Yazik BÜyÜk Taraftarimiza KonuŞulan Tek Şeyİn Şampİyonluk OlduĞu Trabzonsporumuzda Artik KÜme DÜŞme KonuŞuluyo Bu Tabloyu Ortaya Cikaranlarin Allah YÜzÜnÜ GÜldÜrmesİn Dİyorum..... Albayrak..ve Zeyyat Kafkas Yaziklar Olsun Sİze
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bu takim kume potasina girdimi daha cikamaz..biz sinirli bi milletiz bu sinir harbini kazanamayiztut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Arkadaslar Nedİr Bu Bİzİm Çekdİgİmİz Sezon BaŞİndan Berİ Kahroluyorum Isdemiyoruz Akyazi Makyazi Yeter Ardik Herkes Nefret Adiyor Bu Adamdan Neden Kimsenin Sesi Solugu Cikmiyor Belki Kume Dusmeyiz Ama Gururumuz KÜme DÜsmÜŞ Artik Ne Onemİ Var???MAÇLARA GİTMEYE BİLE TENEZZUL EDMEYEN BİR BAŞKAN;; SENDEN NEFRET EDİYORUZ ALBAYRAK
Yorum
-
kardeş ne yapabilirizki.elimizden ne gelir.ki geldiği kadarıylada tepkimizi dile getiriyoruz.ama bu heriflere işlemiyoki ne yapsak.bi insan gurursun unursuz olunca...İlk olarak sarapnel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Nedİr Bu Bİzİm Çekdİgİmİz Sezon BaŞİndan Berİ Kahroluyorum Isdemiyoruz Akyazi Makyazi Yeter Ardik Herkes Nefret Adiyor Bu Adamdan Neden Kimsenin Sesi Solugu Cikmiyor Belki Kume Dusmeyiz Ama Gururumuz KÜme DÜsmÜŞ Artik Ne Onemİ Var???
Yorum
-
galiba önümüzdeki bütün maçlara bu sözleri söyleyerek çıkacaz.''aman ha bunlarada yenilmeyin...''İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman ha sakın rizeye yenileyim demeyin....
Yorum
-
harbiden 1 puana rağzıyım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum