Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sivasspor hakemler tarafından buralarda, Ve bir sivasspor yöneticisi çıkıp "hakemlerimiz çok iyi " diyor.
    Bordo + Mavi = Trabzonspor

Yorum

Öncellikle şunu söylüyeyim biz bir kez daha şampiyon olmadan hiçbir anadolu rumeli takımı ilk kez şampiyon olamaz. Ayrıca bu ligde adet olduğu üzere ilk yarı başarılı performans çizenler ne hikmetse 5. büyük naraları atmaya başlıyorlar. Hoş bunların arasında "4. büyük biziz" diyenler de var ama onlar ne hikmetse küme düşüyorlar.

Zeyyat Kafkas üzerine vazife olmayan konulara girmeyi çok seviyor ve yine aynısı yapıyor. Umarım bu son saçma sapan demeci olur. Zaten fazla da zamanları kalmadı.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açıklama ne kadar gereksiz luzumsuz zamansız ve yersizse buradaki çoğunluğun düşünceleride o kadar şaşırtıcı bence ... Eğer Trabzonspor taraftarının çoğunluğu buradaki arkadaşlar gibi düşünüyorsa kusura bakmayın ama bizim "nev -i şahsına münhasır " büyüklüğümüz falan kalmamış demektir ..
        kardes bıraz daha acıklayıcı ol ben anlamadım
        Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

Yahu insanın yöneticilik kariyeri boyunca hiç mi gdüzgün açıklaması olmaz. nedir bu durup dururken sivası pohpohlamak. ne var bunun altında. yönetimi neki sözcüsü ne olsun. fb yi öven başkanın sözcüsü yapar ancak bu açıklamayı.

Yorum

biz şampiyon olamadıktan sonra , kim olursa olsun önemli değil.
            En son Nurettin Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.11.2007, 18:08.

Yorum

Bu forumda yöneticilik yapan 2 arkadaş harun ve berat bildiğim kadarıyla biri kırşehirli diğeri adıyaman lı ... Trabzonspor u tercih etmelerinin sebebi bizim şampiyon olmamız olamaz zira yaşları itibariyle şampiyon olduğumuz yılları hatırlamazlar ...O halde bu tercih bir duruş a tav olma halidir diyebiliriz ..ve sivas olacağına kayseri olacağına fb olsun duruşu benim bizde varolduğunu düşündüğüm kurulu düzen e muhalif duruş değildir ...(elbetteki bana göre) biz olmayacaksak sivas olsun kayseri olsun ...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

ya Allah aşkına anadolu takımlarını şak şaklamaktan ne zaman vaz geçeceksşiniz bilmem bu ne demek ben olmazsam anadolu takımı olsun bu ne saçmalık eğer anaolu takımlarından herhangibiri şampiyon olursa o zaman senin hiç bir önemin kalmaz hiçbir değerin kalmaz bunu unutma eyyy pasif insan eyyy basit insan!!!!!
                [ille d' 7]

Yorum

eğer anaolu takımlarından herhangibiri şampiyon olursa o zaman senin hiç bir önemin kalmaz hiçbir değerin kalmaz bunu unutma !!!!!

sana katılmıyorum ..asıl böyle düşünmeye başlamışsak hiç bir önemimiz kalmaz ...böyle düşünenlerin sayısıda arttığına göre kalmıyor zaten....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya Allah aşkına anadolu takımlarını şak şaklamaktan ne zaman vaz geçeceksşiniz bilmem bu ne demek ben olmazsam anadolu takımı olsun bu ne saçmalık eğer anaolu takımlarından herhangibiri şampiyon olursa o zaman senin hiç bir önemin kalmaz hiçbir değerin kalmaz bunu unutma eyyy pasif insan eyyy basit insan!!!!!

o zaman efsane kadrodakilerde bundan sonra şampiyon olmamızı istememeleri çok normal...çünkü şampiyon olursak onlarında bi önemi anlamı kalmaz...
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Zeyyad Kafkas yerine ulu önder Nuri Albayrak bir aciklama yapsa daha iyi olmazmiydi? zira olayli macta sivasin ba$kani bana laf sou$turmayacak yönetici gelsin dememi$miydi? Bu lafi iyi anlamadan laf sokan Kafkasa ne diyeyim ben? Yahu bu yöneticilerin yanli$ sokmalarini hep ba$kalrimi düzeltecek?
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Dayak yemis numarasi yap birde sampiyon yapmazlar bizi diyerek bir numara daha yap bizim süperzekali yönetimde bomba gibi bir aciklama yapsin, sanki baska söylenecek bir sey kalmamis, sivasspor bir sey söyledide bizim cevabimiz gerekdi. Eger bir cevap gerekseydi böyle olmamaliydi. Umarim aralikdan sonra böyle aciklamalardan artik kurtulur akilli insanlarlan yönetiliriz.

"TRABZONSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR"
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o zaman efsane kadrodakilerde bundan sonra şampiyon olmamızı istememeleri çok normal...çünkü şampiyon olursak onlarında bi önemi anlamı kalmaz...
                          Sence Serdar Bali bunun icin mi yirtiniyor?
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

bizim değerimiz başka bir anadolu takımının şampiyon olması ile değerini kaybedecek kadar "değersiz" değil.

Yorum

11 Aralık yaklaştıkça bunlara bir haller oluyor.

Biz şampiyon olamiyorsak, şampiyon umurumda değil !
                              En son ilhan tarafından düzenlendi; 13.11.2007, 18:41. Sebep: Bjk-Fb-Gs 'den banane.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

ben isterim istanbul takımları yerine anadıludan birinin şampiyon olmasını.... sokakta gezerken söyleyebilirim de..

lakin durup dururken bir yöneticinin bunu söyleme sebebi ne??

sana mı kaldı birilerinin şampiyon olmasını dilemek..

senin tek işin kendi şampiyonluğunu dilemek, onun için uğraş vermek..

kendi işinizden başka her işle meşgulsünüz.

biraz kendi meselelerinize dönün.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X