Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samsuna yapılacak stadın motifi karadeniz fırtınası.. Bunun bile isyan etmeye yettigi yerde Mainzın veto ettiği sirk çadırının bize yamanmasına evet diyen taraftarları ayakta alkışlıyorum. Bu kadar geniş mezheplisini görmemiştim. Bravo...
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Mete Arat'a şunu sormak lazım.

Hamburg'un stadı değil de Mainz uyduruk stadını bize empoze ederek neyi amaçlıyor.

Toki'de bu projeye önayak olur yaparsalar TS taraftarı affetmez.

Bu arada yönetime de iyi uykular. TS menfaatleri böyle savunuyorlarsa çekip gitmeleri lazım.

Yorum

• biz neremizi yırtarsak yırtalım bir tane yönetici veya büyükbaş lardan biri dillendirmediği sürece devede kulak bile olmaz bizim yaptığımız...mecbur seve seve olmasada bu stadı kabulleniceğiz..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mete Arat'a yüklenmek en son yapılacak şey bile değil bana kalırsa.

Adamın olayda bizim kulüp kadar bile dahli yok. Ona şu kadarlık proje ver diyorlar o da veriyor.
          Yani Yiğit yeğenim bu tamamiyle kepazelik.Ben inanmıyorum bunların başkalarının da projelerinin olabileceğini bilmemeleri.Bunlar ucuz proje arıyorlar.Trabzonu önemsemedikleri için ne sunarsak nasılsa kabul ederler anlayışı hakim kendilerinde.Trabzonu ve trabzonspor taraftarını küçümseyen ve aşağılayan bir tutum içerisindeler.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mete Arat'a yüklenmek en son yapılacak şey bile değil bana kalırsa.

Adamın olayda bizim kulüp kadar bile dahli yok. Ona şu kadarlık proje ver diyorlar o da veriyor.
            Projenin maliyeti hususunda elimizde bir takım bilgi yok. Yoksa ben yanılıyor muyum ?

Mete arat'ın bana stad için bu bütçeyi uygun gördüler, ben de bu projeyi hazırladım gibisinden bir ifade çıkmadı, duymadım.

TS yönetimi ise stadın çabucak yapılmasına telaşına düşmüş. Stadın görünümü, çizimi adamları ilgilendirmiyor.

TS'dan uzak bir çıkarlarını hiçe sayan yönetim anlayışı. Tuhaf.

TS resmi siteden Toki'ye zaman kaybetmeden ültimatom verilmeli.

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adet Pozisyonu Mesleki Ünvanı

1 Şantiye Şefi İnş.Müh./ Mim.

1 Şantiye Müh.(Hakediş) İnş.Müh./ Mim.

3 Şantiye Müh. (Saha Müh.) İnş.Müh./ Mim.

1 Şantiye Müh.(Mekanik) Makina Müh.

1 Şantiye Müh.(Elektrik) Elektrik Müh.

1 Şantiye Müh./Tek.(Harita) Harita Müh./Tekniker

2 Şantiye Tek. İnş.Teknikeri

23.2. Yüklenici, yukarıda adet ve mesleki unvanı belirtilen teknik personeli iş programına göre iş başında bulundurmadığı takdirde;

1-Şantiye şefi için 250 TL/Gün,

2-Şantiye Mühendisleri için 150 TL/Gün,

3-Şantiye Teknikeri için 100 TL/Gün

Sıra No Makine, Ekipman cinsi ve Özellikleri Gerekli Minimum Miktar

1 Kule Vinç 3 Adet

2 Ekskavatör 2 Adet

3 Traktör Kepçe 2 Adet

4 Dozer 2 Adet

5 İnş.Asansörü 6 Adet

6 Kamyon 2 Adet

7 Hiyap Vinç(30 tonluk) 2 Adet

8 Vibratör 6 Adet

9 Kırıcı 1 Adet

Evet beyler ben alıyorum ihaleyi

İş ihtiyacı olan gelsin :P
              Bu listeyi görünce aklıma hemen bu sahne geldi

Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yani Yiğit yeğenim bu tamamiyle kepazelik.Ben inanmıyorum bunların başkalarının da projelerinin olabileceğini bilmemeleri.Bunlar ucuz proje arıyorlar.Trabzonu önemsemedikleri için ne sunarsak nasılsa kabul ederler anlayışı hakim kendilerinde.Trabzonu ve trabzonspor taraftarını küçümseyen ve aşağılayan bir tutum içerisindeler.
                Burada yazsam uygun düşmeyecek bir kaç cümle yazdım twitter'da bugün Akyazı ile ilgili. Belki burada da yazılabilirdi bilmiyorum ama orası bir rant arsası benim gözümde Necmettin abi.

Avni Aker ve MAY tesislerinin arsaları da cabası...

İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Projenin maliyeti hususunda elimizde bir takım bilgi yok. Yoksa ben yanılıyor muyum ?

Mete arat'ın bana stad için bu bütçeyi uygun gördüler, ben de bu projeyi hazırladım gibisinden bir ifade çıkmadı, duymadım.

TS yönetimi ise stadın çabucak yapılmasına telaşına düşmüş. Stadın görünümü, çizimi adamları ilgilendirmiyor.

TS'dan uzak bir çıkarlarını hiçe sayan yönetim anlayışı. Tuhaf.

TS resmi siteden Toki'ye zaman kaybetmeden ültimatom verilmeli.
                Mete Arat'ın "Arena 300 milyonluk bütçeye sahipti. Trabzon için ise çok daha küçük bütçe ayrılmış. Bu paraya bu proje." dediğine dair bir şeyler okumuştum.

Zaten TOKİ'nin Akyazı'daki stadyum için 300 milyon TL ayırmayacağı da âşikar. Mete Arat'tan ne talep ederlerse onu verir.

Hedefi yanlış belirlersek rüzgâra sövmüş oluruz.

Hoş böyleyken de biraz öyle oluyor ya neyse...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  samsuna yapılacak stadın motifi karadeniz fırtınası.. Bunun bile isyan etmeye yettigi yerde Mainzın veto ettiği sirk çadırının bize yamanmasına evet diyen taraftarları ayakta alkışlıyorum. Bu kadar geniş mezheplisini görmemiştim. Bravo...
                  Bu stadın içinde, merkezinde olsam, rant sağlasam kendime yine yediremem.Bu projeden hazzetmem.

Bu stad senin 50-60 yıllık bir futbol litaratürü ile mabedin olacak.

Ben zaten çatıyı, merdivenler gördüğüm anda iğreniyorum. Sinirimden gülüyorum.

Toki yöneticileri ve duyarsız TS yöneticileri akıllarını başına alıp dünya'nın örnek alabileceğı bir eser kazandırsınlar.

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    The Arena Lviv stadium in Lviv şu an için bizim stadyuma benzeyen tek stad bu linkten panaromayla gezebilirsiniz

http://www.arenalviv.com.ua/en/multi...m-street-view/
                    böyle tribün mü olur ya.
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://www.youtube.com/watch?v=I4qmMbNx4aU

Dolu oldugu zaman güzellesiyor
                      İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      böyle tribün mü olur ya.
                      evet bence de en azından localar aralarda olsaydı ona bile dikkat etmemişler
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Avni Aker'in yanındaki apartmanlar var ya. Aynı onun gibi...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Yalnız bu dolgu işi falan güzel de..

Şimdi denizden aldığını deniz mislisiyle geri almaz mı?

Şöyle yani, diyelim ki bundan 10 yıl sonra Trabzon merkezli bir deprem oldu ve deniz stadı yuttu o zaman ne olacak? Önlem alındı mı ki?

Malum ülkemizde fay hatları hep denizden geçiyor..

Bir an önlem almamış olabilirler diye düşündüm stat işinde pek itinalı davranılmayışı beni bu fikri düşünmeye sevk etti..

Yorum

• ne guzelde seviniyorduk Serdar Balinin gecekondu kiraathanesinden kurtulduk diye, Toki bir model gelismisini yapip apartman dikecek stadin ortasina

Yorum

• Az maliyetli olacağı kesin ama bu statı yapmak parayı sokağa atmaktan başka bir şey değil.Millet alttan ışık görmesin zannediyor ki yaptılar bize allianz arena

Yorum

• Ben olsam bütün locaları parasını verip satın alırım. Sonra da müteahhite veririm orayı. En üst katta bir dubleks daire ayırırım kendime. Gerisini de kiraya. Oh MİS!
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X