konuyla alakasiz ama abi sen yazmissin bende yaziyim yildiz istiyoruz biz yildiz baskan yildiz istiyoruz. bir rivaldoya 2 milyon dolar verip alsaydik firikite atardi penaltida atardi. aldigi parayi hem oynayarak hemde reklam gelirleriyle bize geri getirirdi. uyuma baskan yildiz istiyoruz.
TRABZONSPOR 1 - 0 Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
konuyla alakasiz ama abi sen yazmissin bende yaziyim yildiz istiyoruz biz yildiz baskan yildiz istiyoruz. bir rivaldoya 2 milyon dolar verip alsaydik firikite atardi penaltida atardi. aldigi parayi hem oynayarak hemde reklam gelirleriyle bize geri getirirdi. uyuma baskan yildiz istiyoruz. -
Trabzonsporun resmen penalti sorunu var. kaç yildir böyle. herkes penalti kazaninca gol olmus gibi sevinir. ama biz penalti kazaninca eyvah yine kaçacak diye üzülüyoruz. hem bu takimda penaltilari kim atiyor belli olsun. yattara varken niye fatih atti penaltiyi? gol krali olmak için attiysa çok yanlis. maç içinde dikkatli olsa biraz daha hirsli olsa her maç en az 3 golü var zaten fatihin.EN IYISI BIZIZ:Yorum
-
maçi kazanacagimizi biliyodum. söylemistim oldu. devra arasina kadar kalan iki maci da aliriz..... yalniz eksiklerimizi hala gideremiyoruz bu maçta da onu gördük
1. penalti atamiyoruz: anlamadigim nokta bu futbolcular antremanlarda penalti atmiyolarmi ? penalti çalismaktan utaniyolar mi? Maçta penalti kaçirmak daha utanç verici degilmi ????[img]smileys/smiley7.gif[/img]
2. kornerlerde hiç etkili degiliz: ezikler korner attigi zaman yüregim azima geliyor! çunkü ceza sahasi içinde çok degisik organizasyonlar yapiyolar... adamlar defans oyuncularina perdeleme yapiyolar ve topun nereye gidecegini biliyolar. sonunda bitanesi görevini yapiyo.
bizde bu yok. yattara çok güzel orta yapiyor. adamin bilekleri çok iyi ama ceza sahasi içinde organize olamiyoruzm!!1[img]smileys/smiley7.gif[/img]
3. serbest vuruslar tam anlamiyla kabus: su ana türkiyede en cok faul yapilan adam Fatih Tekke. ve bir sürü serbest vurus kullaniyoruz. sonuç kocama sifir. bu vuruslari kimin kullandigi belli degil hele Fatih gaza gelince kimseye attirmiyor. kendisi dedisari a atiyor tabiki[img]smileys/smiley7.gif[/img]
eee böyle daha ne kadar gider bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun !Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum