Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün akyazının önünden arabayla geçerken.. sağ şeritten giden araç sayısı sol şeritten giden araç sayısından çok daha fazlaydı. herkes yavaşça gidiyor ve akyazıda ne olup bittiğini görmeye çalışıyorlardı. hangi arabanın içine bakarsam bakayım kafalar hep sağa bakıyordu.. insanımız gerçekten çok merak ediyor neler olduğunu.
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kansai havaalanı doplgu üstüne yapılan yapılara en büyük örnek.Sağlam yaptıktan sonra büyük bir felaket olmadıkça bir şey olmaz.
      bu havaalanın her yıl çöktüğünü üst yapıyı terazide tutmak için pistonlar yardımıyla altına yerleştirildiğini umarım biliyorsundur .

Yorum

• stat diyorum üstü açılılır- kapanır olsun diyorum... sivasa malatyaya yapılan tek düze statlardan olmasın ....toki baya bir tesisimizi alacak en nihayetinde bu durumu kullanmalıyız..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stat diyorum üstü açılılır- kapanır olsun diyorum... sivasa malatyaya yapılan tek düze statlardan olmasın ....toki baya bir tesisimizi alacak en nihayetinde bu durumu kullanmalıyız..
          diyorsunda biz bu konuda neyapabiliriz. stadı ben yapsam tamam olsun diyecem de

Yorum

stat diyorum üstü açılılır- kapanır olsun diyorum... sivasa malatyaya yapılan tek düze statlardan olmasın ....toki baya bir tesisimizi alacak en nihayetinde bu durumu kullanmalıyız..
            belediye başkanının söylediğine göre proje şuanda hazırlanıyormuş. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya. Bu konuda taraftar olarak etkinliğimizi kullanmamız gerekebilir.

tt arena 190 milyon TL, juventus arena 140 milyon TL ye yapıldı. Bizim stad da en az 120 milyon TL lik bir ödenekle yapılmalı. Zaten bu bütçe sağlanınca çok modern bir stad yapılabilir bu parayla.

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu havaalanın her yıl çöktüğünü üst yapıyı terazide tutmak için pistonlar yardımıyla altına yerleştirildiğini umarım biliyorsundur .
              Biliyorum , fakat bizim dolgu zaten farklı, hemen kıyıdan.Bu havaalanının köprüsüne bile tam 1 milyar dolar harcanmış, ana karadan tam 3 kilometre uzaklıkta.

Yorum

• abi iyki bi video çekmişim bütün ts fanları videomu paylaşıyo face te. bari bi izin alsalar : )

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi iyki bi video çekmişim bütün ts fanları videomu paylaşıyo face te. bari bi izin alsalar : )
                  Ne güzel işte renktaş sevap
                  FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne güzel işte renktaş sevap
                    doğru diyorsun

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      diyorsunda biz bu konuda neyapabiliriz. stadı ben yapsam tamam olsun diyecem de
                      yönetim bayraktarın kulağına çınlatsın konuyu. projeyi ona göre yaparlar...

Yorum

sanırım dolgu bittikten sonra dolgu alanının dış kısmını kayalık yaparlar yada t yaparlar..
                        hep söylüyorum toki bu işten dolayı birçok tesisimizi alacak. onun için stadın üstü açılır-kapanır olmalı. son teknoloji olmalı.. bu konuya ağırlık verelim...
                        Ben futbol stadyumlarının üstünün kapatılmasına karşıyım. Yağmur, kar yağıyorsa yağsın. Üstünü kapatınca salondan ne farkı kalacak.
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben futbol stadyumlarının üstünün kapatılmasına karşıyım. Yağmur, kar yağıyorsa yağsın. Üstünü kapatınca salondan ne farkı kalacak.

aynen yaa,biraz adrenalin şart,o havayı solayacaksın.
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• en azından bu kadarını yapsınlar. çok maliyetli olduğunu sanmam...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynen yaa,biraz adrenalin şart,o havayı solayacaksın.
                              uefa kriterine göre maç esnasında statın üstünü kapatmak zaten yasak. önemli olan maçtan önce kapatabilirsin zaten..
                              birde şu varki : milyonlarca dolar harcayıp taa hollandadan çim alacaksın ama bir hafta aralıksız kar yağdında çimler heba olacak. sırf bu durumu önlemek için bile stadın üstünün kapanır olması şart........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X