Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oynadığımız futbolun geçen haftalardan en ufak bir farkı yok. Mustafa Keçeli boş pozisyonda topu ileri vururken taça atıyor. Gökdeniz Yattara'ya pas atacağına rakibe atıyor. Yattara bırak ikili mücadeleyi ayağına gelen topa bile istekle hamle yapmıyor, skor taraftarları sevinsin ama ben sevinemiyorum.

Umut Bulut olmasın bu takım küme düşer. Adam yüreğiyle, kalbiyle oynuyor. İkinci bir Fatih Tekke doğuyor diyebilirim.

Bu futbolla Turkcell Süper Lig'de yenebileceğimiz takım sayısı ya 2 ya da 3'tür. Lütfen tabela taraftarlığını bırakalım artık. Bugün Rizespor ile değil amatör bir takım ile oynadık resmen, santraforu sakatlanıp oyundan çıkan ve herhangi vasat bir takımın 4-5 gol atabileceği bir Rizespor ile oynadık, kaleciyi de unutmamak gerek, ilk 3 golde de hatası var. Hele ilk gol, sayılmaması gerekir, o derece.

Skor 0-4 olunca herkes seviniyor, hakkınız ama ilerisi için düşünün biraz, bu oyunla nereye kadar?

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o spikerle izlenmez zaten o mac adam susmuyo yaa.. ambele oldu beynim resmen
      Afrika kupası hangi kanalda arkadaşlar

Yorum

• Allahın sopası yok trabzonu küme düşme hatına düşmesini isteyenlere gereken cevabı verdik biz kazmalarmızla bile maç alırız demek istedik

Yorum

• tayfun attığı gol tam bir BAL'dı bence.Özden sağolsun
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• cok kötü bir rize ye karsi rahat bir galibiyet aldik.oyuncularimizin kalitesi daha üst düzeyde olsaydi daha farkli da kazanabilirdik.yine de bu mac bizim takimin kalitesi acisindan aldatici olmamali.su anki halimizle kasimpasa haric hicbir takima fark atamazdik.vasat oynamamiza karsin 4-0 kazanabildiysek bunu daha cok rize nin kalecisine ve takim olmayisina baglayabiliriz.bu takimin orta sahada ve forvette yine de transfere ihtiyaci oldugu bu macta bile ortaya cikmistir.isin güzel tarafi bu sonucla rahat bir nefes almis olmamizdir.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ceyrek finalde gine nin rakibi drogba li fildisi

bizim macta ayman 1 gol 2 asistle oynadi , umut 8 gole yükseldi
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tayfun attığı gol tam bir BAL'dı bence.Özden sağolsun
                  Gol demeye dilim varmıyor valla.
                  keyif adamı ..

Yorum

Malik bin Dinar

Yorum

• Uzun zaman sonra kendimizden kötü bir rakip bulduk.Rize tel tel döküldü.Ayakta duracak halleri yoktu.

Oysa maça ürkek başladık,futbolcuların güven eksikliği belli oluyordu.Tayfun'un katliam gibi golü takımı toparladı.İkinci yarıda son darbe vuruldu.

Bu maçın diğerlerinden farkı mücadele gücünün ve isteğin üst seviyede olmasıydı.Ama skor aldatıcı olmasın...Takımın sezon sonunda ciddi revizyona ihtiyacı var.
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk yarı oynamadan şans golüyle 1-0 önde bitirdik. 2.yarı bireysel başarılarla ve Umut'un patlamalarıyla 3 gol daha atarak Rizespor'u 4-0 yenmeyi başardık...
                        TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Oyuna Adnan girdi elektrik kesildi.Bizde herhalde 2-1 yada3-1 kaybederiz diye ayrıldık 4-0 olmuş cok şaşırdım dogrusu o futbolla 4 tane atmış olmamıza
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Malik bin Dinar

Yorum

• aymanın gol atmasının sırrını öğrendik. dün kampta ERSUN HOCA VE YARDIMCISI KEMAL HOCAYLA mısır maçını izlemişler. gollerden sonra mısırlılar secdeye gidince sormuşlar ayman a ne yapıyorlar diye. aymanda şükür ediyorlar demiş.

kemal hoca da sen gol at yerden kalkmayacağım demiş. golden sonrada gördük ki beraber secdeye gittiler
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Güzel bir sonuc, nasil oynatigimizi bilmiyorum coktan beri ne internetten nede tv de maci takip ettim. Insallah haftaya seftali yeriz. Ben o macida bakmazsam acaba yine galip gelirmiyiz.
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X