Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç tepki vermediler

Gittimi mesaj sence?

teşekkürler.

Ama 2.yazışım..!birazda düzelttim.
    Bana kadar geLdiyse , dusun her yere ulaşmıştır

Ben biraz abartarak 3. 4 demiş oLabilirim sorry
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Trabzon çile çekti

Çaykur Rizespor'u önceki akşam deplasmanda 4-0 mağlup ederek kötü gidişi noktalayan Trabzonspor maçtan sonra kente dönüş yolunda adeta perişan oldu. Bordo-mavili kafileyi taşıyan özel bir firmaya ait otobüs ilk arızasını Sürmene girişinde yaparken, yaklaşık 10 kilometre yol gittikten sonra Araklı'nın Kalecik mevkiinde aynı arızayı tekrarladı.
      Teknik heyet ve futbolcular, 1.5 saat arızanın giderilmesini beklerken, aracın tamir edilememesi üzerine Araklılı olan kaptan Hüseyin, tanıdıklarını telefonla arayarak araç istedi. Bordo-mavililer, Araklı'dan gelen 3 kamyonet ve 1 minibüse binerek Trabzon'a döndü. Futbolcuların minibüse binerken, "Aksaray, Aksaray" diye bağırmaları dikkati çekti.

Bazı gazetelerde Aksaray Aksaray diye hüseyinin bağırdığı söyleniyor.
      Demekki Hüseyin Trabzondan kovulursa başka takımda Oynayamayacağını anladı,Dolmuşçuluğa ısınıyor.Aslında Celalalettinde iyi yapar bu işi,Malatya malatya diğe bağırır,1,200.000 ytl Celalettin alıyorsa trabzonsporun halini düşünün.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Hüseyin kovulmaz,gönderilir yada kendisi gider.
        Ayrıca dolmuş filosu da kurabilirler...

Futbolcumuzu,kaptanımızı bu tarz ifadelerle aşağılama girişimlerini şiddetle reddediyorum.

Orda o mevzuda kaptanın işbitiriciliği sözkonusu.Yerel duruşu,halkla içiçeliği sözkonusu.

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon çile çekti

Çaykur Rizespor'u önceki akşam deplasmanda 4-0 mağlup ederek kötü gidişi noktalayan Trabzonspor maçtan sonra kente dönüş yolunda adeta perişan oldu. Bordo-mavili kafileyi taşıyan özel bir firmaya ait otobüs ilk arızasını Sürmene girişinde yaparken, yaklaşık 10 kilometre yol gittikten sonra Araklı'nın Kalecik mevkiinde aynı arızayı tekrarladı.
        Teknik heyet ve futbolcular, 1.5 saat arızanın giderilmesini beklerken, aracın tamir edilememesi üzerine Araklılı olan kaptan Hüseyin, tanıdıklarını telefonla arayarak araç istedi. Bordo-mavililer, Araklı'dan gelen 3 kamyonet ve 1 minibüse binerek Trabzon'a döndü. Futbolcuların minibüse binerken, "Aksaray, Aksaray" diye bağırmaları dikkati çekti.

Bazı gazetelerde Aksaray Aksaray diye hüseyinin bağırdığı söyleniyor.
        Demekki Hüseyin Trabzondan kovulursa başka takımda Oynayamayacağını anladı,Dolmuşçuluğa ısınıyor.Aslında Celalalettinde iyi yapar bu işi,Malatya malatya diğe bağırır,1,200.000 ytl Celalettin alıyorsa trabzonsporun halini düşünün.

Yorum

Hüseyin kovulmaz,gönderilir yada kendisi gider.
          Ayrıca dolmuş filosu da kurabilirler...

Futbolcumuzu,kaptanımızı bu tarz ifadelerle aşağılama girişimlerini şiddetle reddediyorum.

Orda o mevzuda kaptanın işbitiriciliği sözkonusu.Yerel duruşu,halkla içiçeliği sözkonusu.
          Kaptanın işbitirici olmadığı özel hayatında bile başarısız olduğu Gelen kamyonet ve Minibüsten belli,Ben ünlü bir adam değilim ama benim İlçem olan ordu Aybastıda Trabzonspor arabası arıza yapacak ben Tüm Aybastıyı seferber eder.Onları İlçeninen güzel arabaları ile taşıtırım.
          Kaptanın saha dışındada ne kadar başarılı olduğu Minübüs ve kamyonet haberlerinden Belli oluyor.

Yorum

• Efendiliğindendir,köyü ayağa kaldırmanın bir alemi yok..
            Orda haberi olan herkes,her ne pahasına olursa olsun futbolcusunu yolda bırakmazdı...
            oraların ekonomik durumu ve araçların düzeyi hakkında bilgin olsa böyle yorum yapmazdın.
            Futbolcuda gördü hayatın başka bir yüzünü,maça gelenlerin fedakarlıklarını.
            Umarım anlamışlardır,hayırlı olmuştur bu yolda kalma.

Bu tip mevzuda bile Hüseyin'e rol biçerseniz,yapabileceğiniz ilk gerçekçi yorum dahi havada kalacaktır,kendi etkinizi bu tip yorumlarla bitirmeyin bence.

Saygıyla.

Olcay
            Kaptanın işbitirici olmadığı özel hayatında bile başarısız olduğu Gelen kamyonet ve Minibüsten belli,Ben ünlü bir adam değilim ama benim İlçem olan ordu Aybastıda Trabzonspor arabası arıza yapacak ben Tüm Aybastıyı seferber eder.Onları İlçeninen güzel arabaları ile taşıtırım.
            Kaptanın saha dışındada ne kadar başarılı olduğu Minübüs ve kamyonet haberlerinden Belli oluyor.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende Hüseyin'den pek hazzetmem ama yapmayın arkadaşlar.Nedir yani,bunlarda sizin gibi benim gibi insan ve başlarına gelende her insanın başına gelebilecek bir durum.Tabiki minibüse de binecekler kamyonetede...Hem ben kaç sezondur bize yaşattıkları aklıma geldiğinde onları minibüs yerine kamyon kasasına doldurmadıkları için Araklı'lı vatandaşlarımıza hayret etmedim değil.Yani bende bir Of'lu olarak bu durum benim memleketimde başlarına gelseydi ve birde Rize'de mağlup olmuş olsalardı Sürmene'ye kadar topçuların kovalanacaklarından eminim...
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aksini iddia eden yok zaten, Albayrak başarısız olmuştur bunun tartışılacak tarafı yok. Mağlup olunca başlığa Başkan Nuri Albayrak yazmak bana çok saçma ve komik gelmişti o zaman söylemiştim şimdi de söylüyorum. Dokundurayım dedim yoksa yemişim Albayrak'ı. Bir galibiyetle bahar gelmeyeceği gibi kongreden sonra hemen herşeyin düzeleceğini de düşünmemek lazım. Tıpkı Ziya Doğan'ı gönderip Ersun Yanal'ı getirince herşeyin birden düzelmediği gibi.

Tabiki kongreden sonra herşeyin hemen düzeleceğini düşünmüyorum. Ama senin dediğin gibide değil yani.Ziya Doğan gitti ama enkazı daha oratada duruyor!!! Yani Ersun hoca geldiğinden beri bu takıma alınan tek oyuncu kaleci Onur'dur.Bunu görmemezlikten gelmeyelim.Ve bu takım hala daha Ziya Doğan'ın eseri olduğunu söylüyorum...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• aynen katılıyorum Ahmet abi bu kadroyla bu kadar hucum oynatabilirsin aymanla mı hasanla mı hüseyinle mi hucum oynayacan ersun yanal anca seneye kurabilir kadrosunu

Yorum

Efendiliğindendir,köyü ayağa kaldırmanın bir alemi yok..
                    Orda haberi olan herkes,her ne pahasına olursa olsun futbolcusunu yolda bırakmazdı...
                    oraların ekonomik durumu ve araçların düzeyi hakkında bilgin olsa böyle yorum yapmazdın.
                    Futbolcuda gördü hayatın başka bir yüzünü,maça gelenlerin fedakarlıklarını.
                    Umarım anlamışlardır,hayırlı olmuştur bu yolda kalma.

Bu tip mevzuda bile Hüseyin'e rol biçerseniz,yapabileceğiniz ilk gerçekçi yorum dahi havada kalacaktır,kendi etkinizi bu tip yorumlarla bitirmeyin bence.

Saygıyla.

Olcay
                    Anadolunun ekonomik durumunu gayet iyi biliyorum.Benim ilçem denizden 50 km içerde,Ayrıca Hüseyin ile ilgili Dolmuş Minibüs yorumundaki espiriyi bile ciddiye alıp Yorum yapıyorsan bilemem. Koskoca Trabzonun bu şekilde medyaya haber olması Hüseyinin değil.Trabzonsporun ayıbıdır.Demekki Rize Trabzon yolunda değilde Dağbaşında araba kalsa Trabzonspor çare bulamayacak.
                    Hüseyin ile ilgili de yorum ve düşünceler bana aittir.Trabzonsporu bu hallere getirenleri ben affetmiyorum,Bunlardanda baş sorumlu Hüseyini Tutuyorum.Adam gibi oynayıp aldıkları paraların hakkını verecekler,Bizde Oynadıkları oyunu alkışlayacağız.Ve Herkonudan Hüseyine pay biçmeyeceğiz.
                    Puan tablosundan Hüseyin Kaptanlığındaki Takımdam memnunsan Diyecek bir şeyim yoktur.
                    Benim Gözümde Hüseyin Bir hiçtir.Ağzı ile kuş tutsa bundan sonra banim gözümde para etmez.
                    Bize bu rezaleti yaşatanları ben affedemem,Trabzonspor Forması o kadar ucuz değildir.
                    Hüseyine gelince Trabzonspor kaptanıdır laf söylenmez,o zaman Yönetimede Kimse laf söylemesin,Şu an sevsekte sevmesekte Hala Trabzonspor başkan ve idarecileri,Ama Burda Yapılan hakaretin haddi hesabı yok.Keşke Bu duyarlılığı Bu konudada gösterseniz.
                    Benim fikrim açık ve net.Trabzonspora rezalet yaşatanlar benim gözümde Trabzonspor oyuncusu ve Yöneticisi değiller.

Yorum

• Beni ilgilendiren bölüm aşağıda alıntıladığım kısımdır.
                      Yönetenleri hiç bulaştırmayın isterseniz.!
                      Espri diyorsanız sorun yok.
                      Gerisi sizin eklentileriniz.

Son yazdıklarınızın üzerine zaten yorum yapmam.!
                      Konu benim açımdan sonsuza kadar kapanmıştır.

Saygıyla..

Olcay

Not:Hüseyin bu takımdan kovulmaz,gönderilir,satılır yada kendisi gider.

En son kimler kovuldu takımdan(sizin tabirle)?

Kovulma diye birşey yoktur.Bunu spor camiası kabullenecek.
                      Kovarsan ödersin tazminatı,onunda adı kovulma olmaz.

Del Boske de kovuldu zannedildi,sonrası malum..

.
                      Trabzon çile çekti
                      ...... Aksaray diye hüseyinin bağırdığı söyleniyor.

Yorum

• Hüseyinin futbolculuğuna çok şey derimde özel hayatı pek bilmediğim den yorum yapama da.Yalnız şöle bir cümle var yuklarda '' Kaptanın işbitirici olmadığı özel hayatında bile başarısız olduğu Gelen kamyonet ve Minibüsten belli '' O zaman hüseyin telefon açtığında şöylemi deseydi. Bize bir 2008 model transit ve man otobus yada 2008 model ne marka bulup yollayın yolda kaldık uşaklar.Şurda bir yanlış anlaşılma var bence.Futbocular yolda beklemek istemeiklerinden o araçlara bindiler sanırsam yoksa TS clup onlara yeni araç zaten yollayacaktı.Hem daha iyi olmadımı alınan bir galibiyet sonra taraftar ile sıradan bir yoculuk yaptılar.Yenilmiş olsaydık yoculuk nasıl olurdu orasını bilemem.Aksaray diye bağıranda Hüsyin değil. Çağdaştı minibuse en son binende oydu Gitmeyin uşağın üstüne o kadar.
                        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyinin futbolculuğuna çok şey derimde özel hayatı pek bilmediğim den yorum yapama da.Yalnız şöle bir cümle var yuklarda '' Kaptanın işbitirici olmadığı özel hayatında bile başarısız olduğu Gelen kamyonet ve Minibüsten belli '' O zaman hüseyin telefon açtığında şöylemi deseydi. Bize bir 2008 model transit ve man otobus yada 2008 model ne marka bulup yollayın yolda kaldık uşaklar.Şurda bir yanlış anlaşılma var bence.Futbocular yolda beklemek istemeiklerinden o araçlara bindiler sanırsam yoksa TS clup onlara yeni araç zaten yollayacaktı.Hem daha iyi olmadımı alınan bir galibiyet sonra taraftar ile sıradan bir yoculuk yaptılar.Yenilmiş olsaydık yoculuk nasıl olurdu orasını bilemem.Aksaray diye bağıranda Hüsyin değil. Çağdaştı minibuse en son binende oydu Gitmeyin uşağın üstüne o kadar.
                          Burda neden Aksaray Diye bağırdılar 2 neden var
                          Ya Trabzonspordan Sonra il olan Aksaraysporda ancak oynarız diye düşündüler
                          Yada Trabzonsporda yaptıkları üstün başarıdan sonra İstanbul-Aksarayı kastederek İstanbula Göz kırptılar.

Yorum

• benim anlamadığım neden ilgili firimanın servis aracı neden gelmiyor olay yerine
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• erdinç in maçtan sonra söylediklerinden bişe anlayan var mı???

Yorum

• yalandan bağırmayın yalandan desteklemeyin diyor.bir maç kazandılar ağızları açıldı iki maç kazansalar neler derler bunlar..
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X