Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lütfen Protesto Organizasyonu Düzenlensin ''DÜZENLENDİ''

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Protesto konusunda basını kullanma fikri banada sıcak geliyor...
    Hele albayrak grunun halka arz olmak gibi bir düşüncesinin olduğu şu günler yapılacak organizayonun etkisini artıracaktır...
    Tek başına ulusal bir gazeteye tam sayfa ilan vermek ise çok yetersiz olur...
    Bunun yanında basın açıklaması türünden organizasyonlarda yapılmalı...
    taraftar dernekleri bir araya gelip bulundukları illerde(trabzon,istanbul) ortak basın açıklaması yapılmalı...
    Diğer yandan bir maç kazanıldı her şey süt liman durumuna geçmeyide bir kenara bırakmalıyız bakınız kırıkkale maçından sonraki yorumlara şimdi sivas maçını alsak yine şampiyonuz nakaratlarını söyleyecek bir sürü arkadaş var aramızda...

yapılacak protesto süreklilik arz etmeli o ki taraftar olarak yönetmeye karar veriyoruz takımı ona görede protetomuzu gerekirse yıla yaymalı sezonu çıkarmalıyız...
    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• sen iki sene protesto yapma son 15 gun yapp

yapsan keşke ama onuda yapamazlar ben artık ciddi ciddi süpeleniyorum bu tarftardan kimse alınmasın
      Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• İlk olarak vinzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hiç bir halt yapmazsınız arkadaşlar, uyumaya devam, Trabzon ve Trabzonspor bu yönetime layıkmış, ancak bu kadar söyleyebiliyorum, bence kongre gidip bu adamlara oy atsın sevgili hemşehrilerim, yakışır, Allah bildiği gibi etsin...
        +1967
        Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• bmn neden susmaya devam ediyor anlamış değilim..

verelim tam sayfa ilan az olsun ama öz olsun iki cümle bir şey yazalım.

para mı sorun! yoksa nedir sorun olan?
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bmn neden susmaya devam ediyor anlamış değilim..

verelim tam sayfa ilan az olsun ama öz olsun iki cümle bir şey yazalım.

para mı sorun! yoksa nedir sorun olan?
            Sorun yok, sadece yapılabilecekleri değerlendiriyoruz Emin.
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• butun buyuk gazetelere ilan suan icin iyi olur.. havalimanı karsılamasıda trabzon protestosu tabi
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• arakadaşlar,
                tv lerdeki reklamlara bakılırsa albayrak grubu halka açılacak...
                dikkat edin son zamanlarda albayrak reklamları çoğladı...
                buda başkanlık gibi oyunun bir parçası...
                bu adama trabzon üstünden menfaat sağlamak, hele aracı durumuna düşmek bize günahtır...
                bişey yapmalı..
                fevri değil düşünerek....
                karşı tarafı abondone etmeli..
                benim fikrim:
                yukarda belirttim, neydik sayenizde ne olduk diye fotoğraflı bi ilan.
                .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• yapılabilecekleri artık sitenin dışına çıkaralım . sesimizi daha geniş kitlelere duyabilmek için.

merakla bekliyorum .
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• gazete ilan işi olabilr aslında ulusal gazeteye ilan vermek cok iii olur
                    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Hiç bir şey yapamıyorsak ha şu resmi tam sayfa bastıralım anasını satayım iyice daral getirttiler bize...

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Arkadaşlar bu olacak inşallah değerlendiriliyor. .

_aynı anda yazmışız mesajı. foto değil yani. gazetede protesto
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hemde hemen düzenleyelım, utanıyorum yaa

yeter artık, kimsenın yüzüne bakamıyoz
                          En son Sacit tarafından düzenlendi; 10.01.2008, 15:14.

Yorum

• Yönetim suçlu tamam hemde en büyük suçlu Başkan ve yöneticiler ama bu sahada ruh gibi gezen futbolcu müsvettelerinin hiç mi suçu yok..Bu kadar ruhsuzluk bu kadar rahatlık dünyanın neresinde var..En büyük protesto sivas maçının skoru ne olursa olsun 2. haftadaki Oftaş maçında futbolculara gösterilmelidir...İnsan aldığı paradan,giydiği formadan utanır biraz..Yemin ediyorum bunların aldığı para haramdır,başka bir açıklaması yok.

Yorum

• bu mesaja gerek kalmadı sağolsun arkadaşlar
                              En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 10.01.2008, 15:36.

Yorum

• Evet arkadaşlar, protesto yapıyoruz, pamuk eller cebe...

TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim