Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umutsuz Vaka

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onur benim hoşuma gitmedi arkadaşlar bilmiyorum da.ahmet 2 aldık bence.hiç ik 11 e fln da yazmayın..
      ...bi maçta bişey belli olmaz ...adam ümit olduysa boşa olmamıştır...

...hem adam öylesine bir maçta çıktı ilk maçına doğru düzgün motive bile olamamıştır...

...inşallah ersun hoca bundan sonra sürekli oynatır onuru...barış gibi...

...yoksa ikin ci maçta keserse bir yıldız adayını kazanmadan kaybedebiliriz....
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Bu maçı Rahat Alırız.korkum Yok...İnşallah Çıkış maçımız Olacak.
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          onur benim hoşuma gitmedi arkadaşlar bilmiyorum da.ahmet 2 aldık bence.hiç ik 11 e fln da yazmayın..

en çok korktuğum şeylerden biri.ben bu çocuktan umutluydum,diğer kevgirlerden kurtulduk diye.umarım daha iyi olur,biraz zaman verilmeli.rize maçındada denenebilir.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• inşallah bu maçı alırız da belki 3 puanımız daha olur
            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
            8.KUŞATMA

Yorum

• Yeneriz takmayın kafanıza..
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• inşallah dediğin gibi olur
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak kiraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umutsuz Vaka
                  Umut mu umutsuz vaka? Bencede aynen.

Yorum

• Bizim takım için " rahat alırız " sözü hiç bir maçımız için geçerli değil maalesef.

Kazayla 2-0 öne geçsek bile rakibin baskısı karşısında hemen dağılan bir defans var.

Bence beraberlik ve kazanmamız bu kadro ve şartlarda sürpriz olur.

Kendi sahamızdaki maçları kazansak bize yeter bu sene.

Bu karamsar tabloyu olumluya çevirmek ise yapılacak kaliteli 2-3 transferle yönetimin zorunluluğu.

Yoksa gerçekten durum ciddi.
                    Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• uyanın protesto edin

eyyy trabzondaki taraftarlar uyanın artık küme düşeceğiz ya...bırakın bedava köfte ekmek ve bileti ....başbakanın kuklası Nuriye dar edin o stadı...o adam nasıl oturup maç izleyebilir orda takım bu haldeyken....yazık satılmayın.... kendinizi köfteye bilete satmayın ...limanda iş veriyorlarmış işsiz kalın ama onurunuzu satmayın.....takım bağıra bağıra düşüyor...uyumayın ......haşimi tedirgin edecek zeyyatı korkutacak bir yiğit yokmu trabzonda....stada gelirken ayakları titresin o adamların....neyi temsil ettiklerini anlasınlar......köfteyi bileti bırakın takıma sahip çıkın.....

Yorum

• bol gollü bir maç bekliyorum.farklı kazanırız.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bol gollü bir maç bekliyorum.farklı kazanırız.
                          bende bol gollü maç bekliyorum.çünkü iki taraftada savunma denen bişey yok

Yorum

• bakalım bu hafta ıs bası gıbı mac olacak ılk kez oluyor sanırım takımımız adına
                            yanlıslıkla 1 mac kazandık hanı olur ya yanlıslıklar serısı yakalarız
                            kım bılır?
                            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• yeniliriz ersun yanal da bırakır..çok kötü bir senaryo ama gerçekleşme ihtimali çok yüksek...inşallah yanılırım..
                              Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• umutsuz daha iyi olur bence
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X