bencede beyler penaltiyi birakip 3 puanin tadini cikaralim ozlemisiz 3 puani[img]smileys/smiley1.gif[/img]
TRABZONSPOR 1 - 0 Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
olur biraklaim penaltiyi.. maç 0-0 olsaydi görürdüm ben sizi!.. arkadaslar bir yanlisllik var bu iste diyorum yahu! bizim gördügümüzü su trabzon teknik heyetinde kimse görmez mi.. ya da görür de topu fatih-gökdeniz in elinden alamazlar mi duran toplarda? nedir yahu su isin asli bilen varsa açiklasin! insan biraz da kendisini tartmali tabi.. penaltida topun gerisinde fatih olunca hanginiz rahat bakiyor pozisyona? kendisi hala fark etmedi mi bunu.. birak git topu Allah askina.. ama fatih gol krali olacagim diyorsa bilemem.. atsin her penaltiyi.. biz de sinirlenip sinirlenip yazalim buralara kaçirdikça.. hele su 2 yil evvel gs maçindaattigi penaltidan sonra nasil daha topun basina geçiyor hayrte dogrusu!
devam etsin... avrupa hayallerinden bahsediyor.. evet gider belki orta siralarda bir takima.. ama bu mantalite ile devre arasinda gelenler kervanina bir türk oyuncu daha eklenmis olur...#7 King of KingsYorum
-
İlk olarak BesinciMevsim tarafından gönderildi
olur biraklaim penaltiyi.. maç 0-0 olsaydi görürdüm ben sizi!.. arkadaslar bir yanlisllik var bu iste diyorum yahu! bizim gördügümüzü su trabzon teknik heyetinde kimse görmez mi.. ya da görür de topu fatih-gökdeniz in elinden alamazlar mi duran toplarda? nedir yahu su isin asli bilen varsa açiklasin! insan biraz da kendisini tartmali tabi.. penaltida topun gerisinde fatih olunca hanginiz rahat bakiyor pozisyona? kendisi hala fark etmedi mi bunu.. birak git topu Allah askina.. ama fatih gol krali olacagim diyorsa bilemem.. atsin her penaltiyi.. biz de sinirlenip sinirlenip yazalim buralara kaçirdikça.. hele su 2 yil evvel gs maçindaattigi penaltidan sonra nasil daha topun basina geçiyor hayrte dogrusu!
devam etsin... avrupa hayallerinden bahsediyor.. evet gider belki orta siralarda bir takima.. ama bu mantalite ile devre arasinda gelenler kervanina bir türk oyuncu daha eklenmis olur...
hiç ekleme dahi yapmaya gerek duymadan altina imzami atiyorum...taraftar olarak yanlislari yazalim, bunu galip geldigimiz maçlardan sonrada yapalimki dogrulara daha çabuk varmis olalim ve hatalardan ders almis olalim (ders almasi gerekenlere ithaf olur insallah)...Yorum
-
nasil kacirmisti o gs macinda yaa askerde gazinoda seyrediyordum o maci
durum 1-1 geldi topun dibine vurdu direk ve disarisi yikilmistim. sonra arif
atmisti 2-1 kaybetmistik. 90.dk. attigimiz frikik unutulmazdi erman özgür vurdu
top cataldan döndü erdinc alti pasin icinde kaleci dahi yok topa vurdu yerden
sekti top direge carpti ve disari cikti. cok üzülmüstüm
Yorum
-
oh be su maçtan ve su ortamdan 3 puan almak güzel... devami haftaya..Murat & Yeşim
FATİH GÖKDENİZ---Loading:)BAYRAKTARYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum