Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lütfen Protesto Organizasyonu Düzenlensin ''DÜZENLENDİ''

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence protosto sivas maçından sonra olsun çünkü bu maç ben ve benim gibi bir çok insan için çok çok çok önemli

takım Trabzona donmeyecek zaten direk sivasa gidiyor.. sivas dönüşü sonuc ne olursa olsun havalimanında PRO-TES-TO!!!
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Yorum

bu akşam uzun aradan sonra içtim demlendim anasını satayım.
      habu şerefsiz haysiyetsiz coğu futbolcu ordusunu by takımda barındıran yönetimin allah belasını versin.beni kahreden allahsız yönetim size ne diyeyim.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Kimse boşuma protesto mrotesto diye komuşmasın.Nasılsanız öyle yönetilirsiniz bu kadar basir.Nuri bu takımı satın almadı.SEÇİLDİ....Seçende fenerliler değil herhalde.Bizler ve bizim delegasyonumuz....Bu kadar basit.Takımın geldiği bu noktadan Nuri kadar biz de sorumluyuz.Uyuşukluğumuz, tepkisizliğimiz ve bilinçsizliğimizden dolayı.Takımı sömüren kişi ve gruplara ASALAK muamelesi yapmadığımızdan dolayı...
        DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

arkdaşlar protesto olmaz bu taraftarla olmaz ne yazık ki taraftarımız alışttı boyle şeylere ondan kimse nazik poposunu kaldırıp protesto etmez kimseyi(burdaki olayların bilincinde olan arkadaşlara ve taraftarlarımıza sozum yok kimse yanlış anlamasın) bu 5-10 kişiyle hata 50-100-150 kişiylede yapılmaz çok ciddi tum taraftarlar olarak bir şeyler yapmassak bir anlamı olmaz yoneticilerimize ve turk futbol kamuoyuna Trabzon un seyircisi olmadan Trabzon olamayacağını gosteremediğimiz taktirde bir şey olmaz. Eskiden Trabzonda Trabzonspor insanlarımız için 1. dereceden onem arz edereken şimdi el birliğiyle insanlarımızdan soğutulan bir takım için kimse bir şey yapmaz yapmak istemez.
          Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
          "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
          Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

bmn yönetimindende bir kıpırdama bekliyorum
            bende bekliyorum
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

yok ya kimsenin bişey yapacağı yok..
              ben ayın 19unda Trabzona gidiyorum gerekirse tek başıma yapacam protestomu
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

Anlı şanlı takım ,futbolcu satışları,yönetimsel saçmalıklar , boş transfer vaatleri, bomboş stad hayalleri ile sıradanlaştırılırken sesini çıkarmayanlar hatta tekrar tekrar bu hainlere destek verenler gelinen bu acı noktada artık oturup ağlar mı yoksa pişman mı olur bilmem ama aklı başında tüm Trabzonspor'luları (başta Trabzon'dakileri ) protestoya çağırıyorum. Eski günleri çok yakından bilen biri olarak bu duruma dayanamıyorum.....
                There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

ben tesislerde kendimi yaksam ise yarar mi acaba ?

walla bak yönetimin gozu onunde toplansak kendimizi yaksak adamlar dönüp bakmazlar bile yüzsuz bunlar yüzsuz
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Toplansın ozaman Trabzonspor dernekleri Trabzon,Ankara,İstanbul da Protesto yapılsın herşey Aynı gün Aynı saatte Ozaman bakalım neler olacak....
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

bmn yönetimini de protesto için bir şeyler yapmaya davet ediyoruz!... ancak pek bu konuda destek vermiyorlar.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Sadece yönetim değil Trabzonlu tüm işadamları ve futbol adamları protesto edilmelidir. Hepsi bjk,fb,gs yönetimlerinde

Yorum

İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

walla bak yönetimin gozu onunde toplansak kendimizi yaksak adamlar dönüp bakmazlar bile yüzsuz bunlar yüzsuz
                          bencede dönüp bakmazlar bile. hatta altına odun bile atılabilir. bizi bitirmeye çalışıyorlar besbelli
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

valla protesto edilecek ne varki.Yönetim tamam ama zaten şurda sayılı günleri kaldı.Zaten iplemezler.Futbolcuları protesto etsen en fazlasıyla bi iki tane kazma şehirden kaçar gider.
                            Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

valla yapacakları tek şey ateş ziyan olmasın diye gelir yanına ellerini ısıtırlar.
                              Özkan SÜMER

Yorum

Protesto yüzü kızaran insanlara karşı yapılır, nuri ve saz heyeti o kadar utanmaz ki ne yapsan çare olmuyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim