Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyum inşaatında öngörülen bitiş tarihi Şubat 2015. Uzun bir süre var çevre düzenlemesi için. Bence tümüyle bitirilir.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      peki geri kalan tesisler antreman sağları falan nezaman yapılmaya başlancak bir bilginiz varmı
      Stad harici dolguda başladı zaten kameradan takip ettiyseniz. dolgu bitince ve fore kazık makinaları boşa çıkınca diğer yapılara geçerler sanıyorum.
      --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Seçim malzemesi olan 6 yılda doldurulan 1 yıl bekletilen Akyazı seneye çok güzel olacak

Şöyle de bir şey var.Akyazı projesi zamanında yapılsaydı yani 2010-11 sezonuna yetişseydi Şike'de engel olmazdı herhalde
        En son Niki Lauda tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 10:22.

Yorum

• Engelli vatandaşlarımız için merdivenlerin yanında ayrı bir çıkış göremiyorum ben.....

benimmmi gözümden kaçtı acaba ?
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Stadın projedeki çevre düzenlemesinin 1 yılda bitmesi imkansız bence.
            Şu an eş zamanlı yapılsa belki.
            Hiç sanmıyorum ki biter.

Yorum

• Gördüğümüz ihale bedeli sadece stadyum inşaatı için değil miydi?
              Yukarıdaki mesajlardan o bedelin sanki projedeki diğer yapıları da kapsadığı anlamı çıkıyor?

Yorum

• 42 likes, 3 comments - ismail_tatlici on September 1, 2015: "#avniaker #trabzonspor #akyazi #stadium #construction #instamood #work #trabzon #61 #trabzonarena @trabzonsporofficial @trabzonsporfans @official_trabzonspor".

Yorum

• Erzurum'daki Türkiye'nin tek kayakla atlama kulesi çöktü...

Toki bu, allah göstermesin. Adamlara çemkiriyorduk olimpiyatları vermediler diye.
                  En son erolizmts tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 16:29.
                  "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erzurum'daki Türkiye'nin tek kayakla atlama kulesi çöktü...

Toki bu, allah göstermesin. Adamlara çemkiriyorduk olimpiyatları vermediler diye.

Aynı fotoyu paylaşmak için geldim inşallah bizim stadda sıkıntı çıkmaz. Sonuçta deniz üstüne yapıldı.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erzurum'daki Türkiye'nin tek kayakla atlama kulesi çöktü...

Burayı Sarıdağlar İnşaat yapmıştı. Yani bizim stadyumu yapan konsorsiyum içindeki Sarıdağlar.

Büyük facia, mühendis değilim ancak anladığım kadarıyla zemin etüdü ile ilgili bir sıkıntı olabilir.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 16:37.

Yorum

• Yenisini yaparız ne olucak.....

Nasılsa boldur paramız.......
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burayı Sarıdağlar İnşaat yapmıştı. Yani bizim stadyumu yapan konsorsiyum içindeki Sarıdağlar.

Büyük facia, mühendis değilim ancak anladığım kadarıyla zemin etüdü ile ilgili bir sıkıntı olabilir.
                          evet sorun kayak pistinde değil sorun zeminde. demek ki nasıl yaptılarsa zemini düzgün etüt etmemişler ve ya başka bir sorun?

akyazı da böyle olacağını sanmıyorum en azından binlerce kazık boşa çakılmamıştır diye umuyorum..!

Yorum

• Burda tamamlanan projeler bölümünde var.

Yorum

• üniversiteyi erzurumda okudum ve evim buraya çok yakındı.inanın hiçbir zemin çalışması yapılmadı burada, belliydi böyle olacağı.yazık!!!

Yorum

• İlk olarak sezgyn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                üniversiteyi erzurumda okudum ve evim buraya çok yakındı.inanın hiçbir zemin çalışması yapılmadı burada, belliydi böyle olacağı.yazık!!!

Bildiğin yamacın üzerine inşa etmişler demek ki pisti.

Sarıdağlar'ın kabahati yok burda, zemin etüdünü yapmak onların işi değildir galiba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim