Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak t!S! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ikisi de sansa girdi
    futbolda sans hep yaninda olmali. sanssiz zaten olmuyor
    seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
    asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

Ikisi de sansa girdi
      tayfununki eyvallah da aymanın golü şansa girmedi...Biraz daha dikkat lutfen...dalga gecmeyelim oda bizim renklerimiz icin ter döküyor...ama iyi ama kötü....
      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Zamanındada Dediğim gibi kim ne derse desin ayman bu takımın ön liberosudur seneyede oyle olacaktır.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaslar
          kazanmak gene guzel
          biz trabzonspor taraftarlari olarak takimimizi desteklememiz lazim...

Ts - Bursa
          Ankaragucu - Ts
          Ts - Manisa

kesin bir 7 puan cikarmamiz lazim bu gelecek 3 mactan
          bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...

Yorum

Tribünlerden yine Fenerbahce tezahüratlari geldi sanki kulagima.. Yoksa kendimi fazla mi kaptirdim?
            geldide öptüler galiba braz fenerbahçeyi
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Gördüklerim.........

Maçtan 1 saat önce futbolcular sahada sarmaş dolaş idi..Sanki aynı takımın A ve B takımları gibi..Özellikle Suat USTA herkesle şakalaştı..TS li ve Rizeli futbolcular birbirlerini iyi tanıyorlar anlaşılan..Hele Yattara ve Suat 10 dk boyunca lafladılar resmen....
              500 e yakın tarafatarımız vardı..
              Bu taraftar grubu ile Rizenin bir taraftar grubunun hemen maç öncesi jestleşmeleri güzeldi..Hele Taraftarımızın Rizesporu çağırması daha da güzeldi..
              Aynı taraftar gruplarının ise 3-0 dan sonra birbirlerine koro şeklinde savurduğu tehditler ilginçi..Bu gençler alem
              Yine aynı taraftar gruplarının hiçbirşey olmamış gibi , beraber , topluca ,bordo-mavi ve yeşil mavi çekmesi ile daha ilginçti..
              Genelde taraftarlar arası bir dotsluk havası var gibi idi...
              Bir kaç edepsizin Erdoğlulu gençleri taşıyan belediye otobüsünün kapı camını attıkları taşlarla kırmasını saymassak tabi...
              Maça gelince ;
              Yattara ve Gökdenizin sahada iki ruh gibi gezdiği maçtan 4-0 galip ayrıldık
              Benim de yerdiğim Hüseyin ve tayfun nerede ise hatasız oynadı..
              Hatta maçın en iyi adamları defans elemanları idi..Ayman, Keçeli , çağdaş , Erdinç iyi koştular..iyi pres yaptılar..rakip forvete nefes aldırtmadılar
              Umut 2 senenin en iyi futbolunu oynadı.
              2-0 a kadar anlamsız futbol oynayan iki takım vardı sahad ..2-0 dan sonra film koptu..TS antreman yapar gibi oynadı..Arka arkaya çok pas yaptı..Güzel oynuyor gözüktü..
              Rize yi anlamak zor...Sanki 5. ya da 6.lar da ..hiç puana ihtiyaçları yokmuş gibi isteksizdiler..
              Taraftarların Fahri ye olumsuz tepkilerine Fahri nin alkışlayarak yanıt vermesi taraftarları ile fotbolcu gerginliğini anlamaya yeter
              En fazla tepkiyi Zafer Biryol gördü..Takımını 10 kiş oynattı..
              Rize inşallah ligde kalır...Bir iyi bir kötüler..İstikrar şart..
              Galip gelmek güzel....
              ....................Celliac ..................

Yorum

• Futbol Çok iyi Olmasada Skor Mükemmel.Futbolculara güven geldi.yattara ve gökdenizi anlamakta güçlük Çekiyorum.bu kadar Kötü futbol oynamanın sebebi ne acaba?bu aksam her zaman takıma yakışmaz diye nitelendirdiğim Ayman gerçekten Güzel oynadı.yine kendine Özgü bazı pas hataları vardı yok değil.ama eğer takıma böyle katkı sağlayacaksa onlara göz yumarız.bir gol bir asist(diğerini asist diye saymıyorum)Katkı açısından güzel.ama Ayman açısından böyle devam edeceğini sanmıyorum.defans bir iki pozisyon haricinde güzeldi.umut bu maçta kendine düşen görevi yerine getirdi.ama yinede Söylüyorum.Trabzonspor un Forveti Umut olmamalı.Takımın sahadaki en başarısız futbolcusu bence Tayfundu.Çok basit pas hataları yapıyor.sağ bekte tayfun Oynayacağına Görev Adamı Ferhat bence daha akıllıca.Sonuç olarak skor güzel,Futbol eh idare eder.Lige bir hafta ara verildi İnşallah bu ara bizi için faydalı olur.Yeni yapılacak olan transferler (inşallah olacak)takıma alışması içinde güzel denk geldi.Rize de inşalalh bu futbolu bir daha oynamaz.Karadeniz Takımı ne kadar çok olursa okadar iyi bence
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gördüklerim.........

Maçtan 1 saat önce futbolcular sahada sarmaş dolaş idi..Sanki aynı takımın A ve B takımları gibi..Özellikle Suat USTA herkesle şakalaştı..TS li ve Rizeli futbolcular birbirlerini iyi tanıyorlar anlaşılan..Hele Yattara ve Suat 10 dk boyunca lafladılar resmen....
                  Bu taraftar grubu ile Rizenin bir taraftar grubunun hemen maç öncesi jestleşmeleri güzeldi..Hele Taraftarımızın Rizesporu çağırması daha da güzeldi..
                  Aynı taraftar gruplarının ise 3-0 dan sonra birbirlerine koro şeklinde savurduğu tehditler ilginçi..Bu gençler alem
                  Yine aynı taraftar gruplarının hiçbirşey olmamış gibi , beraber , topluca ,bordo-mavi ve yeşil mavi çekmesi ile daha ilginçti..
                  Bir kaç edepsizin Erdoğlulu gençleri taşıyan belediye otobüsünün kapı camını attıkları taşlarla kırmasını saymassak tabi...
                  Maça gelince ;
                  Hatta maçın en iyi adamları defans elemanları idi..Ayman, Keçeli , çağdaş , Erdinç iyi koştular..iyi pres yaptılar..rakip forvete nefes aldırtmadılar
                  2-0 a kadar anlamsız futbol oynayan iki takım vardı sahad ..2-0 dan sonra film koptu..TS antreman yapar gibi oynadı..Arka arkaya çok pas yaptı..Güzel oynuyor gözüktü..
                  Rize yi anlamak zor...Sanki 5. ya da 6.lar da ..hiç puana ihtiyaçları yokmuş gibi isteksizdiler..
                  Taraftarların Fahri ye olumsuz tepkilerine Fahri nin alkışlayarak yanıt vermesi taraftarları ile fotbolcu gerginliğini anlamaya yeter
                  Galip gelmek güzel....
                  sen baika maç izledin galiba yattara maçın yıldızıdır... Mükemmel oynadı geriye gelip top aldı oyun kurdu tüm maç 2.yarının ilk 20 dk sı pas vermediler özellikle hüseyin ama çok iyi oynadı. Aslnda 10 muara mevkinde oynayabilir yattara gökdeniz sağ kanat ve barış sol kanat olsa süepr olur.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• tayfun kac tane olumlu pas attı ya bı ınsan bu kadar mı acemı oynar savunmayın şu adamı defansta gördüğüm kadarıyla erdinç ve hiç begenmedıgım mustafa iyiydi

Yorum

• maçın yıldızı bence rize nin kalecisidir..özden di galiba...biz den de ayman olsun..çok koştu...
                      bu maçı ölçü asla almam..ilk maçta da 5 atmıştık...hatta bir eksik attık bu maçta..ama gol yemediğimiz için eşit sayıyorum...velhasıl takım aynı topçular aynı...rakip de aynı olunca bu sonuç kaçınılmaz oluyor..teşekkürler özden demekten başka birşey diyemiyorum....
                      Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Galibiyeti unutmuştum, o kadar uzun zaman gectiki en son galibiyetimizi hatırlamıyorum bile.Ama bence maçtaki en önemli olay Rize ile olan sözde düşmanlıgın kırılmış olması
                        ISTANBULUN FETHI 2010 YAKINDA SINEMALARDA

BEKLE ISTANBUL TRABZONUM GELIYOR

Yorum

• uzun zamandır sonra galip gelmek güzeş tayfunun o golü nasıl gol dü öyle kaleciye bir şey demiyorum en çok şaştığım şey aymanın gol atması oldu nediyelim tebrikler trabzonum

Yorum

• Trabzonspor kafilesi yolda kaldı
                            29 Ocak 2008 / 00:00
                            Trabzonspor kafilesini Rize'den Trabzon'a getiren otobüs yolda kaldı.

Trabzonspor kafilesini Rizespor maçı sonrası Trabzon'a getirmekte olan otobüz Araklı Kalecik mevkiinde arıza yaptı.

Uzun süre arızanın giderilememesi sonucu Trabzon'dan yeni bir otobüs istendi.

Futbolcuların bazıları Trabzon'dan gelen özel araçlarla binerek Araklı Kalecik mevkiinden ayrıldılar.

Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcuların bazıları ise; Araklı Trabzon hattında çalışan bir minübese bindi.

otobüste tam yerinde arızalanmış.kalecik hüseyinin yaşadığı yer.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gördüklerim.........

Maça gelince ;
                              Galip gelmek güzel....
                              Son cumlenden dedigin gibi galip gelmek guzel ama biraz skora dayali yorum olmus , lutfen huseyin in ilk yarida kullandigi toplari yeniden inceleyin hakeza tayfun nunda bunlar degil futbolcu baska herhangi bir meslekte dahi tutunamazlar , Umut attigi gollerin disinda hala duvar olamiyor ayagindaki topu musait birine gonderemiyor ve biz bu adama en iyi futbolunu oynadi diyebiliyoruz birimiz yanlis yapiyoruz ama...
                              Kahpe Bizans;
                              Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                              Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Bir toplantıdan ötürü maçı seyredemedim. Bundan sonra maç saatinde beni zor bulurlar. Telefona mesaj düştükçe içim gitti. İlk iki golden sonra "gollere yazık olmuş" diye düşündüm ama Ayman'ın golü attığı depar açısından hoştu..

Golleri birkaç kez seyrettim Lig TV'de. Tayfun'u attığı "komik" golden ziyade orada bulunabilmesi güzel. Ayman da çok hücuma çıkmış gibi geldi bana. Benim Hüseyin-Ayman ikilisine itirazım ikisinin de kendilerini defans oyuncusu sanmalarından ileri geliyor. Eğer ikisinden biri, kalacaksa özellikle Ayman ep böyle bindirmeler yaparsa bu lig için fazla sorun olmaz. Özellikl öne geçtiğimiz maçlarda, büyük maçlarda Ayman direnç kırmak için faydalı bir oyuncu. Bakalım bu çıkış bu maçta mı kalacak.

Umut'un ilk golü süper. Her zaman diyorum, bu çocuğun önüne top atacaksın ve topla kaleye gitmesini sağlayacaksın. Tek oynatır ve sağdan soldan gelen ortalara vurmasını, ya da top tutup takımın öne çıkmasını istersen olmaz. Öyle goller vardır ki futbolcu artık tartışılmaz. Gökdeniz'in Kiev'e deplesmanda attığı gol, Umut'un Trabzon'da Vestel'e sıfırdan attığı gol, dünkü gol gibi. Şu çocuğu koşturacak birileri lazım!

Maçı seyredemediğim için yorum yapmak doğru olmaz ancak Tolga bana asla güven vermiyor.

Bu arada, Rize için gerçekten üzgünüm. Hiç değilse onlar için rakiplerini yenmemiz lazım. 4-5 sene önce düşmeleri beni zerre ilgilendirmezdi ama sanki artık komşu olduğumuzu anladılar. En azından fb maçlarına kadar. Umarım ligde kalırlar. Altan, Zafer, Suat'ın oynayamayacakları takım yok. Ama Koray'dan sonra bir türlü o alanı dolduramadılar. Aklımdan bizim Hasan Üçüncü'yü onlara kiralamak bile geçiyor ama benim aklımdan geçse ne olur Bana sanki tam Rize'ye şu an için lazım olan adam gibi geliyor. Birinin ilk toplara girmesi, basması, adamı durdurması gerekiyor. Yazık günah, taş gibi oyucuları var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X