Ne olursa olsun kazanmak güzel...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bugun bizimkilere gökten bi vahi indiğini tayfunun golünden hemen önce tayfunun adamın sagından atıp solundan geçerken anladım yanılmamışım 2 dk sonra gol attı aymanda ilk yarı yüzde yüz kaçırdı oda bişe yapacak hissettim bugün oyuncularımız formdaydı umut iyi adam en azından bu takımda yedek oturabılecek bır adam kimse eleştirmesin bu çocugu
Yorum
-
çok güzel görüntüydü.. birde umutu şamarlaması ayrı muhabet tabiki.. ama en çok yırtınan o, birde dikkatli izlerseniz gol atıldığında en çok sevinen o..İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaymanın gol atmasının sırrını öğrendik. dün kampta ERSUN HOCA VE YARDIMCISI KEMAL HOCAYLA mısır maçını izlemişler. gollerden sonra mısırlılar secdeye gidince sormuşlar ayman a ne yapıyorlar diye. aymanda şükür ediyorlar demiş.
kemal hoca da sen gol at yerden kalkmayacağım demiş.
golden sonrada gördük ki beraber secdeye gittiler 
Yorum
-
Tayfun'un,Ayman'ın gol attığı, Hüseyin,Ayman ve Serkan'ın kart görmediği, Tolga'nın yumurtlamadığı ve rakibin bize karşı inanılmaz bir hırsla oymadığı bir maç görebilmek de nasip oldu sonunda. Şu ana kadar yukarıda saydıklarımdan bir kaçını bile bir arada göremezken hepsinin birden olması ilginç yani. Bakarsınız bu hafta bizim sevinme haftamızdır bir iki iyi adam alınır da kara talihimiz döner...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Her şeye rağmen kazanmak güzel bir duygu..
Yorum
-
Ne zamandan beri izlediğim ilk maçı kazandık.. Valla Pazartesi akşamı yapacak daha iyi bir iş olmadığından izledim
Yoksa bu kadro değişene kadar maç izlemeye niyetim yoktu aslında...
Ne oldu? Pek bir şey olmadı aslında.. Kaleci Özden 3 hatalı gol yiyerek maçı bize hediye etti... Ayman gerçekten iyi oynadı.. zaten Ayman'ı her zaman Hüseyin'e tercih ederim.. öyle veya böyle dikine oynamaya çalışıyor adam, attığı toplar da az çok yerini buluyor yani.. daha çok benziyor önliberoya Hüseyin'den..
Bir de pek değinilmemiş... Umut'a arkadan yapılan bir hareket var yüzde yüz penaltı... Yakın ve yandan çekimden yardımcı hakemin yüzüne bakın bir.. nasıl heyecanlı bir ifadeyle orta hakeme bakıyor... Be öküz! seni oraya bostan korkuluğu diye mi diktiler? Görüyorsun pozisyon penaltı kaldır bayrağını verdir penaltıyı! Sonra bu adamlar orta hakem oluyor ilerleyen zamanlarda aynı pısırıklıkla.. sonra da 'efendim bu Avrupa Kupası'nda da Türk hakem yok' nasıl olsun, nasıl olsun ki...#7 King of Kings
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

:tsmeşale:

Yorum