Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dolgu yapimi baslamis sanirim maraton comda yaziyo hadi hayirli olsun
    https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halen Stadyum olimpikmi olacak muhabbetleri var. Başlığın olimpik olmayacak stad projesi diye değiştirilmesini talep ediyorum.
      Katılıyorum ...

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Halen Stadyum olimpikmi olacak muhabbetleri var. Başlığın olimpik olmayacak stad projesi diye değiştirilmesini talep ediyorum.
        Dursun bir kıza aşık olmuş. Aşkındandan şiir yazmış.
        Şiiri:
        Sabahları yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
        Öğlenleri yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
        Akşamları yemek yiyemiyorum Çünkü seni düşünüyorum
        Geceleri uyuyamıyorum. Çünkü açım

Yorum

• sanırım bi 5 sene daha bekleyeceğiz..

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olimpik stadyum olmayacak diye yetkili birkaç kişi söylemişti arkadaşlar.İçiniz rahat olsun o konuda.
            İnşallah öyledir.

Olimpik stadyumlarda böyle rakip takımı boğucu bir atmosfer kurmak zordur, hele o koşu pisti yokmu! stadyumu yarısı traş edilmiş kafa gibi gösteriyor...

Stad dedin mi, Anfield gibi Stamford Bridge gibi olmalı ki rakip takım taraftarın nefesini ensesinde hissetsin...
            .

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha önce çok defa stadın olimpik olmayacağı söylendi. Koşu parkurunu stadı büyütmek için kullandığınız zaman zemini aşağı doğru indirmek gerekiyor,bunu dolgu alanında nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ?
              Stadın kapasitesi ilerde arttırılacaksa Manchester United in old trafford
              stadı örnek alınmalıdır. Yani tribünler yukarı doğru ekleme yapılmalıdır

Yorum

• Konu başlığının yanına parantez içinde koşu pisti olmaycak diye yazmanız mümkünmü saın editör. 2-3 safada bir bu konu tartışılmaz belki.

Yorum

• hala inanamıyorum dolgunun başladığına

5 sene sonunda bi işi halledebildiler ya bundada şükür gsye yapacağına bize yapsaydın bak bakiyim nasıl alkışlardık seni 5 senedir bekliyoduk be çok şükür ya
                  Entropi İyidir.

Yorum

• Dolgu Başladı Dediler Geldik !

Gerçekten başlamış mı yani ? Herhangi bir kanıt var mı ? İş Makinası resmi yok mu ya ?
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Albayrak stad açılışta konuşma yapmasın
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• resim yokmu
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Dolguya başlandı

TOKİ tarafından Trabzon Akyazı sahilinde yapılacak Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi için ilk adımlardan biri daha atıldı.
                          Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Trabzon Akyazı sahilinde yapılacak Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi için ilk adımlardan biri daha atıldı.
                          Bir süre önce yapılan dolgu ve tahkimat ihalesini KDV hariç 36 milyon 950 bin lira ile kazanan Öztaş-Sistem iş ortaklığı adlı firmaya yer teslimi yapıldı ve alana tabela koyulmasının ardından denizde küçük çaplı dolgu işlemleri de başladı.
                          Yetkililer, ilk olarak daha rahat çalışabilmeleri ve dolgu malzemesinin tartılacağı kantar alanı için küçük çaplı dolgu işlemlerinin başladığını, tahkimatın başlamasıyla birlikte dolgu işlemlerinin hızlanacağını belirttiler.
                          Asıl çalışmanın gelecek hafta gerçekleşmeye başlayacağını kaydeden yetkililer, 660 dönümlük bir alanda dolgu işlemlerinin gerçekleştirileceğini ve bunun 540 günlük zamanda yapılacağını kaydettiler.
                          Yaklaşık 4 yıl önce eski kulüp başkanlarından Nuri Albayrak döneminde başlayan proje kapsamında 40 bin kişilik stadın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, 3 bin seyirci kapasiteli spor salonu, 1 adet doğal, 1 adet sentetik yüzeyli çim futbol sahası, 6 adet açık tenis kortu, 1 adet 3 bin seyircili centerkort (izleyici alanları bulunan tenis kortu), kamp eğitim merkezi binası ile çevresinde 3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet açık basketbol, voleybol ve tenis sahası ile sporla ilgili diğer sosyal donatı alanlarının yer alacağı spor kompleksi yapılacak.
                          Stadın yaklaşık 3-4 yılda hazır hale gelmesi bekleniyor.

bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Resimde geldi Harbi harbi başlamış adamlar,ne diyelim Allah kolaylık versin,en kısa sürede bitirmeyi nasip etsin İNŞALLAH

Yorum

• Vayyy Dolgu günleri geldi çattı epey yıl geçmiş olmalı !
                              .

Yorum

• bu amcaya zamanında demediğimizi bırakmamıştık,büyük haksızlık yaptık
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X