güzel galibiyetdi tam yerinde alınmış bir 3 puan ama oyunumuzda değişen birşey yok bunu ersun yenalda da dedi dediki iyi oynadık süperdik diyemem önceden alınmış skorlar belli oynanmış oyunlar belli dedi bu lafını çok sevdim ersun hocanın bence bu 3 puanın anlamlanması için içerideki bursa maçını kesinlikle almamız lazım kesinlikle ama çok önemliii bursa maçı
Bu gibi maçlarda oyuna fazla bakılmaz. Şu kötü gidişi durdurabildiği için, kendisini desteklemesem de, Ersun Hoca'yı tebrik ediyorum. Yenilseydik, çok kötü olacaktı.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
Yenilseydik gerçekten çok kötü olacaktı o açıdan çok iyi oldu.
Fakat bazı oyuncular gol atmalarına rağmen yine çok sırıttılar Ayman, Tayfun. Ayman topları olumlu kullanamamaya devam ediyor. Tayfun da aynı şekilde, ikisi de özellikle Tayfun bu takımın oyuncusu olamazlar. Atılan ilk gol de gördüğüm en komik gollerden biri. (Ayman-Tayfun-Özden) Defans da gol yememesine rağmen çok hata yaptı. Hava hakimiyetimiz hiç yok. Topları ileriye gelişi güzel vurmaktan başka bir şey bilmiyorlar. Hüseyin'de de değişen bir şey yok.
Ben yalnızca oyuna sonradan giren Adnan' ı beğendim.
0-1 den sonra gol yeseydik ki yiyebilirdik sonuç farklı olabilirdi.
Yani aslında oynadığımız oyunun diğerlerinden bir farkı yoktu. Biz kazanmadık onlar yenildi denilebilir. Bu kadroyla böyle nereye kadar gidebiliriz bilmiyorum.
sen baika maç izledin galiba yattara maçın yıldızıdır... Mükemmel oynadı geriye gelip top aldı oyun kurdu tüm maç 2.yarının ilk 20 dk sı pas vermediler özellikle hüseyin ama çok iyi oynadı. Aslnda 10 muara mevkinde oynayabilir yattara gökdeniz sağ kanat ve barış sol kanat olsa süepr olur.
Katılıyorum.Sahada ne yaptığını bilen tek adam Yattaraydı.
Ayrıca hasta olmasına rağmen gökdeniz klasına yakışır bir asist yaptı.
Ve Umut,her geçen gün daha kuvvetli,daha pozitif.Mükemmel goller attı.
Aymanı ersun hoca gerektiği gibi oynatmaya başladığına inanuyorum biraz daha öne çekti artık takımda defans yapma sıkıntısı kalmadı hüseyin bile sık sık orta sahanın önüne çıktı.Bunlar yavaş yavaş güvenin geri geldiğinin göstergesi.Artık trabzonsporun,barcelona gibi ortasaha ve forvette çeşitli değişimlere ihtiyacı var.Örneğin yattarayı umuta daha yakın oynatmak gibi,topu ayagında tutup umuta boş alan yaratabilir.ve daha rahat oynar...Dünkü maçın son 20 dakikası gibi...ve dün hasanın trabzonspordan uzaklaştıgınıda gördük...ter döken ve o yagmur altında ıslanan tüm futbolculara teşekkürler.
Bu arada artık karadenizliler olarak bir bütün olma zamanı gelmiştir arkadaşlar...
Maç 2-0 dan sonra daha sevk alarak izlenir hale geldi. Oda rizenin umudunun bitmesinden kaynaklandı. Gökdeniz harıç sahada futbolcular iyi mücadele etti. Fortis de bu futbolu oynasaydık yarı final kaçınılmazdı. Yinede her şeye rağmen kazanmak güzel.
Yok yok ben artık Dün Hollanda Ligini izledikten sonra Hüseyin-Ayman-Tayfun ve onun gibilere bir şey demiyorum.Ya adamlar bizimkilerden kazma Bir geri paslar atıyorlar,Hüseyinin asistinden beter.Gerçi Hüseyinin yaptığı asistleri Türkiyede kimse yapamaz.
Ayrıca bizde galip gelebiliyormuşuz.Düşünebiliyormusunuz İlk defa + averaja geçtik.
Tayfun gibi birisi Kalecinin olağanüstü çabası ile gol atıyor.Ayman teknik bir gol atıyor.Ayman 2,3 de gol kaçırıyor.Aymanı yoksa Mısırlı futbolcu ile anlaşmakmı coşturdu bilmiyorum.
Futbolcuları Yoksa yeni transfer yapıalcak olmasımı biraz ateşledi,
Ne olursa Olsun Bu galibiyet iyi oldu,Ama keşke Bunu Rizeye karşı değilde Oftaş,G.birliği gibi takımlara karşı alsaydık,
İnşallah 2 hafta sonra Bursa galibiyeti ile derin bir oh çekeriz.
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Maç'a Damgasını Rizenin kalecisi Özden vurdu Tayfundan o ilk hatalı golü yemeseydi işimiz dahada zor olabilirdi. Dün karşılaştığım herkese ve hatta buraya bile Umutun gol atacağını söyledim. Sahanın bence tartışmasız en çalışkan ve kazanma azmi en fazla olan bunun için en fazla çaba sarfeden oyuncu Umut Buluttu saolsunBir Trabzonlu gibi mücadelsini her maç sergiliyor. Umutu hemen hemen herkes eleştiriyor ama ben yanında olmamız gerektiğini ve sahada yanlız kaldığını düşünenlerdenim. Dün akşamki maçta dikkat ettim her topa bizim yarı alana gelerek baskı yaptı üzerinede 2 nefis gol attı bitmek bilmeyen enerjisi var allah devamlı kılsın enerjisini. Maçın kuşkusuz en başarısız ismi yine Kaptanımız Hüseyin Çimşirdi Artık ciddi ciddi top oynamayı unuttuğunu düşünüyorum 2 metreye pas atamayacak kadar aciz durumda şu aşamada ve acil önlem alınması gerek birisi böle gitmez. Takımın herzamaki aksaklıkları yine baş gösterdi ama karşımızda güçsüz bir rize olunca pek ön plana çıkmadı bunlar o açıdan şanlıydık. Rizeye haddinden fazla pozisyon verdik umarım bundan sonra bu kadar kolay pozisyon vermeyiz. Sonuç olarak farklı kazandık buna ihtiyacımız vardı ve ihtiyacımız olanı aldık mutluyum. 13 günlük bir ara var bu sırada yeni transferler takıma eklenir ve iyi bir hazırlık dönemi geçirilirse 4. lüğü bile zorlarız.
Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte GururBir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ
yaa tamam dün maç kazandık ama yan toplardaki zaaflara bi bakın her duran top tolgayla başbaşa kaldı allahtan tolga günündeydi yaa bakıyorum buyuk takımların bi maç içinde liderleri var maçı yonlendirmek adına fenerde alex,bjkde delgado,gsde lıncoln ya trabzonda yok işte bize bi saha içi lideri lazım gökdenizi yattarayı pozisyona sokabilicek bi lider abi doğru durust göbekten gelemiyoruz yaa yok böle bişi yattraya top gelicek gökdenize top gelicekte trabzon atağa kalkıcakk kanatlardan oda bizim sol mol hikaye bize göbeğe adam lazım ayman iyi bi yedek ama iiyi bi ilk onbir oyuncusu diil....
rize galibiyetini büyütmek istemiyorum bahsedeceğim 2 futbolcu maçtan çok daha önemli kim mi bunlar biri tayfun diğeri keçeli biri soldan biri sağdan güzel ataklara çıktılar ve farklı skorda etkili oldular bu nedemek orta saha ve defansınla hücum yaparsan başarılı olursun başarılarınızın devamı dileklerimle
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum