Yaa Bakiyomda Hic Kimseden Bi Fikir Cikmiyo Heerkes Yok Haram Olsun Yaziklar Olsun Tamamda Trabzonspor Kimin Kardesim Bizim Degilmi Niye Bise Yapmiyoruz Da Nette Yazisiyoruzz Boyle Anca Seyirci Oluruzz Taraftar Degil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Futbolcuların Vurdumduymazlığına Tepki Gösterelim!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
daha geçen günlerde bir haber çıktı gönderilecek isimlerin maliyeti 20milyon dolar...
bu adamlar 20milyon dolar alıyorlar düşünebilir musunuz ya?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Çoğu üniversite için kullanılan yaygın bir argo ifade vardır:"Eşşeği bağlasan bu fakülteye 4 senede mezun olur". Afedersiniz de bunların yerinde eşşek olsaydı şimdi futbolcu olmuştu, Mourinho gelsin bu takımın başına, 1 ay sonunda futbolu bırakmazsa ne olayım.
Topu kornere atmak yerine taça atmayı düşünemeyen bir adam nasıl 1 trilyon para kazanıyor onu da çözebilmiş değilim.
Konuyla alakasız ama birden aklıma düştü: Eskiden istanbul takımlarının pahalı topçularına "milyonluk eşşekler" denirdi, işe yaramaz çok pahalı futbolcu anlamında, nereden geldiyse aklıma.
Yorum
-
şu anda yapılacak bir şey varsa havaalanına gidip bu bostanları karşılamaktır!
yönetim şu anda takımın yanında sadece geziyor . hiç bir otoriteleri yok .
ya da yarın kulube gitmek tesislere gitmek.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
yalnız her konuya bir başlık açarsak bütün konulara cevap vermemiz gerekecektir. Dolayısıyla konuların içersinde tartışalım bence..
Saygılar..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
bu renklere gönül veren insanlara yazik degilmi?
ayip degilmi?
insafsizlik degilmi?
Allah Ersun Yanal'a sabir versin..........*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Ersun Yanal'a sabir versin..........
Amin...Amin..
Yorum
-
Daha maça gelmeyen yönetim tutup da bizim yorumlarımızı mı okuyacak.İlk olarak buyukkaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene kadar çok olursa başlık yönetimin gözüne o kadar fazla girer
Yorum
-
rezalet
Ben bir takımın başına yeni gelen ve oynadığı 6 maçın 5 ini kaybeden bir teknik direktör ilk defa görüyorum.
lige verilen 15 günlük bir arada dahil takımı biraz olsun motive edemeyen adam teknik direktör olamaz
ersun yanal'da hikaye arkadaşlar adam azıcık akıllı olsa ziya doğanın defans takımı ile hücum futbolun oynanmayacağını bilir. bu söylediklerimin ne kadar gerçek olduğunu yakında anlayacaksınız.
benim yapacağım bir şey yok 2 devre başlayana kadar benden bir şey beklemeyin diyen bir adam'dan ne bekleyeceğimizi düşünmeden edemiyorum. .sen bu şekilde konuşursan bu futbolculardan ne hayır görürsün .devre arasında alacağın maksimum 2 adamlamı bu takımı başarıya taşıyacaksın.
1,5 senedir maça çıkmayan ve futbolu unutmuş bir adamı sahaya sürerken ne düşündün acaba
ben adnanın adına son 15 dakika boyunca sadece 2 kere duydum.
benim için ziya doğandan ne farkı kaldıki !
2 haftadır söylüyorum yine söyleyeceğim.
bu takımın şuanyenebileceği bir takım yok
Ömer rıza , tayfun coro,tolga seyhan,umut bulut,ayman gibi adamlarla biz ancak küme düşmemeye oynarız.
Bu takımı bu hale getiren ve bu kadar değerli taraftarı üzen gelmiş geçmiş en kötü başkan
Albayrak dilerim Allahın'dan bulursun.
senin değil yüzünü görmek artık adını bile duymak istemiyorum.
birazcık şerefin varsa bu takıma artık aday olmayı düşünme
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum