Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcuların Vurdumduymazlığına Tepki Gösterelim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu kadar sorumsuzluk bu kadar vurdumduymazlık bu kadar şeref sizlik ben başka bir takımın oyuncularında görmedim.

iki pası yapamayan rakip takım defansına çekildiği zaman saldırıyormuş gibi görünen.

defansı - ortasahası - forveti nerede belli olmayan

oyuncuları sanki her hafta sadece top oynuyormuş gibi uyumsuzluk içerisinde ve içerisinde ne oldğu belli olmayan insancık taklitleri..

bunlara ne desek az ne yapsak az.

bu camiaya bu milyonlarca taraftara bu acıyı - utancı - rezaleti yaşatan bir takımın oyuncuları affedilebilir mi? hala bu takımda barındırılabilir mi soruyorum size?

şu anda hangi takımla oynarsınız oynayın bu takımın galibiyet şansı yüzde 50nin altinda.

görünen köye kılavuz mu gerekir? bu takımdan şampiyonluk değil 4.lük bile beklenir mi?

ayıp - yazık - günah...

susmayalım! zamanı geldi turkcelli digiturku dize getirdik biz... şimdide baskımızı yapalım kulübe de şu şerefsizlerin yerine TRABZONUN evlatlarını izlemeye razıyım. o zaman hiç olmazsa kendi kendimize yenildik deriz...
    Sorunda burda zaten topcu alışmıs nasıl olsa hoca gider bana bişi olmaz iki uc mac kaybeT ziya doğan istifa ersun istifa yonetim istifa İSTİKRAR İSTİKRAR İSTİKRAR

Yorum

Şu haberi okumanızı istiyorum. Tarih 12/12/2005

Halilhodziç: Beni bitirmeye çalışıyorlar

Trabzon'un hocası maçtan sonra çıldırdı: "Bu sonuç tam bir skandal. Kariyerimle oynayanlar var".

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, alınan bu yenilgi sonrası oyuncularını kılıçtan geçirdi; istifa sinyali verdi. Bu maçın yorumunun yapılmayacağını belirten Halilhodziç resmen çılgına döndü: "Bu sonuç tam bir skandal. Trabzonspor ağır bir hasta. Bazıları bu kulübün itibarı ve taraftarın siniriyle oynuyor. Kariyerimde böyle bir maçı ilk kez görüyorum. Burada ne işim var diye düşünmeye başladım. Buraya kariyerimi yitirmek ve dalga geçilmek için gelmedim."

FxY

Yorum

basta yönetim diyorum..sezon sonunda büyük baskan nuri bes kurus harcamadi transfere..gitti bonservisi elinde olan tenekeleri topladi ..sen ki kos koca Trabzonspor'un baskanisin , bu kadro'nun yetersiz oldugunu ben görüyorumda sen görmüyomusun..sonra futbolcular tabii bu kadar kötü oynanmaz yukarda belirtildigi gibi ne defansimiz defans ne orta sahamiz orta saha forvet zaten yok.. degil firtina rüzgar bile olamayiz bu kadroyla ve bu YÖNETIMLE

Yorum

trabzon paf takımıyla çıksın sahaya...en fazla yeniliriz...rezil olmayız..
          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

Ogün Temizkanoğluna saygısızlık yapan değerli şahsiyetler, o bizim evladımız olduğu için bu yanlış davranışla karşılaştı, peki ya bugünküleri ne etmeli hadi konuşsanıza....
            Bi de Ziya daha konuşma artık kapa çeneni Trabzonun kapısı sana bir daha kapanmıştır, konuştukça asla da giremeyeceksin. Hep senin kırıntıların bunlar temizle temizle bitmiyor. Serkan Çalık ı kapılar da bekletmişsin yazıklar olsun sana sus artık ziya sus. Sen gittin sıra Albayrakta ..... bekle o da geliyor. az kaldı

Yorum

şuan ki oyuncu kadrosunun miladı doldu...artık yeni bir jenerasyon oluşturulmalı...bunlarla gitmeyeceği belli son 2 sezonki duruma göre....yeni olşumunda Ersun hocaya destek verilirse çok güzel bir takım yaratır...
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

futbolculara isin ciddiyetini anlatmak icin birseyler yapmaliyiz. onlar diger kulüplerdeki gibi taraftardaki öfkeyi gecece saniyor....

Yorum

Futboldan soğuduk yahu. Az önce izne giden bir arkdaş aradı Trabzon'dan millet Trabzonspor'dan ümidini kesti. Maçı bile izlemiyorlar diyor. İyi yaptıkları şey maçın skorunu öğrendikten sonra dümdüz gitmek Kelimeler gerçekten kifayetsiz kalıyor. İyi oynamayabilirsin ancak iyi mücadele edememe hakkın yok. Formasının hakkını vermeyen adamın bu takımda işi yok. Trabzonspor forması bu kadar ucuz olmamalı. Akılları sıra Ersun'u kovduracaklar gelen yönetime. Ulan bu sefer hoca kalacak alayını gidecek bu takımdan. profesyonel futbolcularmış, yerim ben öyle profesyonel futbolcuları. Galibiyetlerde nasıl prim varsa mağlubiyetlerde de ceza sistemi olmalı. Hatta en iyisi eski usule dönüp takım yenilirse futbolcuları falakaya yatırmak lazım. Yok öyle yağma trilyonlar alacaksınız sahada giydiğiniz formaya ihanet edeceksiniz. Yaşadığınıza şükredin kansızlar.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Trabzonsporun acilen mantaliteyi kavramis oyuncularla yollarini ayirmasi lazim.Bu devre arasi olmazsa isimiz zor kimseyi almasak bile yollar ayrilmali.

Yorum

Ben ömrü hayatımda bu kadar ruhsuz oynayan bir Trabzonspor izlemedim.
                      Ne derdi var bu ruhsuzların anlamıyorum,ulan en dandiğiniz bile 1trilyon alıyor.
                      Hiç yüzü kızarmıyormu bu futbolcu müsveddelerinin,,ben izlerken utanıyorum.
                      En son Fatih BALTA tarafından düzenlendi; 01.12.2007, 04:46.
                      Sen ağlat biz severiz seni...
                      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                      ts_mania

Yorum

bu takim ziya doganin futbol felsefesine gore kurulmus bir takim taban tabana zit felsefeye sahip olan ersun yanali getirirsen olacagi bu biri defansi sever biri ofansi aralari tek ortak nokta ikiside basarili hocalardir ama halef selef olamazlar ama bizim yonetim bunu yaptiysa arkasinda dursun uygun transferler yapsin
                        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

Ben futbolcularda hata bulmuyorum. Onlari alan yonetim hatalidir. Futbolcunun kapasitesi bu. Sen Fatihi sat stepanovu sat yildiz diye getirdigin marceyi sat sonra da para kazandik deyip parayi serkan balciya yatir. bu yonetim bir an once gitmeli.
                          sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                          deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

allah hepsini bildiği gibi yapsın şeref.......

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

böyle bi takıma dicek bişi yok....
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

ah ulana o NURU elimde olacak simdik onun ben ne yapapm Seref denen birsey klmadi lan adamada
                                Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim