Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    türkiyenin en kötü 2 defansı karşı karşıya 2 takımında forvetleri yetersiz denk bir karadeniz derbisi ama emrahın açtığı ortalara dikkat zannedersem türkiyede sağ açıktan en isabetli orta yapan futbolcudur EMRAH EREN
    katılıyorum.iki takımında defansında sıkıntı var.bol gollü bi maç olabilir.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• zorlasak belki 1 puan alırız.

ama büyük ihtimalle Rize kazanır...

(UEFA)

Yorum

• bu yonetim gidinceye kadar takımın üzerindeki kara bulutların dağılacağını düşünemiyorum..inşallah rizeyi yenerizde bir çıkış yakalarız..

Yorum

• TÜrkİyenİn DÖrt Bİr Yaninda YaŞayan Trabzonsporlulara Trabzon İnsanina Bu BÜyÜk Utanci YaŞatanlardan Hesap Sormaya GÜcÜm Olsaydi Sorardim. Onlari Allah A Havale Edİyorum. Bİran Önce Yenİ Bİr BaŞkanla Trabzonsporumuzun ''firtina'' OlduĞu GÜnlerİne Gerİ DÖnmesİnİ Allahu Tealadan Dİlİyorum

Yorum

• İlk olarak kasarci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TÜrkİyenİn DÖrt Bİr Yaninda YaŞayan Trabzonsporlulara Trabzon İnsanina Bu BÜyÜk Utanci YaŞatanlardan Hesap Sormaya GÜcÜm Olsaydi Sorardim. Onlari Allah A Havale Edİyorum. Bİran Önce Yenİ Bİr BaŞkanla Trabzonsporumuzun ''firtina'' OlduĞu GÜnlerİne Gerİ DÖnmesİnİ Allahu Tealadan Dİlİyorum

' Amin '

ilk mesajında kardeşimiz çok güzel bi yazı yazmış..
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Bizim durumumuz bizi ilgilendirir ve maçı muhakkak almamız gerekir..
              TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• İmzam konuşuyor...Hiç te susmayacak
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• bugun rizespor-ankaragücü maçını izledim rizede stattta ve şunu gozlemledim ki rizespor takımı şu an hüviyetsiz durumda yun planı yok kanatlara inmeler ,ortada top tutan yok..kürşat sarı kart cezalısı defansları hırslı ama çok hata yapıyor sadece sağda emrah bindirmeler yapıyor sol bek e gs paftan yeni bi çocuk aldılar buyuk ihtimalle yattarayı tutacak ;hırslı ve azimli ama toy..taraftarlar da ts maçını konuşuyo surekli....sonuç olarak trabzonsporun durumuda ortada ama eğer biraz ruh kalmışsa rizesporu geçeriz..sevgiler
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak ucan_teneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İmzam konuşuyor...Hiç te susmayacak
                    helal abicim.katılıyorum.

dediğin gibi;imza konusuyor...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• iki takımın da defansları çok kötü..yani forveti iyi oynayan maçı alır..ve sanırım bu da rize olur..

Yorum

• yenersek iyi olur yoksa sıkıntı buyur

Yorum

• artik yenelim!!

Yorum

• MEKANSIZLAR GURUBU olarak TRABZON'lu kardeşlerimizi yanımıza bekliyoruz..geçen senelerden gelen dostluk rüzgarlarını hiç birşey değiştirmeyecektir.2 takımın durumu ne olursa olsun maç bitiminde staddan elele kol kola çıkacağız.bize bizden başka dost yoktur.Trabzonun veya rizenin kazanması demek karadenizin kazanması demektir bizim için bunu böyle görün.yensekte yenilsekte iki taraf kazanacak.trabzonda rizede bizimdir.istanbul takımlarını destekleyen ezikler dağdibine giremeyecekler bunu bilin.gelin MEKANSIZLAR'ın yanında yanyana maçımızı seyredelim.bundan hiç bir zaman endişeniz olmasın..SELAMETLE....
                            Yan Sanayi DeğiL
                            OrjinaL
                            A
                            Z

Yorum

• gollü maç olur iki takım defansıda berbat forvetleri becerikli olan ve çok atan kazanır gibi geliyor ama daha önemlisi kardeşlik lütfen aralara giren istanbul hayranlarını temizleyin ne çıkıyorsan onlardan çıkıyor anti istanbul
                              Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak xunutulmazx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu yonetim gidinceye kadar takımın üzerindeki kara bulutların dağılacağını düşünemiyorum..inşallah rizeyi yenerizde bir çıkış yakalarız..
                                arkadasım üzülerek sana katılıyorum ama bu yoruma katılmak ınan benı kahredıo.dusunebılıomusunuz artık İnşallah rizeyı yenebılırız de dusme potasına gırmeyız dıye yorum ypıyoruz.yazıklar olsun bızı bu duruma getırenlere...
                                YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X