beyler catlak ses falan yok ziya dogan besiktasin verdigi mily7on dolarlara TRABZONSPORUMA satti bukadar basit insallah SENOL GUNES GELIR
Ziya Dogan istifa etti
Daraltma
X
-
-
beyler birakin bosverin gitti adam artik bu saatten sonra bu adami tartismanin hicbi anlami yok trabzona cok katkisi oldu ama bizimde ona buyuk katkimiz oldu trabzonspor gibi buyuk bi camiayi calistirdi ilk olarak onun icin biz kimseye muhtac diiliz asil teknik adamlar bize muhtac tutupta yonetim yalvaramazdi kal diye gitceksen git sen bilirsin en iyisi oldu valla yerine kim gelebilir senol gunes olabilir ama o adamda bazi sartlar sunar kesin oyle kuru kuruya gelmez kesin 3 4 transfer bilmem ne ister bakalim bu yonetim bunlari karsilayabilecekmi sanmiyorum ama insallah yanilirim...
Bence hic panige gerek yok bizim kadro iyi ama baya bi form dusuklugu yasandi aslinda buda bekleniyodu cunku bizimkiler baya bi havaya girmisti belkide iyi oldu bu biraz anlasinlar her zaman oyle iyi gitmiyecegini beyler destek destek destek kesinlikle destek olalim sahip cikalim takima bu zamanda kaos yaratmiyalim cunku su an ligdeki durumumuzkotu diilki hala sampiyon olma sansimiz var neden olmasin serefsiz pic eziklere yenildik diye sampiyon olamicazmi bakin gorun o adi picleri saghalarinda yenecez istanbulda sonrada insallah sampiyon olacaz buna inanmak lazim inanmak icinde destek olmak lazim arkadaslar moral bozmak yok trabzon nelöer atlatti bunuda atlatacaktir100%100 LAZ
100%100 TRABZONYorum
-
ADAM GIBI ADAM tanimlamasina yakismadi Ziya DOGAN in yaptigi... Kader maçlarinda yaptigi büyük hatalara ragmen bu taraftar hep ona sahip çikti. Hatta tarihinde hiçbir teknik direktörüne sahip çikmadigi kadar... Trabzonspor tarihinde takima sampiyonluklar yasatmis A.Suat ÖZYAZICI ya, Özkan SÜMER e bu kadar sahip çikmamisti bu camia. 12 yil aradan sonra takimi sampiyonluk potasina sokan ve sampiyonlugu kilpayi kaçiran kendi öz evladi Senol GÜNES i bile iki günde kapinin önüne koymustur bu camia...
Ziya DOGAN yanlis yapmistir bu büyük camiaya. kongreye ve ilk yarinin bitmesine 3 hafta kala takimini satip gitmek yakismamistir ona. Yolu ve bahti açik olsun Ziya Hocanin... Yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür etmeli ve bu konuyu kapatmaliyiz artik. Unutulmamalidir ki Ziya Hocanin bu takima verdiginden çok TRABZONSPOR CAMIASI VERMISTIR Ziya Hocaya. Trabzonspor sayesinde Ziya Hoca kariyerine büyük bir takimda çalisma basarisi eklemistir.
Düsünüyorum da biz zamaninda ne kadar da haksizlik etmisiz Senol GÜNES e. Artik yönetimin yapmasi gereken tek bir sey vardir. En kisa zamanda Senol Günes bu takimin basina getirilerek hem Trabzonsporun hem de Senol GÜNES IN itibarlari geri verilmelidir. Ama daha fazla geç kalmadan. Kimse artik kismetse seneye edebiyati yapmadan. Bu büyük camiaya yakisan da budur.
Saygilarimla...HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!Yorum
-
İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi
ADAM GIBI ADAM tanimlamasina yakismadi Ziya DOGAN in yaptigi... Kader maçlarinda yaptigi büyük hatalara ragmen bu taraftar hep ona sahip çikti. Hatta tarihinde hiçbir teknik direktörüne sahip çikmadigi kadar... Trabzonspor tarihinde takima sampiyonluklar yasatmis A.Suat ÖZYAZICI ya, Özkan SÜMER e bu kadar sahip çikmamisti bu camia. 12 yil aradan sonra takimi sampiyonluk potasina sokan ve sampiyonlugu kilpayi kaçiran kendi öz evladi Senol GÜNES i bile iki günde kapinin önüne koymustur bu camia...
Ziya DOGAN yanlis yapmistir bu büyük camiaya. kongreye ve ilk yarinin bitmesine 3 hafta kala takimini satip gitmek yakismamistir ona. Yolu ve bahti açik olsun Ziya Hocanin... Yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür etmeli ve bu konuyu kapatmaliyiz artik. Unutulmamalidir ki Ziya Hocanin bu takima verdiginden çok TRABZONSPOR CAMIASI VERMISTIR Ziya Hocaya. Trabzonspor sayesinde Ziya Hoca kariyerine büyük bir takimda çalisma basarisi eklemistir.
Düsünüyorum da biz zamaninda ne kadar da haksizlik etmisiz Senol GÜNES e. Artik yönetimin yapmasi gereken tek bir sey vardir. En kisa zamanda Senol Günes bu takimin basina getirilerek hem Trabzonsporun hem de Senol GÜNES IN itibarlari geri verilmelidir. Ama daha fazla geç kalmadan. Kimse artik kismetse seneye edebiyati yapmadan. Bu büyük camiaya yakisan da budur.
Saygilarimla...
Lafi agzimdan aldin trapezus abi benden önce davrandin benden çok yasayacan bencede artik bu konu fazla konusmazsa iyi olur olayi artik fazla irdelemenin bir manasi yok giden gitmistir biz artik önümüze bakmak zorundayiz yani ÖLEN ÖLÜR KALAN SAGLAR BIZIMDIR der yeni hoca ne yeni yönetimle yolumuza devam edecegizYorum
-
Son olarak Ziya Dogan'in istifasiyla çalkalanan Trabzonspor'da son 11 yilda 13 teknik adam görev aldi.
Türkiye Süper Ligi'nde 6 sampiyonluk yasayan Trabzonspor, aradigi hocasini bir türlü bulamiyor. Bordo-mavili takimda son 11 yil içinde 13 teknik adam görev aldi. Trabzonspor'da görev yapan bu teknik adamlarin içinde en uzun süre görev yapan isim Senol Günes oldu.
20 yildir sampiyonluk özlemi ile lige baslayan Trabzonspor'da alinan basarisiz sonuçlardan sonra basarisizligin faturasi teknik adamlara ve yönetimlere kesiliyor. Teknik adamlarin büyük çogunlugu baskilara dayanamayarak görevlerinden istifa ediyor.
Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'da son 11 yilda 13 teknik adam görev aldi. Trabzonspor'da son 11 yilda George Leekens, Senol Günes, Yilmaz Vural, Özkan Sümer, Ali Kemal Denizci, Gordon Milne, Ahmet Suat Özyazici, Giray Bulak, Sadi Tekelioglu, Hans Peter Briegel, Samet Aybaba, Turgay Semercioglu ve son olarakta Ziya Dogan görev aldi. Trabzonspor'da görev yapan teknik direktörlerin arasinda en uzun süre takimi çalistiran isim ise adi yeniden teknik direktörlük için gündeme gelen Senol Günes oldu. Günes, 114 hafta takimin basinda görev yapan tek teknik adam oldu. Günes, 1993-94 sezonunun 5. haftasinda Trabzonspor teknik direktörlügüne getirilirken, 1996-97 sezonunun 20. haftasinda da görevinden ayrildi. Bu dönemde görev alan teknik adamlardan en kisa süreli görev yapan ise 5 hafta ile Turgay Semercioglu oldu.
Trabzonspor'da son 11 yil görev yapan teknik adamlar kaç hafta görev yaptiklari ise söyle olustu:
"George Leekens (36), Senol Günes (114), Samet Aybaba (45), Giray Bulak (38), Gordon Milne (34), Ziya Dogan (29), Sadi Tekelioglu (27), Yilmaz Vural ve Hans Peter Briegel (23), Özkan Sümer (15), Ahmet Suat Özyazici (14), A. Kemal Denizci (10) ve Turgay Semercioglu (5)."
kaynak: mynet
bu sizce bizdede birseylerin yanlis oldugunu gostermiyor mu arkadaslar.. yani bu isimler icinde herkes var. trabzonlu olanida var trabzonlu olmayani, turk yabanci, genc yasli,
ya bu kadar adam kotu yanlis yapiyorda biz mi dogruyuz sadece..... gene tekrarliyorum batakligi kurutmadan bu isi cozemeyiz. cozulmedigide yukaridaki tablodan acikca anlasiliyor.
bazi arkadaslar hala "gelen en iyidir giden en kotu" diyorsa diyecegim fazla birsey yok ama surasi bir gercekki bu durumdan zarar goren tek kurum TRABZONSPOR. benide burasi ilgilendiriyor zatenHERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMISYorum
-
del Bosque zor durumda...
Bir basin mensubunun, Standard Liege maçinin kaybedilmesi halinde, yönetimin kendi durumunu gözden geçirebileceginin konusuldugunu ve bu konudaki görüsünü sormasi üzerine, Del Bosque, ''Ben bu konuda fazla bir sey söyleyemem. Kulüp beni antrenör olarak getirdi. Onlar istemezse de gitmem lazim'' dedi.
Del Bosque, Besiktas'in önde gelen isimlerinden Nevzat Demir'in kendi hakkindaki açiklamalarinin hatirlatilmasi üzerine, ''Düsünce tarzi, saygi duymamiz gerekir'' demekle yetindi.1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
Tartismalarinin Çogundan su sonuç çikiyor Demekki Biz Gönlü Trabzonspor Aski ile yanan Trabzonsporu yari yolda birakip gitmeyecek ancak kovulursa gidecek Teknik direktör le çalismamiz gerekiyor.
Samet samet dedik samet sonra havalara girdi Milli takim vs vs dediler.o çikti bir gün BJK taraftari bizde olsa Sampiyon oluruz dedi..
Adam gibi adam Ziya dedik LAZ ZIYA dedik Bjk nin lafi geçti BJK nin teklifi BANA GURUR VERDI dedi kafasi karisti.
Senol Günes olsaydi Bu durumda BJK FB GS teklifte bulunsaydi elinin tersi ile düsünmeden hayir derdi. INSALLAH SENOL GÜNES olur.
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAKYorum
-
Senol Günes, Trabzonspor Teknik Direktörü
TRABZON30.11.2004 TSI 23:00
Ziya Dogan'in istifasiyla bosalan Trabzonspor Teknik Direktörlügüne Milli Takimlar eski Teknik Direktörü ve Trabzonspor'un eski kalecisi Senol Günes getirildi. *
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Tartismalarinin Çogundan su sonuç çikiyor Demekki Biz Gönlü Trabzonspor Aski ile yanan Trabzonsporu yari yolda birakip gitmeyecek ancak kovulursa gidecek Teknik direktör le çalismamiz gerekiyor.
Samet samet dedik samet sonra havalara girdi Milli takim vs vs dediler.o çikti bir gün BJK taraftari bizde olsa Sampiyon oluruz dedi..
Adam gibi adam Ziya dedik LAZ ZIYA dedik Bjk nin lafi geçti BJK nin teklifi BANA GURUR VERDI dedi kafasi karisti.
Senol Günes olsaydi Bu durumda BJK FB GS teklifte bulunsaydi elinin tersi ile düsünmeden hayir derdi. INSALLAH SENOL GÜNES olur.
Cafer Abi' ye katiliyorum..."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildiSenol Günes, Trabzonspor Teknik Direktörü
TRABZON30.11.2004 TSI 23:00
Ziya Dogan'in istifasiyla bosalan Trabzonspor Teknik Direktörlügüne Milli Takimlar eski Teknik Direktörü ve Trabzonspor'un eski kalecisi Senol Günes getirildi.
Bu haber suanda kesinlesmemis bir haber sanirim kaynagi nedir ? Gazetelerde ve resmi sitede herhangi bisey yazmiyor..61>34Yorum
-
Senol Günes?e Karar Verildi
Yönetim Kurulumuz, Ziya Dogan?in istifasinin ardindan bosalan teknik direktörlük görevine Senol Günes'in getirilmesine karar verdi.
Yönetim Kurulumuz bu aksam saat 19:30'da Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde olagan yönetim kurulu toplantisini gerceklestirdi. Yaklasik 2.5 saat süren toplantiya Yönetim Kurulu üyelerimizin tamami katildi.

Toplanti sonrasi Yönetim Kurulumuz adina bir açiklama yapan Kulüp Baskanimiz Atay Aktug, Trabzonspor camiasinin çok merak ettigi konuyu fazla detaylara girmeden açiklayacagini belirterek "Yönetim Kurulumuz bu aksam bütün üyeleri ile toplandi. Trabzonspor'da bosalan teknik direktörlük görevine sayin Senol Günes'in getirilmesine karar verdi. Senol Günes ile ön görüsmeler yapmak üzere beni yetkili kildi. En kisa zamanda Senol Günes ile görüsmelere baslayacagim" dedi.
Resmi sitenin haberi.Yorum
-
-
ya ben ilk önce cok üzüldüm ziya hocanin istifa etmesine ama sonrada dogru bi karar oldugunu tespit etdim ziya hoca son haftalardir iyi is yamiyodu derbi de korkuyordu ve takimida defansiv oynatiyordu yani korkak oynatiyordu senol günes isalah gelecek gelmesini cok istioyrum güzel futbol ve sampyionlugu almamisin sansi daha yüksek hem senol dah tercübeli ve öyle korkmuyoFIRTINA61Yorum
-
İlk olarak batugol tarafından gönderildi
AYRICA ZIYA DOGAN TAKIMDAN ÜMIDINIKESMIS OLABILIR, BASINDA KALIP DA KARIYERINIETKILEMEK ISTEMIYOR OLABILIR.
Hangi kariyerini?..Sanki adam Sampiyonlar Ligi'nde final oynadi,kitalararasi kupayi aldi.Daha dogrusu sanki tek bir kupa aldi.
Bize gelmeseydi su anda Ankaragücü,Rize veya Istanbulspor'un basindaydi...
Zaten bizde kariyer yapti..."Sampiyon olamayiz ben gideyim o zaman"!..E,git bari...
Edited by: TheCrowYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...Yorum
-
Ziya Dogan kirgin
Ligde hafta sonunda yapilan Konyaspor maçinin ardindan Trabzonspor'dan istifa eden teknik direktör Ziya Dogan, "Durup dururken kimse istifa etmez. Ama su ortamda takimi yipratacak bir açiklama yapmak dogru degil" dedi. Basin toplantisi düzenleyen Dogan, Konyaspor maçinin ardindan yöneticilere ve futbolculara söyledikten sonra istifasini açikladigini kaydederek, "Trabzon'da güzel günlerim oldu, zorlandigim zamanlar oldu. Kulübün menfaatlerini her seyin üstünde tuttum. Ancak maalesef görevden ayrildim. Hiçbir sey yokken, durup dururken kimse istifa etmez" diye konustu.
?Sikintilari anlattim?
Sikintilarini zaman zaman baskan ve yöneticilerle yaptiklari toplantilarda gündeme getirdigini anlatan Dogan, "Genellikle bana hak verdiklerini çok iyi biliyorum. Sayin baskan ve yöneticiler arasindaki sikintilari, 2-3 aydir ve kongre öncesi yalniz kaldigimizi söyleyebilirim. Baskanimizin, elinde olmayan sebeplerden dolayi, bize çok iyi sekilde sahiplendigini söyleyemiyorum" diye konustu. Ziya Dogan, ligin 5-6. haftalarinda Besiktas'tan teklif aldigini belirterek, "Baskanimizla konustum, gitmemin dogru olmadigini söyledim. O teklif yapildiginda da sikintilarim vardi. Besiktas'in teklifinden gurur duydum ama o defteri orada kapattim ve Trabzonspor'un basarisi için elimden geleni yaptim" dedi...GERÇEKLER HEP ACI OLSADA BIZ SENI YASIYORUZ,O YETER...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum