Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu konuya biraz geç katıldım. Şuradan başlayayım:

Trabzonspor'un herhangi bir yöneticisi "Biz şampiyon olamazsak" dememeli. Böyle bir soru dahi gelse, hiç olmazsa cevap vermemeli.

Yoksa söylem açısından Sivas olmuş, Malatya olmuş, Fener olmuş çok da farketmez.

Ali Şen ikinci gelişinde, fener rakibinin 11 puan gerisindeydi. Dün gibi hatırlıyorum. Okulun kantininde fener kongre üyesi bir arkadaşla konuşuyorduk. Ona sordum: "Yahu siz geri zekalı mısınız, bu takımla bu puan farkının kapanmayacağı belliyken, bu adamın dediğine itibar ediyorsunuz".

Şöyle demişti: "Fener'i şampiyon yapacağım demeyen adamı seçmeyiz". Yalan bile olsa...

Bu bir tavır meselesi. Ciddi bir tavır koymak için de belli bir vizyonunuz olmalı. Yoksa yapacak birşey yok demektir.

Ne demişler: "Vermeyince Mabud, neylesin Sultan Mahmut!"
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Bence bunun ardında bir transfer hamlesi var. Daha önceden yazmıştım. Sonra gazetelerde birtakım büyük takas lafları ortada dolaşmaya başladı. Neredeys tüm takımı yazdılar 2-3 oyuncu için. Hatta yetmezse Zeyyat Kafkas'ı da takasa dahil edeceklermiş
      Lütfen daha vizyonlu ve Trabzonspor'u yıpratmayacak yöneticiler istiyoruz
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak tkilic1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sivas'ın şampiyonluğunu asla sindiremem .Sivasspoun da sindirememiş olması gerekir.
        zira ortada haram alınmış 3 puan var.
        hırsız hırsızlık yaptığı için hakimin ona verdiği hapis cezası hakime haram mı ki acaba..

Yorum

• ulan bu turuncuyu sahaya atlatan kafkas olmasın :-)

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• taraftar olarak bizlerin şampiyon biz olmazsak isteyeceği klüpler olabilir bunu hakkında konuşadabiliriz ama yöneticilerin böyle konuşmaları saçmalık zaten bizim yönetimden başka ne beklenir sürekli saçmalıyorlar
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• yönetici acemiligi vasıfsızlıgı yetersizligi icin güzel bir örnek...yöneticilik idarecilik bölümlerinden okutulması lazım gereken bir acz örnegi...sayın kafkasın bu tür acıklamalrı hem kendi kulubune hem de sahip oldugu sahsi trabzonluluk gecmişine yakısmıyor...

Yorum

• Tuhaf bir adam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X