bakıyorum da çoğu arkadaş sivasın şampiyonm olmasını istemiyor...çünkü bugün anadoludan bir takım şampiyon olursa bizim yerimizin değişeceğinden korkuyorlar bence...hiç kafanıza takmayın arkadaşlar bence değil sivas başka bir anadolu takımı şampiyon olamaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakıyorum da çoğu arkadaş sivasın şampiyonm olmasını istemiyor...çünkü bugün anadoludan bir takım şampiyon olursa bizim yerimizin değişeceğinden korkuyorlar bence...hiç kafanıza takmayın arkadaşlar bence değil sivas başka bir anadolu takımı şampiyon olamaz
olur demiyoruz zaten olursa sivas olsun diyoruz...
ha bide unutmadan şunuı da söyliyeyim unutmaki bizde anadolu takımıyız sn tuttuğun takımın şampiyon olacağına inanmıyomusn???Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
bırakın sivasın şampiyon olmasını herhangibir anadolu takımının şampiyonluğunu bile istemem,nasıl bir mantıkdır ilerde 5. büyük denmesinimi istersiniz,ben şahsen değil sivas başka takımı bile istemem onlarin yerine fener olsa bile daha çok sevinirimNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
ya bırakın bu sivası yüceltmeyi,adamlar top falan oynamıyor,şansa karambole attıkları gollerle bu seviyeye geldiler,liglerde en kötü futbolu oynayan trabzonspora karşı bile bir tek pozisyon bulamadılar,,2.3 hafta sonra görürsünüz dibe doğru çöküş başlar ,en büyük başarısıda en fazla 3. bitiri ligiNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolur demiyoruz zaten olursa sivas olsun diyoruz...
ha bide unutmadan şunuı da söyliyeyim unutmaki bizde anadolu takımıyız sn tuttuğun takımın şampiyon olacağına inanmıyomusn???
Yorum
-
Trabzonspor'un başarısını istemeyen bi adamdan ne beklenir ki...
şuana kadar yaptığı açıklamalardan nasıl bi insan olduğu anlaşılıyor,futboldan anlamayan insanların Trabzonspor'u yönetmeye kalkışması resmen faciadır.bu ve bunun gibi insanlar daima küçük düşünmeye laikdir.nefretle kınıyorum
Yorum
-
Açıklama ne kadar gereksiz luzumsuz zamansız ve yersizse buradaki çoğunluğun düşünceleride o kadar şaşırtıcı bence ... Eğer Trabzonspor taraftarının çoğunluğu buradaki arkadaşlar gibi düşünüyorsa kusura bakmayın ama bizim "nev -i şahsına münhasır " büyüklüğümüz falan kalmamış demektir ..Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum