Ziya Dogan istifa etti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CAFER ÖZER
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 5853
    • Mali Müşavir
    • İstanbul

İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildi

ya suna bir karar verelim. bu tv kanallarina karsimiyiz degil miyiz?? veya isimize geldigi gibi aciklama yaparlarsa destekleyecek yapmazlarsa kufur mu edecegiz??

Dune kadar kufurleri pesi sira siraladigimiz Kazim Kanat simdi bizim tartismalarimizda referans mi olacak????

Cafer Abi (yas olarak buyuk oldugunu bildigimden herhalde yanlis olmaz) Ziya Doganin gitmesine uzulmek veya uzulmemek konusu degi bence tartismamiz gerekn konu veya dogru olup olmamasi degil.

Bence tartismamiz gerekn sey neden bizim teknik kadro veya yonetimde kroniklesen bir sekilde bir devamsizlik olayi oldugu. Yani neler oluyorda sonuclar bu sekilde oluyor. Kimlerin ne yapmasi lazim, tarafta, yonetim, medya(yerel medya ozellikle), sehir, futbolcular, ustune ne dusuyor bunu konusmamiz gerekmiyor mu??

Hani senin hep dedigin "elit" taraftar olarak bize dusmuyor mu bu gorev. Yoksa dedigin cok kolay gitmesine uzulmek veya uzulmemk, kufretmek veya etmemek.

Ama Trabzon bunlarin sonucunda bir sey kazaniyor mu??? Bence hayir ve esas onemli olan seyde bu. Katiliyor musun abi??

BENIM SEVINDIGIM NOKTA SU

su testisi su yolunda kirilir.Diyelimki Ziya Doganla devam ettigimizi düsünelim ve sampiyonluga kosuyoruz son haftalardayiz O anda BJK dan teklif gelse adam ne yapacak.O zamanda ayni seyleri yapacagi kesin o yüzden simdiden gitmesi iyi oldu hatta geç bile kaldi.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• kutoz

Ne olursa olsun bize yakisan Ziya Hoca'yi adam gibi ugurlamak. Sonuç ne olursa olsun, takima kattiklari inkar edilemez. TAKIM ruhunu verdigi içi, sahsim adina Ziya Hoca'ya tesekkür ediyorum. [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Guests

kutoz bizde hocaya yaptiklarini için çok tesekkür ediyoruz. ama oda taraftardan yüz üstü birakti diye. ve yapamadiklari (s.ligi derbi maçi) için özür dilemeli.

Yorum

• Salih61
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 12.07.2004
          • 3076
          • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

Senol Günes?e Karar Verildi
          Yönetim Kurulumuz, Ziya Dogan?in istifasinin ardindan bosalan teknik direktörlük görevine Senol Günes'in getirilmesine karar verdi.

Yönetim Kurulumuz bu aksam saat 19:30'da Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde olagan yönetim kurulu toplantisini gerceklestirdi. Yaklasik 2.5 saat süren toplantiya Yönetim Kurulu üyelerimizin tamami katildi.

Toplanti sonrasi Yönetim Kurulumuz adina bir açiklama yapan Kulüp Baskanimiz Atay Aktug, Trabzonspor camiasinin çok merak ettigi konuyu fazla detaylara girmeden açiklayacagini belirterek "Yönetim Kurulumuz bu aksam bütün üyeleri ile toplandi. Trabzonspor'da bosalan teknik direktörlük görevine sayin Senol Günes'in getirilmesine karar verdi. Senol Günes ile ön görüsmeler yapmak üzere beni yetkili kildi. En kisa zamanda Senol Günes ile görüsmelere baslayacagim" dedi.

Resmi sitenin haberi.
          TRABZONSPORUMUZ için hayirlisi ne ise o olur insaallah...
          Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• kutoz

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
            kutoz bizde hocaya yaptiklarini için çok tesekkür ediyoruz. ama oda taraftardan yüz üstü birakti diye. ve yapamadiklari (s.ligi derbi maçi) için özür dilemeli.
            S.liginin Trabzon'daki ayagi için katiliyorum. Oradaki maç için Ziya Hoca mi kaçirdi golleri. Bilbao maçinda 3-0'dan 3-2 ye Ziya Hoca mi getirdi maçi. Elbette onunda hatasi var. Ama hatalari bir kisiye yüklemek ne kadar dogru.

Taraftar arasinda bile anlasmazliga düsen bizler nasil faydali olabilirizki takima. Geçmise baglanip kalmamali. Önümüze bakip, bu ortamdan biran önce siyrilmaliyiz. Yoksa bu yilida kaybedecegiz.

Yorum

• selhus
              • 01.06.2004
              • 13

ziya dogan için yaptirilan ''ADAM GIBI ADAM ZIYA DOGAN'' pankartini atmayalim bence olur ya eziklere giderse parkarttaki ilk adam kelimesinin basina bir ''M'' harfi ekleriz.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• My
                • 09.06.2004
                • 24592
                • Aydın

Ortada muazzam bir gerçek var. Ziya DOGAN Trabzonspor' a bir seyler verdi ama Trabzonspor Ziya DOGAN' a çok ama çok daha fazlasini verdi. Bize gelmeden önce kimse onun farkinda diildi. Bi yerlerden ZIya DOGAN sesleri gelirdi ama pekte fazla kimse tanimazdi onu.Bize geldi kariyerde yapti isimde. Evet belki yaptiklarindan dolayi ona tesekkür etmemiz lazim ama kendi adima hala takimini ortada brakip gitmesini hazmedemiyorum. Hiç sebep daha ligin ilk yarisinin bitmesine 3 hafta kalaZiya DOGAN' i Ziya DOGAN yapan bizleri dimdizlak ortada brakmayi hakli yada masum gösteremez...
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• CAFER ÖZER
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 29.05.2004
                  • 5853
                  • Mali Müşavir
                  • İstanbul

Avludaki yönetim

Trabzonspor, Athletic Bilbao deplasmanina giderken, kafalari mesgul eden tek mesele Besiktas'in teklifine Ziya Dogan'in verecegi yanitti. Tam 24 saat kulaginin üstüne yatmisti Dogan. Ne evet demisti ne hayir. Beklemis ve Real Madrid'in hocasinin yerine tercih edilmesinin keyfini çikarmisti.
                  O sirada bana bile soruyorlardi Trabzonlular çaresizlikten; acaba Dogan gider miydi.
                  "Evet" demistim... "Gider"... Ama sadece Trabzon'dan gider, Bosque yerinde, Ziya Dogan ortada kalir."
                  Galiba öyle de oldu. Simdilik Besiktas yedek kulübesinde yerini aldi Ziya Dogan. Peki, Trabzonspor'dan neden ayrildi?..
                  Elbette söyledigi kadarini biliyoruz. Söylemedikleri arasinda istedigi transferlerin yapilmamasi, sehrin "yüksek oktanli" olmasi, yönetimin "hücre sistemiyle" çalismasi falan filan. Bir de Trabzonspor takimindaki futbolcularin etkileri var Ziya Dogan'in istifayi basmasinda...
                  Gineli Sergen !
                  Ilk basta Yattara... Bu çocuk, "Gineli Sergen" adeta. Her hocayi darmadagin edecek bir yetenek ve bosvermislik arasinda salinan, en ihtiyaç duyuldugu anda oynamayip, durup dururken futbol siirleri yazan bir eleman. Oynatsan bir türlü, oturtsan bir türlü. Teknik direktörün ömür törpüsü. Iste o Yattara yüzünden hayli gerildi Dogan...
                  Bir de Yattara ile Gökdeniz iliskisi var ki, teknik direktör degil Mazhar Osman'in çözemeyecegi derinlikte bir hadise. Tribünler Yattara'yi benimsedikçe Gökdeniz koptu, uzaklasti, sogudu futboldan. Zaten Ziya Dogan'in elinde ne vardi ki, bir Gökdeniz, bir Fatih Tekke... Dogan'in gücü indi yüzde elliye.
                  Kime laf geçirecek, kime ceza verecek; bos yedek kulübesine mi?
                  Bakmayin Dogan'a tecrübesiz dediklerine; bu fotograftan sampiyon çikmayacagini anladi elbet. Hesabi son ödeme tarihinden önce kesti. Bu kez cami avlusuna birakilan teknik direktör degil yönetimdi.
                  Olan Trabzonspor'a oldu vesselam. Sen istedigin kadar "dördüncü büyük"üm diye israr et. O 'dört büyük'ün diger üç tanesinde var mi böyle bir tuhaf serüven?

ILGINÇ BIR YAZI

Yorum

• My
                    • 09.06.2004
                    • 24592
                    • Aydın

Hadeeee.!!! Baglantiya bak beri gel. Bunlarin akli bu kadar çalisiyor iste anasini satiim. At gözlüü takmis bu tip yazar bozuntulari Istanbul kulüplerinde varmi böyle tuhaf bir serüvan demiste içi parayla, entrikalarla, alavere-dolaverelerle doldurulmus büyüklüklerin basindan geçen serüvenleri yazmaya kalksalar ortada ne büyük kalir nede kulüp. Sizler kimsinizki bizim büyüklüümüzü tartisiyorsunuz [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Cafer Abi mümkünse bu yazi bozuntusunu nerden aldiini söylermisin.?! Mail atariz en azindan...
                    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• kuzey_lee
                      • 31.05.2004
                      • 2312

İlk olarak Golge_Oyunu tarafından gönderildi

Hadeeee.!!! Baglantiya bak beri gel. Bunlarin akli bu kadar çalisiyor iste anasini satiim. At gözlüü takmis bu tip yazar bozuntulari Istanbul kulüplerinde varmi böyle tuhaf bir serüvan demiste içi parayla, entrikalarla, alavere-dolaverelerle doldurulmus büyüklüklerin basindan geçen serüvenleri yazmaya kalksalar ortada ne büyük kalir nede kulüp. Sizler kimsinizki bizim büyüklüümüzü tartisiyorsunuz [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Cafer Abi mümkünse bu yazi bozuntusunu nerden aldiini söylermisin.?! Mail atariz en azindan...

bence ercan güven gayet iyi yazmis..kendisi medya içinde en tarafsizlardn zaten..söylediklerinde pek bi yanlis yok gibi

Yorum

• Sevgi
                        • 06.10.2004
                        • 5004
                        • Muhasebe

Ne demek ya hocanin elinde ne ver ki bir Gökdeniz bir Fatih su takim için gökdeniz ve Fatih ten baskasi yok diyen bütün basin mensuplarinda art niyet var dir.Takimin içinde huzursuzluk ayrimcilik yaratmak için söylenen sözlerdir.Ya kiskançliklarindan yada futbol dan futbol oynayandan anlamadiklari için yaziyorlar. Istanbul basini Ziya Dogan gitti artik birakin bu tür muhabbetleri , bizim büyüklügümüzü tartismak sizin gibilere düsmedi.
                        TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• My
                          • 09.06.2004
                          • 24592
                          • Aydın

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
                          Sen istedigin kadar "dördüncü büyük"üm diye israr et. O 'dört büyük'ün diger üç tanesinde var mi böyle bir tuhaf serüven?

Benim takildiim konu o yazdiklarinin büyüklükle ne alakasi var.Varmi böyle bir serüven demis. Bize gelince en ufak bir seyde büyüklüümüzü tartisildii bir serüven oluyor ama is Istanbul kulüplerine gelince büyüklük hiç tartisilmiyor. Oysaki bunlara tas çikarticak ne serüvenler geçiyor Istanbul kulüplerinde.
                          Murat

Yorum

• kutoz

Iste mail adresi...

eguven@milliyet.com.tr

Hadi hesap soralim... Herkes tepkisini maille bildirsin.

Yorum

• CAFER ÖZER
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 29.05.2004
                              • 5853
                              • Mali Müşavir
                              • İstanbul

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
                              Sen istedigin kadar "dördüncü büyük"üm diye israr et. O 'dört büyük'ün diger üç tanesinde var mi böyle bir tuhaf serüven?

Benim takildiim konu o yazdiklarinin büyüklükle ne alakasi var.Varmi böyle bir serüven demis. Bize gelince en ufak bir seyde büyüklüümüzü tartisildii bir serüven oluyor ama is Istanbul kulüplerine gelince büyüklük hiç tartisilmiyor. Oysaki bunlara tas çikarticak ne serüvenler geçiyor Istanbul kulüplerinde.

Milliyet gazetesinden alinmis bir yazidir.Son paragrafi hariç hepsi dogrudur

Yorum

• Koray Öztürk
                                • 02.12.2004
                                • 6

Merhaba ,

ben önce Ziya Dogan´nin istifa ettigini duyunca üzüldüm.[img]smileys/smiley19.gif[/img]Ama sonra kafamda söyle bir nostaji yaptim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Bu arkadas Istanbulspor ´da iken ve basarili bir dönem gecirirken,Istanbulspor´u birakip Besiktas´a Scala´ya yardimci antörüner olmadimi.[img]smileys/smiley32.gif[/img]Ve Malatyaspor´da iken yok takimin vizyönü yokmus...Konyaspor´a gitti yönetim ilen anlasdi ama 24 saat sonra ayni yönetim ile anlasamayip istifa etmedimi.Ve Trabzonspor takimi aldiginda takim ligde ücüncü idi.Ve simdi birakip giderkende takim ligde yine ücüncü.Trabzonspor´a ne verdi bu arkadas,bence hic birsey(sampiyonlar ligi[img]smileys/smiley7.gif[/img]UEFA kupasi[img]smileys/smiley7.gif[/img]ligde ki durumumuz[img]smileys/smiley7.gif[/img])Bu arkadasin kafasinda ne yazik gibi hep Besiktas var,ve ordan bir sinyal aldi ve KACTI...Bu arkadas gibi teknikdirektörler ne yazik gibi takimimizi bir basamak gibi kullaniyorlar...

Biz hep yalniz ama gururlu ve ulasilmasiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...