İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Japonların yaptığı 3 cm çöküyorsa bizimkilerin yaptığı 5 çöker. En az 5 Metre yüksek yapmalıyız ki uzun ömürlü olsunİlk olarak dr.wehbee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekansai havalimanı heryıl yaklaşık olarak 3 cm çoküyor. ve buna engel olarak adamlar bina ve pist zeminini kriko benzeri bir sistem kurmuşlar. zemin çöktükçe yukarı kaldırıyorlar. yıllık 200 milyar dolar fazla veren bir ekonomiye sahip japonyada karşılanabilir bir maliyet ama bizde maliyet kurtarmaz
Yorum
-
kansai denizin ortasına yapılmış,bizimki hemen denizin kenarında vede sert zemin üzerine dolgu yapılıyo,ikisi çok farklı...Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen azından bu kadarını yapsınlar. çok maliyetli olduğunu sanmam...

Kimin Bu Stad ?Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
commerzbank-arena frankfurtİlk olarak emirhan yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimin bu stad ?Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
dün inşaatın yanında geçtim....
gerçekten açlışmalar müthiş hızlanmış.....
Onlarca kamyon aynı anda yük boşaltıyrdu..... etraf toprak yığınları ile doluydu....
alan olarakta yrıdfan fazlası doldurulmuş gibi görünüyor...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
yalnız o dolguların üstünde tonlarca aağırlıkta sabit bir yük yokİlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledolgunun sağlamlığını konuşmaya gerk yok...Trabzonun sahil şeridinin baya yeri dolgu zaten...emperyal dedğimiz mevki komple dolgu...deniz gelir yerini geri alır lafı da tam masal
Yorum
-
Faik abi alanın bazı bölümlerinde 2. kat dolguya başlanmış diyorlar doğruluk payı nedir bu duyumun?İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün inşaatın yanında geçtim....
gerçekten açlışmalar müthiş hızlanmış.....
Onlarca kamyon aynı anda yük boşaltıyrdu..... etraf toprak yığınları ile doluydu....
alan olarakta yrıdfan fazlası doldurulmuş gibi görünüyor..."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Öyle bir şey görmedim......İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik abi alanın bazı bölümlerinde 2. kat dolguya başlanmış diyorlar doğruluk payı nedir bu duyumun?
Kenardaki taş dolgu bitmek üzereydi......
Ve dolgu karşılıklı iki yönden son sürat devam ediyordu....
ayrıca daha önce dolgu yapılan alan boyunca onlarca kamyon toprak dökülmüştü.. ... Dozer henüz düzeltememişti onları....
ama ikinci kat dolgu birinci kat bittikten sonra yapılacak gibime geliyor...
Hareket alanlarının kısıtlı olmaaması ve zahmert isteyen kenar taş dolgusu yapılmayacağından 2.kat dolgu çok daha hızlı ilerler diye düşünüyorum...En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.04.2012, 10:04.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
sağolasın abiİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir şey görmedim......
Kenardaki taş dolgu bitmek üzereydi......
Ve dolgu karşılıklı iki yönden son sürat devam ediyordu....
ayrıca daha önce dolgu yapılan alan boyunca onlarca kamyon toprak dökülmüştü.. ... Dozer henüz düzeltememişti onları....
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Avni Aker yıkılacak doğrudur ama ruhu yaşatılacaktır yeni stadımızda...İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değilde Avni Aker'den nasıl ayrılacağız orda ne tarih yatıyor be ...
Yeni stadımızda yeni tarihler yazarız inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum