bu maç beraberliğe bağlanır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
gönlümüz hep yenmelerinden yana. ancak ileride umutun yetersizliği kanatlarda gökdenizin ve yattaranın canları isterlerse oynamaları ortasahada hüseyin ve aymanın ileriye top taşıyamama özellikleri ve defansta serseri mayın gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan oyuncularımızın klişe hareketleri ile her zaman "yeniliriz" düşüncesinin hakim olduğu bir oyun stresi içerisindeyim.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
en geç kupa maçını biz oynadık da ondan.İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden bizim maçımız pazartesi
yakın zamanda 2 maç üstüste oynanmasın diye.
hemen bi art niyet var sanki
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
bende onu soracaktım,acaba kupa maçı yaptığımız içinmiİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden bizim maçımız pazartesi
Yorum
-
''Trabzon'u yeneceğimize inanıyorum''
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü yenip çeyrek finale yükselerek elde ettikleri moral ile Trabzonspor karşısında da iyi sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.
--
Hayatımda en nefret ettiğim ifadelerden birisi. Trabzon'u yeneceğimize inanıyorum diyememeli sıradan bir Anadolu takımı teknik direktörü! Bizi bu hallere düşürenler kulağınız çınlıyor mu?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bu dün gece yayınlandı. Bu tekrarıİlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRadyoyu dinleyin kaçırmayın benden söylemesi. Süper konuşma var.
http://www.bordomavi.net/index.php?page=radyoTrabzonlu olunmaz. Trabzonlu doğulur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum