Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lütfen Protesto Organizasyonu Düzenlensin ''DÜZENLENDİ''

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

info@trabzonspor.org.tr e-posta adresine şu e-postayı attım ama tabiki zerre kadar anlayış beklemiyorum.

"Cebinde 5 milyon 750 bin lira ile vefat eden Dozer Cemil'in kemiklerini sızlattınız. Yazıklar olsun..."
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

okuduklarını bilsem neler göndereceğimde , okumuyorlardır ki.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

Benim e-postamı okurlar çünkü e-postanın konusuna 5.750.000 TL yazdım
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

ilk etapta gazetelere ilan vermek iyi bir protesto olur fakat asıl protesto havalimanında kalabalık bir gurupla bu yuzsuzlerin yuzune karsı yapılacak utandırma protestosudur..
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

şöyle güzel bi yazı bütün okunan ulusal gazetelere trabzonsporu menfaat için değil onun bunun adamı olmamış köşe yazarlarıda yazsın masraflarıda aramızda topliyalım cebimde kırk liram hepsini göndermessem tüm trabzon suratıma tükürsün kapı kapı gezer yine toplarım bütün trabzonsporlu tanıdıklarımdan

Yorum

bunu normal protesto olarak yorumlarlar...
              batur yada haşim çıkar derki: taraftarlarımıza hak veriyoruz, elbette kötü gidişe karşı bu davranışlarını mazur görüyoruz (!) affediyolar yani..
              bunların bi daha olmaması için çaba sarfediyoruz falan filan...
              arkadaşlar..ulusal gazeteye tam sayfa kalın puntolu protesto metni..
              fotoğraflı...
              yazmıştım, bir yanda istanbul karmasını isteriz karşımıza yazılı pankart, diğer tarafta demirspora mağlubiyete atfen protesto pankartı...
              bunlar geliştirilebilir..
              ama okuyunca gerçekten sabrımızın taştığını anlatan bir metin...
              ne kadar tutar..bilgisi olan varmı..

İlk olarak ts_unami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk etapta gazetelere ilan vermek iyi bir protesto olur fakat asıl protesto havalimanında kalabalık bir gurupla bu yuzsuzlerin yuzune karsı yapılacak utandırma protestosudur..
              .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak ParaNoyaK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                info@trabzonspor.org.tr e-posta adresine şu e-postayı attım ama tabiki zerre kadar anlayış beklemiyorum.

"Cebinde 5 milyon 750 bin lira ile vefat eden Dozer Cemil'in kemiklerini sızlattınız. Yazıklar olsun..."
                Ben sana verecekleri cevabı söylüyeyim.
                " ne var bunda ? 5 trilyon 750 milyar lira fena para mı ? "
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

Taraftarlar Birlikte hareket etmediği sürece Adam gibi bir protesto olmazz..15-20 kişi havaalanında protesto eder.Futbolular taraftarımız haklı diyecek birşeyimiz yok der.bir Hafta sonra yine aynı senaryoyu sahada izleriz.
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

ya içerdeki maçımıza kimse gitmesin yaa bomboş tribünlere oynasınlar bunu yapamayacak kadar acizmiyiz ya anlamıyorum ben
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ilan fikri guzel bir fikir maddi olarak elimden gelen en buyuk desteği veririm. Ama bana gore ilan 1 gunluk olmamalı boyle bir durumda.
                      Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                      "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                      Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• yönetici arkadaşlar;
                        ulusal gazete tam sayfa protesto metni ilgi çekici birşey...
                        bi şekilde protesto yapmamız lazım..
                        bunun için en iyi senaryo bana göre bu...
                        bunu geliştirelim..
                        madii olark destek verenler 5-10 ytl yollasak hallederiz..
                        sağlam bir metin gerekli...
                        bu hallerden bu hallere gelişimizde bize biyük katkı sağlayan ..... ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz gibi..
                        sağlam bi ironi olur..
                        bu durumda derken zamanında burda gösterilen "karşımıza istanbul karmaını isteriz" yazılı pankart,
                        düşütüğümüz duruma ise nasılsa bulacak pankart bulunur..
                        çok var onlardan son 2 yıldır...
                        hadi yapalım bişeyler..
                        bunun masrafı ne olur..bilgi verecek arkadaşlar vardır..
                        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Akşamdan beri hâlâ kendime gelemedim. Aklımı yitirmek üzereyim inanın. Bu yönetici bozuntularının hâlâ daha orada durduğunu düşündükce her tarafıma kramplar giriyor. İnsanda yüz olur biraz. Rahmetli dedem ''Oğlum bir insan ya ALLAH'tan korkacak yada kuldan utanacak'' derdi. Bu insan kılıklı yaratıklarda hiçbiri yok. Yüzlerine tükürsen ''Nisan yağmurudur'' deyip siliyorlar. Ya nedir sizin amacınız!!! Ne yapmaya çalışıyorsunuz, düşün yakamızdan ALLAH'ın belaları. Söyleye söyleye artık dünyada yalan bırakmadınız. Ya sahi siz hâlâ ne amaçla oturuyorsunuz orda utanmaz ş.......

Bundan bir kaç sezon öncesini hatırladım birden. Avni Akerde Beşiktaş macı. Yönetimin istifa etmesi için stadı yıktılar. Şimdi bu insanlar sus pus. O zamanlar Trabzonsporu çok sevdiklerinden değilde yönetimden bedava bilet alamadıkları için ortalığı birbirine katanlar, Trabzonsporun bu içler acısı haline gülüyorlardır inanın bıyık altından. Çünkü şu anki kendilerini dahi yönetemeyen yönetici bozuntuları arpalarını kuvvetli vermişler. Öyle ki ''Albayrak bizi bırakma'' diye yalvaracak kadar. Altındaki arabaya, elindeki bedava bilete, derneğindeki televizyona kendilerini, şereflerini haysiyetini satanları bu takıma canlarını verenler asla unutmayacaktır. ALLAH topunuzun b...... versin

Son sözüm Özkan Hocaya. Biz seni haksızlığa karşı başını koyan, Trabzonsporun menfaatleri için kendini hiçe sayan biri olarak bilirdik. Trabzonspor camiasında herkes satın alınır ama Özkan Sümer asla diye bilirdik.
                          Yanılıyormuyduk yoksa...
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• PROTOSTO YÖNTEMLERİ
                            Şahsi fikirlerim
                            1-Gazetelerden birine Tam sayfa İlan verelim.
                            Gene sözümdeyim 100 ytl benden
                            2-Albayrakın Şirketlerinden Olan Yenişafak binası önünde Protosto eylemi.
                            Diğer medyaya haber yaparak.Pazar günü Öğle saatlerinde Yada C.tesi Akşam saatlerinde Katılım Çok olması için Geniş katılımlı Protosto
                            3-Lig Radyoda her sabah ve akşamları canlı yayına dinleyici alıyorlar,Ve bayağı dinlenen bir radyo
                            Bu radyoyu bugünden itibaren araryarak sesimizi Duyuracağız.
                            Siz arıyorsunuz Not bırakıyorsunuz.Onlar size dönüyor
                            Canlı Yayın telefonu:
                            02124493312
                            Eğer Trabzonsporumuzun göz göre göre erimesini istemiyorsanız Yapmak zorundayız
                            Yoksa sesinizi kesin Oturun 2.lig için Kombine biletleri Şimdiden ayırtın.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• MİLLET BNde hazırım bnde katılırım pretostaya istanbulda okuyorum ama harçlılarımı bırıktırıp trabzona giderim sorun değil walla.şimdi asıl olan BMN trabzon uyesiyle istanbul uyesının bu formda bişiler yazması lazım organızasyon için..hadi abiler arkadaşlar gösterelim gücümüzü kimmiş TRABZONSPOR

Yorum

• hiç bir halt yapmazsınız arkadaşlar, uyumaya devam, Trabzon ve Trabzonspor bu yönetime layıkmış, ancak bu kadar söyleyebiliyorum, bence kongre gidip bu adamlara oy atsın sevgili hemşehrilerim, yakışır, Allah bildiği gibi etsin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim