İlk olarak vyno tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
zaten Trabzon'daki seyircinin dip yapmasındaki en büyük etken kombineler 13 bin satılmış kombine var ama maçlarda ortalama 10 bin seyirci,taraftar grupları dışında toplu kombine satışı yapılmamalıdır, TC numarası karşılığı kombine satılmalı ve kombine sahibi dışında stadyuma giriş engellenmelidir, kalan biletlerde şehrimizin alım gücüne uygun fiyattan satışa sunulmalıdır.
-
benim gibi daha binlercesi var kardeşim projeyı takip etmeye çalışıpta uzakta kalanlar.trabzonlu değilim ama fanatik trabzonsporluyum.takıma sahip çıkmak sadece tribünleri doldurmak taraftar ürünü almak değil.kendi aralarındada birlik olmak haberdar etmektir.vizyonumuzu değiştirecek bi projeye taraftarın sahip çıkmaması çok vahim bi durumİlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondakiler sıcak koltuklarından kalkıp avniaker'e gitmiyor..onların yüzünden takım her hafta sefilleri oynuyor, diyorsun ki kalkın Akyazı'ya gidin.ba ba ba hiç olacak iş mi? ....güldürme insanı allah aşkına...dua et ki yinede aralarından 3-5 kişi çıkıyor da foto paylaşıyor.
(((
Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.
Yorum
-
Sevgili Arkadaşlar....
Kış geldi artık.....
Fotoğraf olayı çok zor olucak haberiniz olsun....
Gidilen yer hem uzak hemde çok soğuk kimsenin kolay kolay oraya gidip fotoğraf çekeceğini zannetmiyorum...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Boş tribünleri görünce yüreğimiz yanıyor..Trabzonun nüfusu 130 bin iken 15 bin kişilik stadyum tıka basa dolardı..nüfusumuz 300 bini aştı 15 bin kişiyi görsek seviniyoruz..sorsan herkes oooo bizden iyi trabzonsporlu olamaz derler ..haydi maça gidelim deyince de ooo ne işimuz var maçta televizyon veriyy derler..bir arkadaşın dediği gibi malesef taraftar profilimiz çok değişti..şampiyonluk yıllarımızda cebimizde yol parası olmazdı ama bilet parasını mutlaka bir köşeye koyar, maç günü gelincede stadın yolunu tutardık...hiç kimse şike davasını bahane etmesin,hiç kimse takım kötü oynuyor diye bahane uydurmasın..yemin ediyorum rakip takımlar stada girdiklerinde taraftarın tezahüratıyla ıslıklarıyla ayakları titrerdi.,ya şimdi ?? maç başlayana kadar stad hopörlerinden pop müzik, başladıktan sonrada tribünde bir grup taraftarın öncülüğünde slogan adı altında arabesk müzik..arkadaşlar şartlar ne olursa olsun hem şehrimize hemde takımımıza sahip çıkalım..yeteri kadar düşmanımız var bari birbirimize düşman olmayalım.
Yorum
-
Oho, okuyan da sanırki, antarktikaya keşif macerasının iptal nedenlerinden bahsediyorsun. James Cook abimize selam olsun.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Arkadaşlar....
Kış geldi artık.....
Gidilen yer hem uzak hemde çok soğuk kimsenin kolay kolay oraya gidip fotoğraf çekeceğini zannetmiyorum...
Ayıp be
Ömer
Yorum
-
kardeşim bana ne yöneticinin siyasetinden düşüncesinden benim için aslolan trabzonspor'dur ben o renklere aşığım başkanlarına yöneticilerine değil.İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun dolmamasının 1. sebebi taraftar değildir.
Önce bunu anlamalısınız.
Yorum
-
Enayi durumuna düşmek hiçkimse istemez.İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim bana ne yöneticinin siyasetinden düşüncesinden benim için aslolan trabzonspor'dur ben o renklere aşığım başkanlarına yöneticilerine değil.
Peşkeş çekilen kombine ve biletler varken.
Adam gidip parasıyla istediği yere kombine alamazsa sezon başı çok beklersiniz stada o insanları.
Uzaktan gazel okumak çok kolaydır.
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Arkadaşlar....
Kış geldi artık.....
Gidilen yer hem uzak hemde çok soğuk kimsenin kolay kolay oraya gidip fotoğraf çekeceğini zannetmiyorum...
Faik abi çok fenasın
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum