Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim kızdığım konu yönetimden bir Allahın kuludamı merak etmiyor arkadaş,Ben yönetimde olsam Erdoğan BAYRAKTARın yanından 5 dakka ayrılmazdım.

Yorum

• İlk olarak meri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim kızdığım konu yönetimden bir Allahın kuludamı merak etmiyor arkadaş,Ben yönetimde olsam Erdoğan BAYRAKTARın yanından 5 dakka ayrılmazdım.
      Arkadaşlar.. Projenin detaylarını öğrenmek için info@emlakinsaat.com.tr adresine dilekçe yazıp mail atıyoruz. Telefonuda +90 (212) 669 00 80, arayıp sıkıştıralım. 10-15 kişi böyle yapsak, sonuç alırız.
      horyanli

Yorum

• Bjk stadı için iyi ve kötüden ziyade tarihi dokuyu bozmamak önemliydi sade ve şık bir tasarım olmuş bizimkinden özgün olduğu zaten ortada.
        Bordomavi.net

Yorum

• Kupa gelmeden bence bir çivi bile çakılmamalı, buna izin verilmemeli.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Basili arkadasa katılıyor ve yarın ilk is bende mail atıyorum

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar.. Projenin detaylarını öğrenmek için info@emlakinsaat.com.tr adresine dilekçe yazıp mail atıyoruz. Telefonuda +90 (212) 669 00 80, arayıp sıkıştıralım. 10-15 kişi böyle yapsak, sonuç alırız.
              Mail attim zaten buraya...Yine otomatik gibi ayni cevab geldi...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mail attim zaten buraya...Yine otomatik gibi ayni cevab geldi...
                ne geldi cevap olarak?
                horyanli

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne geldi cevap olarak?
                  Kıymetli Arkadaşlar,

İçinizdeki fırtınayı yürekten hissediyoruz ve bir an önce yeni statta ilk maç heyecanını sizlerle birlikte yaşamayı bizler de çok istiyoruz.

Bu mail adresimi kullanmadığım için maillerinizi ancak görebildim.

Şirketimiz bir kamu ortaklığı olduğundan dolayı konu ile ilgili detaylı bilgi taleplerinin “İsim, Adres ve TC No” bilgileriniz ile birlikte info@emlakinsaat.com.tr adresine resmi olarak gönderilmesi durumunda sizlerle paylaşabileceğimiz tüm bilgileri açık paylaşıma açabileceğimizi ve tüm resmi müracaatların hassasiyetle cevaplandırılacağını da ayrıca belirtmek isterim.

Saygılarımızla,

Bora SOYKUT

Yüksek Mimar

Proje Müdürü

EPP_Logo.jpg clip_image003

EPP - EMAY ADİ ORTAKLIĞI

Bahçeşehir 1.Kısım Mh. Seyhan Cd. No: 64 A

Başakşehir / İSTANBUL

Tel. : 0090 212 669 00 80 Pbx

Faks : 0090 212 669 00 90

EPP 2012 Logo
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Simdiye kadar gördüklerimizden farkli bir video var su sitede. Aynisinin Trabzonspor logolusunu hayal edin. "Seve seve gelmezseniz söyle böyle sekilde geleceksiniz" diye kina yakanlarda büyük bir keyifle izleyecektir.

Sehir olarak, taraftar olarak bu konudada sinifta kaldik. "Alin ulan basimizin gözümüzün sadakasi olsun" dermis gibi dikecekler cok sevdikleri mimarin elinde kalmis olan projeyi...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Beşiktaş yöneticileri de baya zevksizmiş.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Beşiktaş stadına bakınca da insan heyecanlanmıyor ama çevreye uyumlu olmak zorunda sıkıntı orda.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bizim stadı bir benmi beğeniyorum arkadaş, gayse nini arenası kadar itici değil en azından.

Yorum

• Hedef 2023...

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hedef 2023...
                              O zamana Türkiye kalırsa tabi.

Yorum

• * Baklava desenli olduğu için Güllüoğlu Arena olması hem dokusuyla uyuşur hemde sağlam bir sponsorluk hizmeti olur diye düşünüyorum. Zaten Trabzon artık tatlı gibi bir deplasman olduğu için rakipler daha bir iştahlı gelirler şehrimize...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim