Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ersun yanal : 2-3 oyuncuyu katmayı düşünüyoruz. önemli çalışmalar var.

mısırlı oyuncu için ise : öyle bir fırsat doğdu oyuncu da bize gelmek istedi.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Yaa off.. Bir açtım , Gine gol yemiş... Neyse yine de 1-1...
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ersun yanal : 2-3 oyuncuyu katmayı düşünüyoruz. önemli çalışmalar var.

mısırlı oyuncu için ise : öyle bir fırsat doğdu oyuncu da bize gelmek istedi.
        yani istemedi ama bakti olucak gibi degil hadi olsun bari dedi..
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Acaba rizedekiler bizi bu kadar seviyormu adamların çoğu fenerli sizde üzülün burda hay allahım ya.
          nerden biliyosun bilader, rizede ilce ilce gezip cetelesinimi tuttun..boyle genelleme yaparken biraz dusunun,bir rizeli olarak sunu soyleyebilirim,suanda rizede en cok tutulan takim Trabzonspordur.

Guzel galibiyetti ama umarim haftaya bursayi yenip rizeye bir faydamiz dokunur..umarim bir an once ust siralara cikarlar..trabzon disinda bir tane karadeniz takimi kalmis yapilan yorumlara bak..
          En son GolaMTuRi tarafından düzenlendi; 28.01.2008, 22:23.

Yorum

• Çok iyi mücadele , Çok iyi skor , Vasat FutboL , Güzel moraL .. İyiye işaret.. Ortalama bir oyunla galip gelebildik.. Bir şeyler olacak
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• kaç haftadır sövdüğümüz ne kadar adam varsa döktürdü bu hafta bakalım nöriii napcak şöle bikaç iyi transferde o yapıyomuş tam şok olurum ...amam nolursa olsun nöriiii çekkkkk giiittttt.....
              Göremezler seni yazdım kalbime TRABZONUM....

Yorum

• bu hafta rahat rahat uyuyabilecem sonunda.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yaa off.. Bir açtım , Gine gol yemiş... Neyse yine de 1-1...

o spikerle izlenmez zaten o mac adam susmuyo yaa.. ambele oldu beynim resmen
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• böyle bi galibiyet hepimiz için muhteşem uzun zaman olmuştu
                    BENİM SEVDAM SANA
                    BORDO MAVİM

Yorum

• ne ilginç takımız biz yahu
                      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o spikerle izlenmez zaten o mac adam susmuyo yaa.. ambele oldu beynim resmen
                        Evet haklısın.. Bu arada maç bitti.. 1-1
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yanlış!

İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umut kendinden beklenmeyecek bir gol attı.
                          Umut tam kendinden beklenecek golü attı. Adam acayip gollerin adamı ama sonraki pozisyona bir bak. Karşıda kale ve kaleci umut topu auta attı. İşte bu da Umut'tan beklenecek bir hareketti beni hiç şaşırtmadı.

Gökdeniz etkisizdi ama gripdi aynı zamanda maça iğne ile çıkmıştı. Maçın adamı bence Eymen Abdulazizdi. Hemşehrisinin gelecek olması ona doping etkisi yapmış. Hüseyin için söylenecek söz bile bulamıyorum. Aşırı derecede formsuz keza Serkan da aynı durumda idi.

Umutu bir kenara koyarsak bugün TAKOZ bayramı oldu Hele Tafun'un golü . Özden heralde " ya Tayfuncuğum senin bu takımda futbolculuğun iyice tartışılmasın al bir gol bari at" demek istedi

Bu arada dün yazacaktım ama bugüne kısmetmiş. Türksel Süper Liginde bizden daha karaktersiz oynayan bir takım yok diyordum ama bu kararım Dünkü A.G - G.S maçından sonra değişti. Beterin beteri Ankaragücüymüş meğer.

Neyse galibiyetten başka bir şey kazanmadık. Takımda hala umut yok. Bir ara televizyona yansıdı maç 0-1 iken Ersun Hoca " Bu futbol değil bu futbol değil" diye isyan ediyordu oynadığımız oyuna.

Dilerim ileriki haftalarda katılımlarla (!?) daha derli toplu oluruz.
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Uzun zaman sonra kendimizden kötü bir rakip bulduk.Rize tel tel döküldü.Ayakta duracak halleri yoktu.

Oysa maça ürkek başladık,futbolcuların güven eksikliği belli oluyordu.Tayfun'un katliam gibi golü takımı toparladı.İkinci yarıda son darbe vuruldu.

Bu maçın diğerlerinden farkı mücadele gücünün ve isteğin üst seviyede olmasıydı.Ama skor aldatıcı olmasın...Takımın sezon sonunda ciddi revizyona ihtiyacı var.
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• yarın ki gazete yorumcularının yazacağı yazılara başlık '' skor yanıltmasın'' olacaktır..

ama şuan bizi güzel oyun değil skor lazım, futboldan bahsetmeye gerek yok, sadece ayman ilk kez kendi gibi oynadı, o da yetti..

Yorum

• Süper oldu bu galibiyet. Takımın kendine güveni geldi. Bursa maçına neredeyse 2 hafta var. Yeni transferler de takıma uyum sağlayınca bu takım iş yapar.
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X