Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Veledrom'da yapılacak yeni stat ile ilgili tüm bürokratik engellerin kaldırıldığını müjdeleyen belediye başkanı Altepe ise, "16 ya da 17 Şubat'ta ihaleyi yapıp, hemen ardından da kazmayı vuracağız.
    Yaklaşık 130 milyon dolara mal olacak 45 bin kapasiteli tesisi 18 ayda tamamlamayı hedefliyoruz.

sanırım bursa bizden daha önce biterecek stadı.... yazıklar olsun diyorum onca başarılı şanlı tarihimiz var ama biz 2 senedir bir arpa boyu yol katedemedik...
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Abi önceki mesajlarımı incelersen zaten ben daha öncedende yer konusunda Akyazıya karşıydım.
      - Ama saçma bulursunuz ama mantıklı benim görüşüm şu ; Takımlar Trabzona gelince Şehirin içine girince baskıyı hissetsin , mahallelerin arasından geçsin öyle stada gelsin , etrafını sarılmış hissetsin.
      - Akyazıda sanki bu ambians bozulucakmış gibi geliyor bana , benim görüşüm bu tabi.
      - Bende biliyorum artık bu saatten sonra yer konusu yersiz ama arkadaşlar sanki projeye karşıymışız gibi davranıyorlar benim tepkim buna.
      Abi senin görüşündür tamam kendince haklısın ama şu stadın şehirin içinde yapılmasını isteme sebebin takımlar şehri görsün baskıyı hissetsin mi yani bu mu ?

Yorum

• Bursa bizden önce bitirse ne olur bitirmese ne olur.
        Bizim stadın uzun süreceği baştan belliydi zaten.Hem zor bir yere yapılıyor hem de çok büyük bir proje.
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• stad falan yapılmayacak mal gibi bekliyoruz kendi topuğumuza sıkıyoruz haberimiz yok bursa nasıl yaptı işini tak tak tak 2 seneye yeni stada geçerler oh mis bizde onlar stadın açılışını yaparken efendim işte ayın sonunda kazı çalışmaları başlıyormuşda falan filan
          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• şu resimde görünüyor burası şehrin dışımı oluyor şimdi hala anlamış değilim ben ktü sınıf öğretmenliğinde okuyorum söğütlüye gidiyorum her sabahın 8inde evden 7.25de çıkıp önce soğuksudan moloza ardından ordan söğütlüye gidiyorum ve 35dkde derse yetişiyorum.. hususi arabayla gitmek istesem 17dkda okula gidiyorum şehir merkezinede 10dkda gidiyorum.. çokmu uzak biryer bu akyazı şehrin dışındamı hala anlamadım..

(+)

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi senin görüşündür tamam kendince haklısın ama şu stadın şehirin içinde yapılmasını isteme sebebin takımlar şehri görsün baskıyı hissetsin mi yani bu mu ?
              - Evet bu Bence Stad şehirin içinde olmalıdır ...(Tamamen ve Sadece benim düşüncemdir )
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Akyazı projesi devasa boyutlarda bir proje ama bazı arkadaşlar kale arkasına bir kat daha çıksa stadı üstü kapansa bize yeter mantığında biliyorum alışkanlıkları değiştirmek herkes için kolay değildir de değiştirin şu alışkanlıklarınızı artık 4-5 km ötesine gidiyor stat yahu Ay'a değil.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Baştan söyleyeyim yeni bir stada ve yeni bir yere karşı değilim.
                  Ancak şu otopark sorunu olmaz vs. söylemlerine de İstanbul’da yaşayan birisi olarak ister istemez gülüyorum.

Kamulaştırırsın olur biter.

Yaşadığım semt Ümraniye’de Ümraniye meydanına yer açmak için bir okul ve daha yeni yapılan 7 katlı İgdaş binası ve apartmanlar yıkılıyor. Bilmeyenler için bir şey söylüyeyim bahsettiğim alanda, küçük bir dükkanın aylık kirası geçen sene 20 bin TL idi.. düşünün nasıl değerli alan olduğunu... ona rağmen bu istimlak yapıldı ve kazma vuruldu.

İsteyin yeter, Yavuz Selim sahasını havaya bile kaldırırsın dibine de inersin. Zağnos vadisine istimlak yapılmadı mı ? Atapark’dan artık deniz görünmüyor mu ? Surlar ortaya çıkmadı mı ? E şimdi sıra Trabzon’un en büyük değerine sıra gelmiş, mazeretler hep Trabzonspor adı geçince mi ön plana çıkıyor ?

İşin bir de avrupalı örnekleri var ki, Türkiye’de hayal bile edemeyeceğimiz durumlar söz konusu.
                  Mesela Highbury’in yerine hiçbir yapı yapılmayacak desem ne dersiniz ?

Bizim istediğimiz bu da değil ama ne hikmetse Trabzonspor’a gelince atlan deve oluyor. Birde anlamsızca savunanlar çıkınca işin rengi tadı tuzu kaçıyor.

Bu ve benzer bütün projleri sadece ve sadece Trabzonspor’a göre, Trabzonspor tarafından düşünenlere binlerce kez selam olsun.
                  İstenince her şey yapılır..stadın Kavakmaydan'dan kalkması demek o bölgenin bitmesi demektir..Yavuz Selim sahasında her gün binlerce insan maç izler..orda oluşmuş bir ekonomi var,bu ekonomi biter..
                  Stad her tarafa yakın olduğu için,ister otoparkı sahile yapın,ister Yavuz Selim'in altına..zaten meydana yürüyerek 20 dakikalık yol Avni Aker..otopark işi her şekilde halledilebilir..diğer otoparklar kullandırılabilir..araç sokmazsınız olur biter..Akyazı'da böyle bir şans yok oysa..yürünecek bir mesafe değil..şehir merkezine 8 km mesafede..mecburen araçlarla gidilecek bir yer..toplu taşıma Trabzon'da yok gibi bir şey..herkes aracıyla gitmek zorunda kalacak..
                  Yerinde yapılacak Avni Aker şehrin diğer merkezinde olduğu için,24 saat yaşayan stad olur..
                  Akyazı stadı yapıldığı gibi kalır..2 haftada bir maçtan maça gidilen bir yer olur..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• Şu stad yapılsın TOKİ 2 seneye diker binaları oraya merak etmeyin şehrin içi miçi anlamazsınız.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Evet bu Bence Stad şehirin içinde olmalıdır ...(Tamamen ve Sadece benim düşüncemdir )
                      Bende benim düşüncülerimi söyleyeyim sana abi.Bunlar geçmiş te kaldı.Baskı maskı olmuyor.Hele şuan ki Avni Aker'de baskı hiç olmuyor.Olay onun şehrin içerisinde olmasından daha başka birşey.Baskı vardı da ne oldu küme düşüyorduk orda.Çok rahat yeniyordu bizi takımlar.Ne baskısı.Ben bunun hiçbirşeyi değiştirdiğini görmedim.Sahada ki takımın iyiyse stadın da iyiyse o zaman baskı başlayabilir.TT Arena mı Ali Sami Yen mi?Şimdi sen söyle bana.Rakip hangisinde daha fazla baskı görecek?

Yorum

• Bu arada detaylı bir stad çizimi hala göremiyoruz sadece kapasitesi belli
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu resimde görünüyor burası şehrin dışımı oluyor şimdi hala anlamış değilim ben ktü sınıf öğretmenliğinde okuyorum söğütlüye gidiyorum her sabahın 8inde evden 7.25de çıkıp önce soğuksudan moloza ardından ordan söğütlüye gidiyorum ve 35dkde derse yetişiyorum.. hususi arabayla gitmek istesem 17dkda okula gidiyorum şehir merkezinede 10dkda gidiyorum.. çokmu uzak biryer bu akyazı şehrin dışındamı hala anlamadım..

(+)
                          Bi de sen her gün gidiyosun, bu stada ise topu topu 2 haftada bir gidilecek.
                          Yani haftada bir bile değil.

Ben ist. dayım olimpiyat stadı kuş uçuşu 2..3 km uzaklıkta ama resmen dağ olduğu, arada girilmeyen bölgeler ve otoyol oldğu için yürüme yolu yok.

Olsa arabayla bile gitmicem canım giib sevdiğim takımımı izlemeye yanında bi kaç kişiyle yürüyerek gitmek gibi zevkli bişey olabilir mi ya.
                          Maça giderken için içine sığmayacak o kalabalığı göreceksin çıkışta bağıra çağıra eve gideceksin...
                          En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 14:06.
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abim ben anlamıyorun bu stat şehir içinde olunca trafik sıkışıklığı olmuyorda şehrin dışına gidincemi trafik sıkışıyor nasıl bi mantık yürütüyorsunuz pek çözemedim bana bi izah edermisiniz
                            Trafik sıkışmıyor demiyorum ki..az da olsa sıkışıyor..hem de hiç düzenlenmesi düşünülmeyen trafik düzenine rağmen..arabasını alan stadın yanında bitiyor..oysa 5 dakikalık mesafede ki sahil yolundaki veya şehrin içindeki otoparklara yönlendirilse bazı araçlar sıkışmanın 's'si olmaz..

Şehrin epey dışında olan Olimpiyat stadından,2 saatte zor çıktık o kadar yola rağmen..
                            Akyazı'da 42 bin kişinin maça geldiğini düşünün..çıkacağınız yol 3 şeritlik bir yol..binlerce araç bu 3 şeritlik yoldan şehre nasıl rahatça gelecek sizce..burası Olimpiyattan bile kötü olur..benden söylemesi..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Arkadaşlar tartışmak güzeldir ve insanı doğruya götürür ancak,stadın yeri konusunu taştışmaya gerek yok yeri artık belli.Eski yerine mi başka yere mi yapalım tartışmasını bitirelim artık ihalesi bile yapıldı sayılır.Şimdi Akyazının nasıl yaşam alanına dönüştürüleceği tartışılmalı.
                              Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursa bizden önce bitirse ne olur bitirmese ne olur.
                                Bizim stadın uzun süreceği baştan belliydi zaten.Hem zor bir yere yapılıyor hem de çok büyük bir proje.
                                daha zor bir proje ama 2 senedir başlanıcak benim tepkim buna 2 sene evvel başlasaydık projenin büyük kısmı bitmişti ama halla ben bu proje için gözle görülür somut bi adım göremiyorum.
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim