Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yazik BÜyÜk Taraftarimiza KonuŞulan Tek Şeyİn Şampİyonluk OlduĞu Trabzonsporumuzda Artik KÜme DÜŞme KonuŞuluyo Bu Tabloyu Ortaya Cikaranlarin Allah YÜzÜnÜ GÜldÜrmesİn Dİyorum..... Albayrak..ve Zeyyat Kafkas Yaziklar Olsun Sİze

Yorum

rize maçı hayatta bırakmaz. stada gidecek olan taraftarların yüde 90'ının istanbul takımarını desteklediğini düşünürsek işimiz geçekten çok zor.

Yorum

paf takım çıksın

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

bu takim kume potasina girdimi daha cikamaz..biz sinirli bi milletiz bu sinir harbini kazanamayiz
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Şu anki görüntü ile bu maçtan puan almayı dahi düşünemez oldum. Bir mucize olsa bari.
            "Bir maçı 6-0 kazanmaktansa, 6 maçı 1-0 kazanmayı yeğlerim"

Fabio Capello

Yorum

Arkadaslar Nedİr Bu Bİzİm Çekdİgİmİz Sezon BaŞİndan Berİ Kahroluyorum Isdemiyoruz Akyazi Makyazi Yeter Ardik Herkes Nefret Adiyor Bu Adamdan Neden Kimsenin Sesi Solugu Cikmiyor Belki Kume Dusmeyiz Ama Gururumuz KÜme DÜsmÜŞ Artik Ne Onemİ Var???
              MAÇLARA GİTMEYE BİLE TENEZZUL EDMEYEN BİR BAŞKAN;; SENDEN NEFRET EDİYORUZ ALBAYRAK

Yorum

aman ha sakın rizeye yenileyim demeyin....
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

İlk olarak sarapnel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar Nedİr Bu Bİzİm Çekdİgİmİz Sezon BaŞİndan Berİ Kahroluyorum Isdemiyoruz Akyazi Makyazi Yeter Ardik Herkes Nefret Adiyor Bu Adamdan Neden Kimsenin Sesi Solugu Cikmiyor Belki Kume Dusmeyiz Ama Gururumuz KÜme DÜsmÜŞ Artik Ne Onemİ Var???
                  kardeş ne yapabilirizki.elimizden ne gelir.ki geldiği kadarıylada tepkimizi dile getiriyoruz.ama bu heriflere işlemiyoki ne yapsak.bi insan gurursun unursuz olunca...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aman ha sakın rizeye yenileyim demeyin....
                    galiba önümüzdeki bütün maçlara bu sözleri söyleyerek çıkacaz.''aman ha bunlarada yenilmeyin...''
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

rize defansı çok kötü ama bizde gol atacak adam yok...onlarda altan var bizde oda yok...
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

1 puan bana yeter ...

Yorum

BU oyunla puan alırsak öpüp başımıza koyalım

Yorum

harbiden 1 puana rağzıyım.

Yorum

Yenileceğimizi sanmıyorum. Fakat kazanacak gibi de görünmüyoruz. Büyük ihtimal berabere biter.
                              FxY

Yorum

artik bir puan a razi olduk bizi bu hala dusurenler in allah belasini versin
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X