Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İtalya'da Futbol stadları konusunda Türkiye'deki gibi modern niteliklerde değil ve bizim gibi onların birçok klübü stadlarını yenilyor işte onlardan bazıları.

ATALANTA'nın 25000 kişilik stadyum projesi

UDİNESE'nin 22000 kişilik stadyum projesi

CAGLİARİ'nin 23000 kişik stadyum projesi

HELLAS VERONA'nın 50000 kişilik yeni stadyum projesinin videolu tanıtımı
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• PALERMO'nun 35000 kişilik yeni projesi

FİORENTİNA'nın stadyum projesi

LAZIO'nun 55000 kişilk yeni stadyum projesi

ROMA'nın 60000 kişik stadyum projesi

VICENZA arena 30000

Yorum

• Kardeşim koymayın şu resimleri buraya, moralimiz bozuluyor.

Yorum

• Lazionunki cok güzel..
          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İtalya'da stad kapasiteleri neden bu kadar düşük bilen var mı acaba?

Yorum

• Adamlar stadın tanımını yapmış medeniyetin gözünü seveyim.

Yorum

• Ben vereno,roma,atalanta ve palermo'nun projelerini çok beğendim ama hiçbiri benim gözümde juvenin stadının yerini tutmaz

Yorum

• Il video del nuovo stadio del Palermo presentato dal presidente Zamparini il 14/11/2011 e progettato da GAUARENA - Arch. Gino Zavanella - RECONSULT S.p.A.

Palermo'nun stadını çok beğendim. Çok güzel de animasyon yapmışlar.

Bize eski Roma'da gladyatörlerin çarpıştığı Collesium şeklinde bir stad yapsaydılar ona da razıydım.

Bize yapılacak olan stad o çağdan bile geri kalmış durumda.
                  En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 06.03.2013, 22:04.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim stad tribün yapısı eğim vs Spartak'ın yeni stadına benzeyecek.
                    Tribün yüksekliklerine koltuk sıralarına falan bakın neredeyse aynı.
                    O stadın görsellerine bakıp fikir edinmek daha kolay olur
                    Spartak'ın tribünlerinde biraz daha ovallik hakim gibi. Bizim projede ise biraz daha keskin hatlar var..Aynı keskin hatlar Espanyol stadında da mevcut. O yönden benzerlik biraz daha fazla geldi bana. İkisinin ortası melez birşey olabilir Akyazı..

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://vimeo.com/32138618

Palermo'nun stadını çok beğendim. Çok güzel de animasyon yapmışlar.

Bize eski Roma'da gladyatörlerin çarpıştığı Collesium şeklinde bir stad yapsaydılar ona da razıydım.

Bize yapılacak olan stad o çağdan bile geri kalmış durumda.
                      palermo'nun stadı 35000 kişilik olacak bizimki 40 bin ama nedense bizimki daha ufak gözüküyor palermonunkine göre kalite farkı işte!

Yorum

• Atalanta şu an 36.000 kişilik statyumda oynuyor ama yeni projelerinde kapasite 25.000..

Aynı şekilde Udinese 41.000 kişilik stattan 22.000 kapasiteye iniyor..
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Atalanta şu an 36.000 kişilik statyumda oynuyor ama yeni projelerinde kapasite 25.000..

Aynı şekilde Udinese 41.000 kişilik stattan 22.000 kapasiteye iniyor..
                          İhtiyaçları o kadarsa bence doğru olanı yapıyorlar.

Bizim durum karışık,
                          ortalama 30 bin kişiye oynasak öp te başına koy durumları mevcut ama büyük takımız büyük takımın bu devirde 40 bin den aşağı yeni stadı olmaz.2 ara 1 dere yani.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Su andaki dolgu üzerine daha gram toprak atılmayacak,bu kotta yapılacak her şey.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              palermo'nun stadı 35000 kişilik olacak bizimki 40 bin ama nedense bizimki daha ufak gözüküyor palermonunkine göre kalite farkı işte!
                              Senin stadının animasyonları 33000 kişilik stada ait de ondan kardeşim.

Yorum

• akyazıda bazı salonların olmayacağı yazıyor stadın dışında benim için enönemlileri yeni bir basketbol salonu 10bin kişilik ve 5bin kişilik voleybol salonu vede 2500 kişilik hentbol salonu trabzonspor 'un önümüzdeki sezon eğer basketbolda bbl'ne çıkarsa vede idmanocağı bayanvoleybol takımı 1.lige çıkarsa onuda trabzon çatısı altına alıp hentbolla birlikte bu 4branşta akyazıda olmak bizim için harika olur ve burda hepsi bi arada olduğu aynı gün mesela futbol ve basketbol maçı varsa futbola gelenler aynı zamanda basketbol maçınada girer böylece salonlarımızda dolar.
                                2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X