onunla ilgili açıklamayı yazdım hemen sildiler. O zaman Trabzonun galibiyete ihtiyacı olsaydı Rize hemen satardı. Trabzon o zaman 6.ydı ihtiyacı yoktu hak eden kazandı.
trabzon bugüne kadar kime fark atmış ki Rizespora atacak.
trabzonun sanki sadece rizeye mi 4-5 atıyo
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
onunla ilgili açıklamayı yazdım hemen sildiler. O zaman Trabzonun galibiyete ihtiyacı olsaydı Rize hemen satardı. Trabzon o zaman 6.ydı ihtiyacı yoktu hak eden kazandı.
Birader seni kim görevlendirdi ise git onunla işini hallet.Burada sağa-sola sataşarak iş çıkaramazsın.Hadi kardeşim,hadi birader,başka kapıya....
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
ne oldu rizeyi yendik bilmiyorum keşke yenmeseydik oftaşa yenilip rizeyi yenmemizin hic bir onemi yok korkum rizeyede yazık olacak.inşlallah bu başlangıc olurda en azından uafa yı koparırız başka birbeklentimi kaldı kupa dayok şampiyonlukta yo ne olacak bu halimiz hesap vermesi gerekenlerden hesap sormak icin cok bile gec kalındı.
macı izledim futbol berbattı birtek tayfunu beğendim şansa 4 gol attık umut gol attı ama malısef golcü degil kacırdıklarını gören anlar ne demek istedigimi.
Aranma Faruk!...Nuri Albayrak yüzünden bu hallerdeyiz.Bunu unuttuk sanma, bu arada akşamki tek güzel şey; Rize tribünlerinin açtığı pankartlardı.Helal olsun, tebrik ediyorum kendilerini.İnşaallah kümede kalırlar da; seneye daha kuvvetli Karadeniz takımları izleriz...
Ayrıca bu Rize'lileri bir türlü anlamıyorum! Yahu kardeşim, değil Türkiye, Dünya'nın her yerinde lobiniz var, nasıl oluyor da bu takım bu hallerde?Her sene kafaya oynamalı bu takım.Tabi Rizeli iş adamları ve yöre insanı İstanbul'un 3 kızkardeşine destek vermeyi bırakıp kendi takımları için güçlerini birleştriseler o zaman belki bu yazdıklarımızı görebiliriz diye düşünüyorum.
Aksini iddia eden yok zaten, Albayrak başarısız olmuştur bunun tartışılacak tarafı yok. Mağlup olunca başlığa Başkan Nuri Albayrak yazmak bana çok saçma ve komik gelmişti o zaman söylemiştim şimdi de söylüyorum. Dokundurayım dedim yoksa yemişim Albayrak'ı. Bir galibiyetle bahar gelmeyeceği gibi kongreden sonra hemen herşeyin düzeleceğini de düşünmemek lazım. Tıpkı Ziya Doğan'ı gönderip Ersun Yanal'ı getirince herşeyin birden düzelmediği gibi.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
abicim sen şakamısın?
kafana göre bişeler kaynatmışsın ya hadi hayırlısı...
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
kim ne derse desin biraz rizenin hataları kötü oynaması,biraz da bizim takımın gününde olmasıyla haklı bir galibiyet aldık.devamını diliyoruz..
Şimdi Tayfun Cora'nın kaç haftadır rakiplerine karşı gösterdiği cömertlik tüm alemde namını yürütmüş.Bu defada Rize kalecisinin;''Buyur abi hep senmi rakiplere gol atması için ikram yapacaksın,burada misfirsin,ikramı yapmakta bana düşer'' deyip Cora'nın kucağına yuvarladığı topu kendi kalesine atmakta gösterdiği beceri olmasa biz yine dokuz doğuracaktık.Ki kalemize gelen akınlarda ne zaman golü yiyeceğiz diye korku ile beklerken bu defa bir diğer gol kabızı Ayman uçan tekme attığı topun rakip kaleye girmesi ile şaşırttı bizi.Ondan sonra zaten Rize'nin bütün oyun disiplini gitti,bu defa bizimkiler oynadıkları oyunun futbol olduğunu hatırladıklarını belli etmeye ve pas yapmaya başladılar ki rahat olunca demek M.Keçeli bile gol pası verebiliyormuş dememize sebep oldular.
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
kardeş o kadar da kötüleme istersen..ilk gol tamam da.aymanın golü adam o hareketi bilinçli yapıyor gerşekten de.top bacağının baya üstüne kafa hizasının da biraz aşağısına geliyor o da resmen uçarak dokunuyo topa.birçok oyuncu o pozisyonda topun önünden geçmesini seyrederdi.umutun gollerine laf yok zaten..ama rize çok kötüydü o ayrı.
Yorum