Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Abi kim ne derse desin beraberlik bu maçı için çokiyi sonuç olacaktır bu amaçtan alınacak 1 puanla geri kaln 14 amaçta 16 puan almayaı umacağım artık.....
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizim icin angarya maci olmaktan öteye gitmeyecegi icin.bir de forumda bulunanlarin zihinlerinin su anda trabzonsporumuz küme düser mi diye bir soruyla mesgul oldugu icindir herhalde.yemisim ben g.birligi macini.ondan sonra hayati bir rize maci var önümüzde.herkes ona odaklanmis durumda.
      Ersun Hoca büyük ihtimal gençleri ve yedekleri oynatacağı için, onların performansını göreceğimiz bir maç. Onun için sormuştum.

Yorum

Bu maç Cumartesi'ye alınmamışmıydı yahu?
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

durmak yok...yola devam

rize 3 - 0 ts
          bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...

Yorum

Yeneriz ayman,ahmet olmasın hakemlerde birazdık adam olursa alırız alamazsak işimiz zor...

Yorum

İlk olarak Gokdeniz-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              durmak yok...yola devam

rize 3 - 0 ts
              Haklısın bu sloganda akp nin sloganı bu hallere düşmemizin baş faktörüde onlardır...!!!

Yorum

İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haklısın bu sloganda akp nin sloganı bu hallere düşmemizin baş faktörüde onlardır...!!!
                katilmak mümkün degil.zamaninda atay aktugla gelinen noktada o zamanki suclu da chp miydi.gecelim bu isleri.nuri albayrak bu kulübün basina gökden zenbille inmedi.dolayisiyla suclu da bir nebze olsun o zaman ona oy veren delegelerdi.ama kim bilebilirdiki trabzonspora ihanet edeceklerini.velhasilikelam bu yasadiklarimiz bizim kaderimizdir.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Foruma siyaset bulastirmayin. Simdi bir baskasi gelip baska bir sey söyleyecek ve tartisma baslayacak. Su yönetim gitsin baska seye gerek yok. Onlar bu kulübü bu hale getirdiler.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    katilmak mümkün degil.zamaninda atay aktugla gelinen noktada o zamanki suclu da chp miydi.gecelim bu isleri.nuri albayrak bu kulübün basina gökden zenbille inmedi.dolayisiyla suclu da bir nebze olsun o zaman ona oy veren delegelerdi.ama kim bilebilirdiki trabzonspora ihanet edeceklerini.velhasilikelam bu yasadiklarimiz bizim kaderimizdir.
                    O işleri geçelim kardeşim ... Gerçekler ortada...Cem papila olayından sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı hakemin hatası yoktu diyosa sen bundan daha ne beklersin ...Daha niceleri ...Onuda geçelim EYYYYY Delegeler!!!!
                    TRABZONSPOR'un elinden limanı alan bir adamı başkan seçmek akıl işimi...!!!

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Foruma siyaset bulastirmayin. Simdi bir baskasi gelip baska bir sey söyleyecek ve tartisma baslayacak. Su yönetim gitsin baska seye gerek yok. Onlar bu kulübü bu hale getirdiler.
                      Siyaset bulaştı bulaşacağı kadar...

Yorum

• yönetim gitsin herşey çözüleceğine inanıyorum..
                        bu maçı da dikkatli oynarsak kazanırız..
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• sıyaset trabzonuma karısmıs foruma karıssa ne yazar
                          YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• FCTRABZONSPOR'a katılıyorum.Görünen köy kılavuz istemez..

İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sıyaset trabzonuma karısmıs foruma karıssa ne yazar
                            Türk milleti uyuyor Trabzonspor uyusa ne yazar..
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• bana göre göre iki takımda favori değil, gerek trabzonumzun 2. yarıdaki performansı gereksede ben rizenin ligdeki maçlarından gördüğüm o kadarda etliki değilller,,yanlız rizenin geçlerden aldığı malübiyet bizi tamda yem olarak görmelerine işaret vede kendi sahalarında vede trabzonun moralsiz kötü vasat bi görüntsü..malesef trabzonumzun işi evet rize karşısında çokkk zorrr....az önceki arkadışın dediği gibi siyaset tarbzonu yedi yedi ama son bir canı kaldı bakalım ne olucak...
                              beşikdüzü_akkese

Yorum

• bu maçı alırız ben bu maçta umuttan patlama bekliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X