Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=Murat';1918859608]Başklarının beğenmeme gibi bir durumu yok.Mainz bu projeyi maliyetli bulmuş ve o yüzden yapmamış.

hayır dostum maliyetinden değil taraftarlara bir kaç proje sunulmuş şimdiki stad projesini beğenmişler .....

Yorum

• hayalimizdeki kale arkaları....
      En son adem28 tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 15:16.

Yorum

• -Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da Akyazı Spor Kompleksi için sürdürülen dolgu çalışmalarının yüzde 90'ının tamamlandığını belirterek, ''Akyazı Stadı ihalesi hazır. 15 gün içinde inşallah ihaleye çıkacak'' dedi.

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

bugün çekildi..devasa bir alan görüntüsü var çıplak gözle..fotoğraflara pek yansımıyor..
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            -Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da Akyazı Spor Kompleksi için sürdürülen dolgu çalışmalarının yüzde 90'ının tamamlandığını belirterek, ''Akyazı Stadı ihalesi hazır. 15 gün içinde inşallah ihaleye çıkacak'' dedi.
            inşalllah bu sefer sözlerinde dururlar

Yorum

• Projeyi anca inşaata başlayınca göreceğiz herhalde...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• m2 maliyetini bilmiyorum, ancak gerçekten çok değerli bir arazi çıkmış ortaya...

geç de olsa şükür ,gerçekten güzel hayaller kurduruyor bu arazi

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Projeyi anca inşaata başlayınca göreceğiz herhalde...
                  İhaleye çıkacağız dediği inşaat ihalesi ise proje detayları ihale şartnamesinde olmak zorunda.

15-20 gün sonra ilana çıkacak ihale proje ihalesi de olabilir, bilemiyorum...
                  Derin Trabzonspor
                  HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    m2 maliyetini bilmiyorum, ancak gerçekten çok değerli bir arazi çıkmış ortaya...

O hayalleri bir tek biz kurmuyoruz yalnız
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      m2 maliyetini bilmiyorum, ancak gerçekten çok değerli bir arazi çıkmış ortaya...

Alışveriş merkezleri, villalar, toplu konutlar, iş merkezleri ... He bir de stad

Yorum

• öyle tabi de ,,,trabzonda birim m2 de en değerli arazi bu ise,
                        trabzonda birim m2 de en çok para kazandıran şeyde açık ara trabzonspor olur
                        o yüzden aslan payı ts nin olmalı...ancak sırtlanı çakalı çok tabi bu işin

Yorum

• Trabzon'da hava iyiymiş, biz donduk buriya.
                          Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Kimse Trabzonspor için o kadar alanı doldurmaz.Şimdiki stadın yerine on kere yapılırdı.Herkes stada yoğunlaştı onlarda bunun farkında.Bir tane dandik stat verecekler geri kalan alandan cepleri dolduracaklar.Sonrada Trabzon için yaptık diyecekler ve koyunlar meleyecek.

Yorum

• projedeki resimde araclar icin park alani veya binasi göremedim.

buda önemli
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                projedeki resimde araclar icin park alani veya binasi göremedim.

buda önemli
                                Proje bu mu oda bir muamma çünkü yapılan doldu ile bariz farklar var arada.Süpriz yumurta gibi bir şey

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X