Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcuların Vurdumduymazlığına Tepki Gösterelim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yattara'dan ayrılık sinyali
    01 Aralık 2007 / 12:32
    Trabzonspor'un yıldız futbolcusu İbrahima Yattara'dan bordo mavili camiaya ayrılık sinyalleri geldi !..

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu İbrahima Yattara'dan bordo mavili camiaya ayrılık sinyalleri geldi !.. Lig TV'nin canlı yayınında Can Karyağdı'nın sorularını yanıtlayan Yattara, bu sezon sonunda sözleşmesini yenileyip yenilemeyeceği konusunda umut vermedi.
    Trabzonspor'un en önemli silahlarından biri olan Yeni Gineli futbolcu, takımdaki kötü gidişattan ötürü yaşadığı mutsuzluğu açıkça dile getirdi. Yatrara ayrıca 5 yaşındaki çocuğunun eğitimi için Fransızca Eğitim veren bir okula ihtiyaçları olduğunu ancak Trabzon'da böyle bir okulun olmadığını da söyledi.
    SPOR 61
    Yattara'nın sözleşmesi bu sezon sonu yani 31 Mayıs 2008'de sona eriyor. Ancak anlaşma gereği Trabzonspor'un 1 yıllık opsiyon hakkı var. Yani bordo mavili kulüp isterse Yattara'nın sözleşmesini 31 Mayıs 2009'a kadar uzatma hakkına sahip.

Yorum

gitmek istiyorsa gitsin bence

Yorum

Hah, şöyle!!!

Yönetimmiş , hocaymış vs vs.... Tabiki bunların önemi tartışılmaz. Ancak Şu da bir gerçek ki; sahada oynayan FUTBOLCULAR dır. Para desen para, taraftar desen taraftar her şey mevcutken hala takım böyleyse; önce sahaya bakmak lazım derim ben. Trilyonları götüren oyuncular sahada yürüyorlar adeta. İsteksiz, ruhsuz....Ok, yetenekleri olmayabilir ( ki bence yok) ama en azından mücadele etmek için, hırslı oynamak için yeteneğe ihtiyacın yok......

Asıl sorgulanması gerekenler ilk olarak sahadakilerdir. Sonra kulübe, sonra Başkan vs.
        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

TS'da şu an kadroda bulunan hemen bütün futbolcular takımdan ayrılabilir.Zerre kadar gitmesini istemeyeceğim bir oyuncu görmüyorum.Yanlız gideceklerse de öyle hamam parasına değil.Ya bu takıma mal oldukları bedeli teslim edecekler yada kendi keselerinden paraları verecekler.Yok öyle gelirken at kat yat iste ,giderken ''Bonservisimi bedava verin,bana kolaylık gösterin'' duygusallığı bize hep zarar vermiştir.
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

yattara'nıun kesinlikle kalması lazım...önümüzdeki sene ersu hocanın kuracağı takımın en büyük silahı olacak...şuan futbolcular oynamıyo nedendir bilinmez...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Konu yattaranın transfer spekülasyonlarına bürünmesin arkadaşlar. Bu haberler boş!!!!
              Biz konuya yoğunlaşalım.
              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

Bu konu çok su kaldırır elbette ama ben çok bildik bir mevzuyla olayı izah etmeye çalışacağım kendimce.Öncelikle bu takımdaki tüm futbolcuların kademeli bir şekilde elden çıkarılması şart.Hiç bir topçunun TS'u düşündüğüne inancım kalmadı.Hemen hepsi kendi menfaati peşinde.Öyle sırtına 61 numaralı formayı giymekle TS sevdalısı,yıldız topçu olunmuyor.Öyle memleketin evladı denip koluna kaptanlık pazubandı takılmaklada takım düşünülmüyor.Belki söylediklerim ağır ancak kalben böyle düşünüyorum.TS'da şuan forma giyen giymeyen kim varsa yönetmenlikler el verdiği çabuklukta takımdan uzaklaştırılmalı.Yeniden ve tamamen genç yeteneklerden oluşan kalben bu takıma inanmış TFF MHK ve İstanbulun üç irisi ile yapılacak bu mücadeleyi kaldırabilecek yürekte insanlarla beraber olunmalı.Bu posası çıkmış ruhunu şeytana satmış futbol kadrosu ile hiç bir zaman bir yere gelemeyeceğimiz gün gibi ortada artık.Yazık çok yazık.İnsanlar çocuklarının boğazından geçirdikleri paranın haram helal olduğunu bile düşünmez oldular.Transfer döneminin yıldız topçuları,transfer ücretlerine zam isteyenler!!!!!! Sözüm sizlere!!!!!!!
                UTANIN!
                KULDAN UTANMIYORSUNUZ ANLADIK;BARİ ALLAHTAN KORKUN!!!!!!!!
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

nerde o eski trabzondaki taraftar.evet baskı vardı futbolcuılarun üzerinde şimdi yokda ne oldu .ki sanki

baskı şart
                  oynmayan defolup gitsin o memleketden
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

Ben Bursaspor'un gençlerine çoğu futbolcumuzu takas ederim. Samet Aybaba başlarında. Çok geç olmadan bu futbolcuları alın
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Sezon başında bu hallere düşeceğimiz apaçık belliydi. İnsanlar Roberto Carlos-Lincoln gibi yıldızları transfer ederken biz nerede bonservisi elinde çöplük var onları arıyorduk. Üstüne Stepanov, Musampa gibi futbolu bilen yegane adamlar da gözden çıkarılınca bu kadroyla bu hale düşmemiz kaçınılmazdı zaten. Bana göre ligdeki en az 10 takımın kadrosu ve oyun anlayışı şu an itibari ile bizden daha iyi, ama devre arasında ne olur bilemem. Şu anki futboldan zerre kadar anlamayan yönetim değişip iş bilen bir yönetim gelirse ve çok güvendiğim Ersun Yanal'ın istediği transferler yapılırsa bu sezonu ilk 5 içinde bitireceğimize ve gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vereceğimize inanıyorum. Şu anki kadroda elde tutulabilecek oyuncular Yattara, Gökdeniz, Ceyhun, Umut(şu anki Umut gerçek Umut değil, bu kadroyla bu kadarını yapabiliyor). Gerisi palavra, hepsini göndereceksin.

Yorum

Futbolculara para ver yesin arkadaş. Onların akıllarında Trabzonspor'un iyi yerlere gelmesi değil, alacakları milyon dolarları biriktirip yaşlılıkta nasıl harcayacakları var sanırım...

Baksanıza Gençler maçına, futbol adına ne vardı takımımızda? Düzgün pas yapmak mı, atağa kalkmak mı, defans yapmak mı, pres mi? Hiçbirisinin aklı futbol oynamakta değil bence. Herkes kendi kafasında meselelerini çözmeye uğraşıyor gibi gözüküyor. Dertleri Trabzonspor'un dışındaki herşey.

Kısacası bu nankör futbolcularla bu kadar. Belki yarın öbürgün bir galibiyet alırız ama bu geçicidir arkadaşlar. Sadece taraftarı oyalamak için böyle birşey olur. Bu adi adamlar kendileri gibi adi olan yöneticilerle birlikte bu takımdan gitmeden fazla birşey değişmeyecek. Yine ağlayan biz taraftarlar olucağız...

Yorum

'Trabzonspor'u bekleyen 3 tehlike'

Trabzonspor başkan adaylarından Prof. Dr. Yakup Aslan, Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumun herkesi üzüntüye sevk ettiğini belirterek, bu durumdan kurtulmak için öze dönüşün şart olduğunu söyledi.

01 Aralık 2007 15:51Yazı boyutunu büyütmek için #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url(http://image.haber7.com/ads/nealsak/market-bg.jpg) no-repeat; cursor: pointer;} #bannerCorp { width: 272px; height:260px; border: solid 1px #909; text-align: center; padding: 10px 0 0 0;}

Trabzonspor'da 15-16 Aralık tarihinde yapılacak olağan genel kurul için geri sayım sürerken, başkan adayları da çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili kulübün başkan adaylarından Prof. Dr. Yakup Aslan, bordo-mavili takımın sportif başarısızlıklarının herkesi üzüntüye sevk ettiğini belirtti.
                          İçinde bulunulan durumun büyük bir kulüp olan Trabzonspor'a hiç yakışmadığını ve ciddi bir tehlike sinyali olduğunu ileri süren Aslan, sportif başarının yeni transferler, yeniden yapılanma ve para kaynaklarının
                          teminiyle giderilebileceğini, ancak kulübü bekleyen üç büyük tehlikenin daha olduğunu dile getirdi.
                          Bunlardan ilkinin Trabzonspor'un rakiplerine olan üstünlüğünün bitmesi olduğunu kaydeden Aslan, "Eskiden sahamıza deplasmana gelen takım futbolcularının ayakları titrerdi ve neye uğradıklarını anlayana kadar maç lehimize sonuçlanırdı. Bu yüzden stadımızı 'Avni Aker Cehennemi' olarak adlandırırlardı. Şu anda ise, en küçük takımlar bile buradan puan alabileceklerine inanarak geliyorlar" dedi.
                          İkinci büyük tehlikenin futbolcuların umursamaz tavırları olduğunu belirten Aslan, "Yerli olanlar dahil, bütün oyuncularımız alacakları paraya bakmaktadırlar. Takımın başarısızlığı, artık onları sadece alacakları primlerden mahrum kalmaları açısından üzmektedir. Eski dönemle ilgili küçük bir örnek verirsek olayın vahametini daha iyi anlarız: 1980'li yıllarda İstanbul'da Fenerbahçe ile oynadığımız bir lig maçında 4-2 yenildikten sonra futbolcularımız otobüse binip havaalanına gidecekleri yerde, yolda
                          taraftar bizi görür ve mahcup oluruz diyerek, şehir içi otobüsüyle Trabzon'a yönelmiş ve Trabzon'a gelene kadar hiç mola vermemiş, gelince de 2 gün evlerinden dışarı çıkmamak üzere mateme bürünmüşlerdi. Aradaki fark ne idi peki? Özkan Sümer'in ifadesiyle o dönemde 'futbolcuların takımı' vardı, şimdi ise 'takımın futbolcuları' vardır. Yani eskiler kulübü kendilerininmiş gibi sahiplenirlerdi, şimdikileri ise takdirinize bırakıyorum" diye konuştu.
                          Üçüncü ve en büyük tehlikenin taraftarın tepkisizliği olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Aslan, "Bir takımın taraftarı en büyük hezimetlerde dahi tepkisiz kalabiliyor ise bu durum o camianın yok olma sürecine girdiğini gösterir. Ben, 'taraftar kırsın, döksün, küfretsin' demiyorum. Ancak, yenilgi durumunda oluşan üzüntü dahi giderek azalıyor, artık insanlar Trabzonspor'u konuşmak istemiyor, konuşmak isteyenlere de 'konuyu değiştir kardeşim, başka mevzudan bahset' diyorlar. Çocuklar da diğer takımların
                          taraftarı olan arkadaşlarına karşı mahcup olmamak için futbol takımı tutmamayı yeğliyorlar" ifadelerini kullandı.
                          Trabzonspor'un yok oluşunu durdurmak için birçok şeyin yapılması gerektiğini, ancak bunların en önemlisinin öze dönmek olduğunu dile getiren Prof. Dr. Aslan, "Bunun için de birkaç yıl şampiyonluk sözü etmeden, kendi çocuklarımızda ısrar ederek takıma monte etmek ve futbolcuların takımını oluşturmak lazımdır. O zaman ne ekonomik sıkıntı çekeceğiz, ne de saçımızı başımızı yolacağız. Kimsenin ihtimal vermediği İstanbul kulüplerinin saltanatını yıkmış olan bizleriz. Üstelik o zaman şu andakinden çok daha kötü imkanlara sahiptik. Gerçek bir Türk takımı olan Trabzonsporumuza Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ndeki 'Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur' vecizesini hatırlatmak isterim" şeklinde konuştu.
                          (İHA)

Yorum

Öze dönmek nedir bilir misin Albayrak?!
                            Bir bordon var bir de mavin
                            Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

Her zaman dedim yine diyorum: Ruhsuz futbolcu İSTEMİYORUM...
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

bence bundan sonra maçlara paff takımla cıkalımm daha iyi adamalarr bu forma için savasıyooo
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim