Abi kim ne derse desin beraberlik bu maçı için çokiyi sonuç olacaktır bu amaçtan alınacak 1 puanla geri kaln 14 amaçta 16 puan almayaı umacağım artık.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ersun Hoca büyük ihtimal gençleri ve yedekleri oynatacağı için, onların performansını göreceğimiz bir maç. Onun için sormuştum.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim icin angarya maci olmaktan öteye gitmeyecegi icin.bir de forumda bulunanlarin zihinlerinin su anda trabzonsporumuz küme düser mi diye bir soruyla mesgul oldugu icindir herhalde.yemisim ben g.birligi macini.ondan sonra hayati bir rize maci var önümüzde.herkes ona odaklanmis durumda.
Yorum
-
Bu maç Cumartesi'ye alınmamışmıydı yahu?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Haklısın bu sloganda akp nin sloganı bu hallere düşmemizin baş faktörüde onlardır...!!!İlk olarak Gokdeniz-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledurmak yok...yola devam
rize 3 - 0 ts
Yorum
-
katilmak mümkün degil.zamaninda atay aktugla gelinen noktada o zamanki suclu da chp miydi.gecelim bu isleri.nuri albayrak bu kulübün basina gökden zenbille inmedi.dolayisiyla suclu da bir nebze olsun o zaman ona oy veren delegelerdi.ama kim bilebilirdiki trabzonspora ihanet edeceklerini.velhasilikelam bu yasadiklarimiz bizim kaderimizdir.İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın bu sloganda akp nin sloganı bu hallere düşmemizin baş faktörüde onlardır...!!!"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Foruma siyaset bulastirmayin. Simdi bir baskasi gelip baska bir sey söyleyecek ve tartisma baslayacak. Su yönetim gitsin baska seye gerek yok. Onlar bu kulübü bu hale getirdiler.İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın bu sloganda akp nin sloganı bu hallere düşmemizin baş faktörüde onlardır...!!!Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
O işleri geçelim kardeşim ... Gerçekler ortada...Cem papila olayından sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı hakemin hatası yoktu diyosa sen bundan daha ne beklersin ...Daha niceleri ...Onuda geçelim EYYYYY Delegeler!!!!İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatilmak mümkün degil.zamaninda atay aktugla gelinen noktada o zamanki suclu da chp miydi.gecelim bu isleri.nuri albayrak bu kulübün basina gökden zenbille inmedi.dolayisiyla suclu da bir nebze olsun o zaman ona oy veren delegelerdi.ama kim bilebilirdiki trabzonspora ihanet edeceklerini.velhasilikelam bu yasadiklarimiz bizim kaderimizdir.
TRABZONSPOR'un elinden limanı alan bir adamı başkan seçmek akıl işimi...!!!
Yorum
-
Siyaset bulaştı bulaşacağı kadar...İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForuma siyaset bulastirmayin. Simdi bir baskasi gelip baska bir sey söyleyecek ve tartisma baslayacak. Su yönetim gitsin baska seye gerek yok. Onlar bu kulübü bu hale getirdiler.
Yorum
-
FCTRABZONSPOR'a katılıyorum.Görünen köy kılavuz istemez..
Türk milleti uyuyor Trabzonspor uyusa ne yazar..İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesıyaset trabzonuma karısmıs foruma karıssa ne yazar
7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
bana göre göre iki takımda favori değil, gerek trabzonumzun 2. yarıdaki performansı gereksede ben rizenin ligdeki maçlarından gördüğüm o kadarda etliki değilller,,yanlız rizenin geçlerden aldığı malübiyet bizi tamda yem olarak görmelerine işaret vede kendi sahalarında vede trabzonun moralsiz kötü vasat bi görüntsü..malesef trabzonumzun işi evet rize karşısında çokkk zorrr....az önceki arkadışın dediği gibi siyaset tarbzonu yedi yedi ama son bir canı kaldı bakalım ne olucak...beşikdüzü_akkese
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum