TRABZONSPOR 1 - 0 Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • İleli
    • 07.06.2004
    • 4276
    • Belçika

bencede beyler penaltiyi birakip 3 puanin tadini cikaralim ozlemisiz 3 puani[img]smileys/smiley1.gif[/img]
    İnsan ol evlat!

Yorum

• bello
      • 03.12.2004
      • 56

valla ilaç gibi bi 3 puan aldik,herkese hayirli olsun kazanalimda kim atsin önemli deil,simdi önümüze bakalim
      Hayat tercilerden olusur ve her tercih bir vazgeçistir...

Yorum

• PaNZeR_G
        • 27.07.2004
        • 113

oh be 1-0 yendik uc puani aldik bidaki hafta fb beraber kalirsa dunyalar bizim olur [img]smileys/smiley4.gif[/img]
        PaRa PaRa PaRa HeRSeY oLMuS PaRa, PaRaNiN YuZuNu KaRaRTiNiZ BaNaDa YaPTiNiZ YaRa [PaNZeR-G]

Yorum

• POYRAZ
          • 18.10.2004
          • 6656
          • Avrupa Diğer

Hayirli olsun...
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Photoshop
            • 13.10.2004
            • 135

haftaya samsun deplasmani var samsun un önemli adamlari yok o maci ve
            son haftadaki istanbulspor maclarini alirsak umudumuz sürer. bir kayip iyice
            bataga saplar bizi.

Yorum

• Photoshop
              • 13.10.2004
              • 135

bence bu aksam cincon genclere yenilsin. haftaya da feneri yensin. ozaman
              puan durumu nasil oluyor du bi hesaplim
              1. fb&nbs p;&nbs p;40

2. TRABZONUM36
              3. gayse& nbsp;& nbsp;35

Yorum

• esra _B
                • 25.08.2004
                • 61

arkadaslar yendik mii simdi
                (=TAVRIN KISILIGIN OLSUN=)

Yorum

• Photoshop
                  • 13.10.2004
                  • 135

aaa niye böylenbs p yazmis

Yorum

• Muhalif
                    • 07.06.2004
                    • 3403
                    • Hatay

olur biraklaim penaltiyi.. maç 0-0 olsaydi görürdüm ben sizi!.. arkadaslar bir yanlisllik var bu iste diyorum yahu! bizim gördügümüzü su trabzon teknik heyetinde kimse görmez mi.. ya da görür de topu fatih-gökdeniz in elinden alamazlar mi duran toplarda? nedir yahu su isin asli bilen varsa açiklasin! insan biraz da kendisini tartmali tabi.. penaltida topun gerisinde fatih olunca hanginiz rahat bakiyor pozisyona? kendisi hala fark etmedi mi bunu.. birak git topu Allah askina.. ama fatih gol krali olacagim diyorsa bilemem.. atsin her penaltiyi.. biz de sinirlenip sinirlenip yazalim buralara kaçirdikça.. hele su 2 yil evvel gs maçindaattigi penaltidan sonra nasil daha topun basina geçiyor hayrte dogrusu!

devam etsin... avrupa hayallerinden bahsediyor.. evet gider belki orta siralarda bir takima.. ama bu mantalite ile devre arasinda gelenler kervanina bir türk oyuncu daha eklenmis olur...
                    #7 King of Kings

Yorum

• ts_fan

İlk olarak BesinciMevsim tarafından gönderildi

olur biraklaim penaltiyi.. maç 0-0 olsaydi görürdüm ben sizi!.. arkadaslar bir yanlisllik var bu iste diyorum yahu! bizim gördügümüzü su trabzon teknik heyetinde kimse görmez mi.. ya da görür de topu fatih-gökdeniz in elinden alamazlar mi duran toplarda? nedir yahu su isin asli bilen varsa açiklasin! insan biraz da kendisini tartmali tabi.. penaltida topun gerisinde fatih olunca hanginiz rahat bakiyor pozisyona? kendisi hala fark etmedi mi bunu.. birak git topu Allah askina.. ama fatih gol krali olacagim diyorsa bilemem.. atsin her penaltiyi.. biz de sinirlenip sinirlenip yazalim buralara kaçirdikça.. hele su 2 yil evvel gs maçindaattigi penaltidan sonra nasil daha topun basina geçiyor hayrte dogrusu!

devam etsin... avrupa hayallerinden bahsediyor.. evet gider belki orta siralarda bir takima.. ama bu mantalite ile devre arasinda gelenler kervanina bir türk oyuncu daha eklenmis olur...

hiç ekleme dahi yapmaya gerek duymadan altina imzami atiyorum...taraftar olarak yanlislari yazalim, bunu galip geldigimiz maçlardan sonrada yapalimki dogrulara daha çabuk varmis olalim ve hatalardan ders almis olalim (ders almasi gerekenlere ithaf olur insallah)...

Yorum

• sweetrose
                        • 15.10.2004
                        • 2939
                        • Hakkari

HAFTAYA SAMSUN MAÇI VAR ARTIK ONU DÜSÜNELIMMMM....

Yorum

• Photoshop
                          • 13.10.2004
                          • 135

nasil kacirmisti o gs macinda yaa askerde gazinoda seyrediyordum o maci
                          durum 1-1 geldi topun dibine vurdu direk ve disarisi yikilmistim. sonra arif
                          atmisti 2-1 kaybetmistik. 90.dk. attigimiz frikik unutulmazdi erman özgür vurdu
                          top cataldan döndü erdinc alti pasin icinde kaleci dahi yok topa vurdu yerden
                          sekti top direge carpti ve disari cikti. cok üzülmüstüm

Yorum

• esra _B
                            • 25.08.2004
                            • 61

maç izlemedim dinlemedim bir siteye ugrayayim dedim yendik yazilarini görünce sasirdim ama cok sevindimm yaaa

yasasin bordo mavi Edited by: esra _B
                            (=TAVRIN KISILIGIN OLSUN=)

Yorum

• Atmaca
                              • 31.05.2004
                              • 881
                              • Almanya

Cok zor bir mac kazanildi.Sükürler olsun.Cok kritik bir macti.

Yorum

• Murat BAYRAKTAR
                                • 17.09.2004
                                • 680
                                • Spor Muhabiri
                                • Kocaeli

oh be su maçtan ve su ortamdan 3 puan almak güzel... devami haftaya..
                                Murat & Yeşim
                                FATİH
                                GÖKDENİZ---Loading:)
                                BAYRAKTAR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...