Ne önerirsiniz bir kaç futbolcuyu dövelim ya da bir iki yöneticiyi dağa kaldıralım kulübü ateşe verelim. neyi protesto ediceksin zorla güzellik olmaz ben tesislere gidip hüseyin'e bağırsam çağırsam hüseyin ileriye mi oynayacak milimetrik pas mı atacak.futbolcu kalitesi bu.yapacağımız tek şey kongrede bu yönetimi göndermek.stad da tepki verildi sürekli açılışta verildi ne oldu değişen birşey var mı.bir tehlike de trabzon dışındaki taraftarımızın trabzondaki tarftarımıza olan aşırı tepkisi.bu tepkide bazen haklı olunan taraflar var ama aşırıya kaçmasın.trabzon taraftarı beleşçi değildir.istanbul basını veya ezik forumlarında bu kadar itham yok.dikkatli olalım trabzondaki trabzonsporlular gurbetteki trabzonsporlular ayrımı bize fayda getirmez..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Lütfen Protesto Organizasyonu Düzenlensin ''DÜZENLENDİ''
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tabiiki trabzon taraftarı beleşçi degil. Ama ben bile taaaa tokatdan beleş yada yarı fiyatına yada 1/3 fiyatına kombine bilet alındığını öğrenebiliyorum. hemde bu furumdan degil l trabzonda yaşayanlardan. Hatta beleş biletlerde dahil buna. Genelleme yapılamaz tabiiii. Parasını ödeyipde maça giden binlerce insan var, bende dahil buna.İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe önerirsiniz bir kaç futbolcuyu dövelim ya da bir iki yöneticiyi dağa kaldıralım kulübü ateşe verelim. neyi protesto ediceksin zorla güzellik olmaz ben tesislere gidip hüseyin'e bağırsam çağırsam hüseyin ileriye mi oynayacak milimetrik pas mı atacak.futbolcu kalitesi bu.yapacağımız tek şey kongrede bu yönetimi göndermek.stad da tepki verildi sürekli açılışta verildi ne oldu değişen birşey var mı.bir tehlike de trabzon dışındaki taraftarımızın trabzondaki tarftarımıza olan aşırı tepkisi.bu tepkide bazen haklı olunan taraflar var ama aşırıya kaçmasın.trabzon taraftarı beleşçi değildir.istanbul basını veya ezik forumlarında bu kadar itham yok.dikkatli olalım trabzondaki trabzonsporlular gurbetteki trabzonsporlular ayrımı bize fayda getirmez..
bu zamanda pretostonunda bir anlamı yok. Yapılysaydı bu sezon başında yada geçen zezonun başında yapılmalıydı. Genel kurula kalmış 14 gün.
Eh diyemimki kaza maza Albayrak yeniden aday oldu ve kazandı o zaman pretosto tabiki olmalı. Hatta müsade edilmemeli yönetime gelmesi için.
Yorum
-
giresunspor taraftarının taktiği.İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe önerirsiniz bir kaç futbolcuyu dövelim ya da bir iki yöneticiyi dağa kaldıralım kulübü ateşe verelim. neyi protesto ediceksin zorla güzellik olmaz ben tesislere gidip hüseyin'e bağırsam çağırsam hüseyin ileriye mi oynayacak milimetrik pas mı atacak.futbolcu kalitesi bu.yapacağımız tek şey kongrede bu yönetimi göndermek.stad da tepki verildi sürekli açılışta verildi ne oldu değişen birşey var mı.bir tehlike de trabzon dışındaki taraftarımızın trabzondaki tarftarımıza olan aşırı tepkisi.bu tepkide bazen haklı olunan taraflar var ama aşırıya kaçmasın.trabzon taraftarı beleşçi değildir.istanbul basını veya ezik forumlarında bu kadar itham yok.dikkatli olalım trabzondaki trabzonsporlular gurbetteki trabzonsporlular ayrımı bize fayda getirmez..
etkili olur aslında.
Yorum
-
Afyonlanmış mı yoksa bedava bilete satılıyorlar mı?Bunu çok iyi etüt etmek lazımİlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumlarda çok önceden bir başlık görmüştüm afyonlanmış taraftar diye.Aslında ilk başta kızsamda gün geçtikçe bu başlığın ne kadar doğru oldu dahada iyi anlaşılıyor.
Trabzonda taraftara ön ayak olması gereken tüm dernekler ve gruplar belliki afyonlanmış.Tarih boyunca Trabzon hiç bu kadar sessiz olmamıştı.Ama son sessizlikleri.Kongrede o sesszliklerinede son vereceğiz.Hasta la Victoria Siempre!
Yorum
-
Ee futbolculara protesto yok mu ?İlk olarak Karadağ06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerek kalmadı...
çunkü; aday olmuyor

Adamlar oynamıyor! Oynayamıyor değil! Oynamıyorlar! Ruhsuzlar! Formaları terletmiyorlar.
Protestonun en büyüğünü bu sözde futbolcu olanlar hakediyor!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
bence Oynayamıyorlar bunları ne kadar da protesto etsek bi işe yaramazİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe futbolculara protesto yok mu ?
Adamlar oynamıyor! Oynayamıyor değil! Oynamıyorlar! Ruhsuzlar! Formaları terletmiyorlar.
Protestonun en büyüğünü bu sözde futbolcu olanlar hakediyor!
yetenek yok(birkaçı hariç)
yonetım degısecek kı bunları gondersın yeteneklı olanlarını alsın.:'TraBz0nSp0r':.X ANTİ istanbul X
Yorum
-
Şeytan diyor git antremanı bas futbolcuları bi güzel patakla.. Bak gör haftaya nası oynuyolar o zaman. Tövbe tövbe..
aslında dayak değil ama gerçektende bunları antreman sahasında bile protesto etmeli... Ama taraftarımız olsaydı tabi..Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D
Yorum
-
bizim takımımızı protesto edince öbür hafta iyi bir futbol oynamayacaklar ne yazık...
işte bu kadar durum vahim..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Burda bagrip cagiracagina artik birseylerin yapma zamani geldi. Artik buramiza kadar geldi. Allahini seven lütfen Tesislere gidin ve biraz sunlarin gözlerini korkutun...En son FANATIK61 tarafından düzenlendi; 09.01.2008, 23:05.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum