Bu maçı Rahat Alırız.korkum Yok...İnşallah Çıkış maçımız Olacak.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
onur benim hoşuma gitmedi arkadaşlar bilmiyorum da.ahmet 2 aldık bence.hiç ik 11 e fln da yazmayın..
en çok korktuğum şeylerden biri.ben bu çocuktan umutluydum,diğer kevgirlerden kurtulduk diye.umarım daha iyi olur,biraz zaman verilmeli.rize maçındada denenebilir.
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
eyyy trabzondaki taraftarlar uyanın artık küme düşeceğiz ya...bırakın bedava köfte ekmek ve bileti ....başbakanın kuklası Nuriye dar edin o stadı...o adam nasıl oturup maç izleyebilir orda takım bu haldeyken....yazık satılmayın.... kendinizi köfteye bilete satmayın ...limanda iş veriyorlarmış işsiz kalın ama onurunuzu satmayın.....takım bağıra bağıra düşüyor...uyumayın ......haşimi tedirgin edecek zeyyatı korkutacak bir yiğit yokmu trabzonda....stada gelirken ayakları titresin o adamların....neyi temsil ettiklerini anlasınlar......köfteyi bileti bırakın takıma sahip çıkın.....
bakalım bu hafta ıs bası gıbı mac olacak ılk kez oluyor sanırım takımımız adına
yanlıslıkla 1 mac kazandık hanı olur ya yanlıslıklar serısı yakalarız
kım bılır?
Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
Yorum