Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcuların Vurdumduymazlığına Tepki Gösterelim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kalmasın gönlümde ondan bir eser
    Izdıraptan başka ne verdi bana
    Bütün duygularım isterse bitsin
    Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin

Beni ağlatmaya kimin hakkı var
    Beni sızlatmaya kimin hakkı var

Yaşantım sanki ecel yanımda o varken
    Acılar bitmez dertler tükenmez o varken
    O varken, o varken, o varken

Severken sevmeyi çok gördü bana
    Mutluluk istedim dert verdi bana
    Birgün güldürmedi çok gördü bana

Yaşantım sanki ecel yanımda o varken
    Acılar bitmez dertler tükenmez o varken
    O varken, o varken, o varken

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

bizden olmayan insanlar bizim gibi düşünemez... onun için ÖZE DÖNÜŞ ŞART..
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

ya bence abartmayın, ikinci yarı bu takım toparlar, bu takım bu haldeyse taraftarın yüzündendir. Albayrak ı başımıza bela ettiniz, Ziyayla sezona başlanır mı, bu adam geçen sene arka arkaya 8 hafta yenilmiş, ondan sonra arada Ersunu getir kurtarsın seni, yok ya..... Ama ben hala Ersuna güveniyorum, devre arasında gerekli transferler yapılsın, Ersun bu takımı uçurur, bundan şüphem yok...
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

milyonluk eşşekler eşşoğlueşşekler diye bir tezahurat vardı hatırlayanlara...
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

valla o tezahurat taa 90,91 yılları arasında ilginçtir sadri şener başkanlığı dönemimde çıkmıştı
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Merhaba Arkadaşlar,
              Atay Aktugun hataları bunlar.Onun zamanında Futbolculara ücret iyileştirmesi yapacagız dediler.Takımın en dandik oyuncusu bile 600 700 bin almaya basladı.EE bu futbolcudan ne beklersin.Arkadaş adam futbol oynarsa verirsin parasını.Niye zoraki iyileştirme yapıyorsunki?Hem kulübü karıştırdı hemde borç yapıp gitti Atay Aktug.Yazıklar olsun

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                milyonluk eşşekler eşşoğlueşşekler diye bir tezahurat vardı hatırlayanlara...

birsonraki maç A.Aker'de, keşke o maçta bu tezahuratla heryer İNLESE!

(UEFA)

Yorum

İlk olarak uğurlu2000 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben bir takımın başına yeni gelen ve oynadığı 6 maçın 5 ini kaybeden bir teknik direktör ilk defa görüyorum.

lige verilen 15 günlük bir arada dahil takımı biraz olsun motive edemeyen adam teknik direktör olamaz

ersun yanal'da hikaye arkadaşlar adam azıcık akıllı olsa ziya doğanın defans takımı ile hücum futbolun oynanmayacağını bilir. bu söylediklerimin ne kadar gerçek olduğunu yakında anlayacaksınız.

benim yapacağım bir şey yok 2 devre başlayana kadar benden bir şey beklemeyin diyen bir adam'dan ne bekleyeceğimizi düşünmeden edemiyorum. .sen bu şekilde konuşursan bu futbolculardan ne hayır görürsün .devre arasında alacağın maksimum 2 adamlamı bu takımı başarıya taşıyacaksın.

1,5 senedir maça çıkmayan ve futbolu unutmuş bir adamı sahaya sürerken ne düşündün acaba

ben adnanın adına son 15 dakika boyunca sadece 2 kere duydum.

benim için ziya doğandan ne farkı kaldıki !

2 haftadır söylüyorum yine söyleyeceğim.

bu takımın şuanyenebileceği bir takım yok

Ömer rıza , tayfun coro,tolga seyhan,umut bulut,ayman gibi adamlarla biz ancak küme düşmemeye oynarız.

Bu takımı bu hale getiren ve bu kadar değerli taraftarı üzen gelmiş geçmiş en kötü başkan

Albayrak dilerim Allahın'dan bulursun.

senin değil yüzünü görmek artık adını bile duymak istemiyorum.

birazcık şerefin varsa bu takıma artık aday olmayı düşünme
                  Aynen katılıyorum.Bu takıma hiçbişey verememiş ersun yanal.Kendini teknik direktör sanıyor.Bu takıma yazık ya.Adam gibi hoca olsa inanın su kötü dedigimiz takımı başarıya götürür.Sivasın elinde yıldız futbolcumu varda adamlar başarılı?

Yorum

İlk olarak Lokosuave tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhaba Arkadaşlar,
                    Atay Aktugun hataları bunlar.Onun zamanında Futbolculara ücret iyileştirmesi yapacagız dediler.Takımın en dandik oyuncusu bile 600 700 bin almaya basladı.EE bu futbolcudan ne beklersin.Arkadaş adam futbol oynarsa verirsin parasını.Niye zoraki iyileştirme yapıyorsunki?Hem kulübü karıştırdı hemde borç yapıp gitti Atay Aktug.Yazıklar olsun
                    http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=5043

zamanında ilgili bir başlık açmıştım... bana göre çok önemli bir etken oldu bu para meselesi

Yorum

Taraftar,cebindeki son harcligini feda eder her maca gider...

susmaz, destek verir...

Kulübe destek icin Lisansli Ürün alirlar....

ya onlar ne yaparlar?...milyarlari, milyonlari doldururlar ceblerine !!!

.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Merak etmeyin ersunun'da ziyadan farkı kalmaz oda 8-9 maç üsüste mağlup olup rekoru egale eder.

Arkadaşlar devre arasında hiç bir takım tepeden tırnağa yenilenmez

bu işler sezon başında yapılır.

bu yüzden herkes görecekki alacağımız oyuncu 2 kişiyi geçmeyecek

şuanki mevcut kadro ile devam etmek zorunda kalacağız.

mevcut kadronun motivasyonu bitmiş durumda

bu takıma tarabzonun öz evlatları sahip çıkmalı

başarı ancak ozaman gelir

( yıldız alacağım dedin tüm yıldızlarını sattın

Fatih tekke,stepanov,marçelinyo,eller,ersen martin

kaçan musamba ve deliren symek

( SEN BU TAKIMA GELMİŞ EN KÖTÜ BAŞKANSIN )

defol albayrak

nuri albayak sen bu takıma gelmiş en rezil başkansı

Yorum

çıkarın o formayı ruhsuzlar ordusu bu takımın bir ruhu vardır başkaldırışı vardır sizin yüzünüzden insan içine çıkamıyoruz neyse devre arasına az kaldı nede olsa hepinizi şutlicak ersun hoca
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

size bir savaş gemisi hikayesi anlatayım .
                            Deniz kuvvetleri komutanı savaşa bir uçak gemisi hazırlar. Gemiye tayfa ve silah alması için bildiği eski bir amiral görevlendirir . Bilmezki ki amiral sandığı bu adam bir andaval . O andavalda savaşa giderken savaşması için bildiği bütün eski andavalları gemiye doldurur. Sonra kağıttan gemiyi dahi yüzdüremeyecek , askerleriyle konuşmaktan bihaber, liderlik vasıfları asla olmayan, taktik deha düşmanı bir adamı gemiye kaptan yapar.Bu arada kendini geminin kralı sanıp buralar benden sorulur edalarındaki önceki kaptan zorla tayin ettirmiştir kendini gemiden . onun en sevdiği kankası; gemide istediği gibi takılıyoR. İş olduğunda, canı isterse en iyisini yapıyoR ama canı isterse. Arada bir geminin dibini delmesiyle bazende düşman gemisine gitmek istemesiyle ünlüdür bu adam. Bu kadarda değil, yıllarca durduğu bu gemideki atış talimlerinde karavana atmasıyla ünlü olmasına rağmen her tatbikattaki en kritik atışlarda mitralyözün başına anlıyormuş hep gibi o geçer. aslada ona niye oraya çıktığını sormazlar. Gemiye iyi bir amiral gelincede amiralin kuyusunu kazmaya çalışır. Çünkü gemide kendinden daha fazla meşhur biri olsun istemez bu gemi ona bağlı olmak zorundadır. Deniz kuvvetleri komutanı gemisine kaliteli olduğu düşünülen saldırı ve bombardıman uçakları alır. Ama andaval, bu uçaklara ya zehir uçağı muamelesi yapmış veya onları kağıttan uçakmış gibi kendi istediği şekilde uçurmuş yada hangara çekmiş bu uçak uçmaz demiştir. Saldırı uçaklarından siyah boyalı olanını sesten yavaş uçması konusunda ikna edemediği için ona genellikle uçma izni çıkatrmaz. Uçtuğu zamanda yakıtını az koyar. ama bu uçağın pilotuda az değil motoru bazen çalıştırıp iyi işler çıkarıyo ama genelde motoru öksürtüyo yada kendisine verilmeyen rotalara keyif gezileri düzenliyo. komutan geminin diğer tarafınada uçak almaya kalktıysada andaval amiralimiz buna fırsat vermez. en kötüsüde bu uçak gemisini saldırmaktan daha çok savunma amaçlı kullanmaya çalışır.Saldırı ve bombardıman uçakları yerine gemiye helikopterler doldurur. üstelik modern helikopterleri pek tercih etmez alınanlarını satar yerlerinede kendinin en modern uçak bildiği hazerfen ahmet çelebi'nin balmumu kanatlarıyla doldurur. Bu kanatlarla koruyacaktır koca uçak gemisini bu andaval. Balmumu kanatları takıp savunma amacıyla uçmaya çalışan bu tayyareler uçmayı bilmedikleri için "umarım "uçmayı bilmiyosan niye" diye devam eden fıkrayı biliyorsunuzdur" şeyde yapamamaktadırlar. geminin diğer tayfalarını anlatacak olursak onları boşverin. Onlar ya körebe oynarlar yada denize alışmadıklakrı için küpeşteye dayanmış içlerini çıkarmakla meşgulllerdir. gemiyle savaşla işi olmaz onların. Donanma komutanı çoktaaaaaaaan yapması gereken değişikliği yapmaya karar verir. Andavalı kovar gemiden. ama ufak bir aptallıkla. değişikilik gemi limana yaklaşmışken değil denizin ortasındayken yapılır.Gemiye helikopterle götürülür yeni amiral. gemideki andavalları ve andavallıkları bilmediği için ve gemisi denizin ortasında savaşta olduğu içinde gerekli düzeltmeleri yapabilme şansına sahip değildir. Savaşa böyle devam edecektir.
                            Şimdi kendinizi bu amiralin yerine koyun. NE YAPARDINIZ
                            selam ve hürmetle.

not: SÜRÇ-İ LİSAN ETTİYSEK AFFOLA
                            En son no NAME tarafından düzenlendi; 01.12.2007, 00:03.
                            .

Yorum

futbolcular in da sucu yok degil ama asil suclular su anki yönetimdir.bu futbolcu kadrosunu olusturan bu yönetim degil mi?balik bastan kokar.sen oynamayan bir futbolcuya bile(cagdas) bir trilyona yakin para veriyorsan bu isi bilmiyorsun demektir.bu futbolcularada devre arasina kadar sabretmek gerekir.önümüzde kazanabilecegimiz 2 mac var.bu futbolcularla mi derseniz bu biraz zor.ersun yanalin devre arasina kadar nesteri vurmasi gerekiyor.önümüzdeki hafta kadroda bir revizyon gerekiyor.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                takimi sabote eden topcular oldugu ap acik belli. sanirim yonetim degisirse onlarda degisir.
                                Eline, yüreğine klavyene sağlık...

Takımda bazı futbolcular sırf yönetimi göndermek için takımı sabote ediyor. Capello gelsin o futbolcular değişmez. Sadece kendi istedikleri başkan gelirse top oynamaya başlarlar. Bunu görmek bu kadar zor olmamalı.

Yazık benim TRABZONSPORuma... Yazık...
                                FxY

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim