Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maç beraberliğe bağlanır
    TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• bu maci kesin almamiz gerekiyor, yoksa vahim

Yorum

• İlk yarı;

0-2 veya 0-3

Maç sonucu;

2-2 veya 2-3 veya 3-3

Yorum

• bol golüü olur
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yiyecegimiz golden fazla atabilirsek yani öndeki oyunculara bagli yenmemiz cünkü bizim defansimiz zatn yok. Yani bu maci yine hücüm gücleri belirlicek hem bizim hem rizeninkiler.

Yorum

• tipik beraberlik maçı
              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• gönlümüz hep yenmelerinden yana. ancak ileride umutun yetersizliği kanatlarda gökdenizin ve yattaranın canları isterlerse oynamaları ortasahada hüseyin ve aymanın ileriye top taşıyamama özellikleri ve defansta serseri mayın gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan oyuncularımızın klişe hareketleri ile her zaman "yeniliriz" düşüncesinin hakim olduğu bir oyun stresi içerisindeyim.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• neden bizim maçımız pazartesi
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neden bizim maçımız pazartesi
                    en geç kupa maçını biz oynadık da ondan.yakın zamanda 2 maç üstüste oynanmasın diye.hemen bi art niyet var sanki
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      neden bizim maçımız pazartesi
                      bende onu soracaktım,acaba kupa maçı yaptığımız içinmi
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• deplasmanda bu takımla maç kazanmak gerçekten çok zor ersun hoca hucum oynatan biri elindeki kadro buna müsait değil o yüzden deplsmanda çok açık veriyoruz inşallah Allah yardım ederde alırız maçı takıma güvenim sıfır
                        BİZ KARADENİZİN HIRÇIN DALGASIYIZ

Yorum

• bu maçı kazanacağız gibi geliyor bana..
                          En azından saha dışında yaşanan olumlu gelişmeler var, muhalefet takıma destek oluyor, kupada galibiyet aldık.
                          Bunlar oyuncuların moralini olumlu etkilemiştir...
                          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• ''Trabzon'u yeneceğimize inanıyorum''

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü yenip çeyrek finale yükselerek elde ettikleri moral ile Trabzonspor karşısında da iyi sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.

--

Hayatımda en nefret ettiğim ifadelerden birisi. Trabzon'u yeneceğimize inanıyorum diyememeli sıradan bir Anadolu takımı teknik direktörü! Bizi bu hallere düşürenler kulağınız çınlıyor mu?
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Radyoyu dinleyin kaçırmayın benden söylemesi. Süper konuşma var.

(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Radyoyu dinleyin kaçırmayın benden söylemesi. Süper konuşma var.

http://www.bordomavi.net/index.php?page=radyo
                                Bu dün gece yayınlandı. Bu tekrarı
                                Trabzonlu olunmaz. Trabzonlu doğulur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X