Ziya Doğan İstifa Etti!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ilhan
    • 21.01.2007
    • 36196
    • İzmir

Eyyy! Stepanov'a toptan anlamıyor bu diyen Ziya Doğan.

Toptan anlıyorsan istifa et.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Nissan

Basligi birden ilk sirada gorunce, "ziya dogan istifa etti" diye okudum vebir garip oldumdu ama icerige bakinca "etti"yi kafamdan uydurdugumu anladim.
      Iyiki istifa etmemis, daha cok rezillikler bekliyoruz ondan.

Yorum

• sahinbado
        • 02.09.2005
        • 11

ziya hoca gitmesin yok olsun
        psikolaz

Yorum

• AYYILDIZ
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 24.01.2006
          • 11687
          • AVUKAT
          • İstanbul

Teknik hizmetli Ziya Doğan

Bir şehrin ve bir futbol takının hedefleri ancak bu kadar küçültülebilir. Sorumlular belli, futbolcuları, teknik heyeti suçlamayın ilk etapta. En büyük sorumlu yöneticilerdir. Zerre kadar sosyal olamamış dünyadan bir haber ve hatta futboldan bihaber adamları getirir yönetici yaparsanız işte olacağı budur.

Trabzonspor efsanesi yıllar önce bitti. Güzelim Trabzon, futbolla yatan futbolla kalkan o güzelim insanların şehri artık futbola soğudu. Başarıyı zaten unuttular. Lig dördüncülüğü Trabzonspor için en büyük başarı oldu.

İlk yapılması gereken yönetimin değişmesidir. Ama bu olmayacak. Onun için 2. yapılması gereken öne alınmalı Ziya Doğan’a teşekkür belgesi eline verilerek yollanmalıdır. Bir teknik adamdan çok teknik hizmetliye benzenyen, yanlış anlamayın görüntü olarak demiyorum teknik bilgisi ve beçerisi için söylüyorum. Futbolcularla kuramadığı ilişki için diyorum. Tam bir teknik hizmetli Ziyan Doğan.

Trabzonspor turu Romanya’da kaybederken, yine ufak görüşlü futbol uzmanları Trabzon’un turu rahatlıkla geçebileceğini söylüyordu. Büyük gazetelerin Trabzon yazarları Romen takınını çantada keklik görüyorlardı. Ama bir türlü Ziyan Doğan’ın ziyan ettiği takımı göremiyorlardi. Hala maç öncesinde konuşan değerli Digitürk yorumcusu Serdar Bali turu geçebileceklerine inanıyordu. Ve maçın 2. yarısında “herkes gibi ben de yanıldım Galati iyi takımmış” dedi. Galati yenilmeyecek takım değildi. İyi bir takım, adamlar yorulmuyor ve Trabzonspor’u iyi okumuşlar. Trabzonsporlu futbolcular çok güvendiler kendilerine. Bunda en büyük kabahat hocalarındaydı. Teknik hizmetli mantığı ile ilk maç sonrası alınan sonucu iyi olarak yorumlayan ve atılan bir golü avantaj sayan kişi teknik direktör midir yoksa teknik hizmetli mi?

Ziya Doğan’ı yollayın. Lige yeni bir hocayla başlayın. Yabancı oyuncu kontejanı için Türkiye’de yaşayan yabancıları tercih eden elindeki iyi yabancıları paçavraya çeviren onları futboldan soğutan ve bırakma noktasına getiren, elindeki iyi yabancı kaleciyi harcayan, zaten sorunlu olan Yattara’yı kırmızı kart bağımlısı yapan, Ceyhun gibi bir yeteneği sürekli sindirmeye çalışan, Ersan Martin‘i yedek bırakıp Umut’tan umutlanan, Ahmet’in formu belliyken sakatlıktan yeni çıkan ve daha çok toy olan Tolga’yı sahaya süren, maçın ikinci yarısı artık iyice yorulan oyuncularına takviye yapmakta geçiken, Ayman’ı çıkaran ve yerine Ayman’dan daha savunmacı Adnan’ı alan bir teknik hizmetli var karşınızda.

Kısacası Trabzonspor için ligde kalmak başarı olacaktır. Yazıklar olsun.

Yorum

• BDiler61

acaba ne yapsak istifa ederde yakamızdan düşer
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• &lazkopatti&
              • 09.07.2007
              • 629

STEPANOVU SATAN BİR ZİHNİYET OLAMAZ!!!!! ziya doğandan başkaaaaaaaaa

ZİYA DOĞAN İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
              Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

• uni_Külünkoglu
                • 14.03.2006
                • 19
                • kampanya yöneticisi
                • İstanbul

istifa diye seslenelim ama bakalım sonuç ne olcak bence ziya doğan dewam eder adam cünkü kafayı takmış millet avrupaya gider bizde türkiyeyi idare ederiz kasmayalım hesabı
                Bizi Eskiler Tanır, Yeniler Örnek Alır, Tanımayanlar ise İbret Alır...!!:cool:

Yorum

• cipses
                  • 19.08.2006
                  • 468
                  • medya
                  • İstanbul

ziya hoca
                  adam gibi adamsa gerçekten artık gitmesi gerektiğini anlamıştır

yok "adam gibi adam" lafı kendisi hakkında çıkartılmış bir söylenti ise bilmeli ki bu taraftar onu öyle ya da böyle bu takımdan uzaklaştıracaktır.

başkana gelince

başkanım istifa etmek bir erdemdir. en azından bu erdemli duruşu gösterirseniz bu taraftar size hep minnettar kalacaktır.

Yorum

• EmrahYalçınalp
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 29.05.2004
                    • 5470
                    • Akademisyen

............................
                    İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi
                    Çok ciddi bir hata yapıyoruz. Burda mesele Ayman-Umut falan değil.

Bir kere, defalarca yazdım. Rakip "Avrupalı" idi. Vasattı, ama Avrupalı'ydı. Yani aracın yürümesi için gerekli olan şey benzin ise, rakip biraz su katılmış bir benzindi. Ama benzindi. Biz oyuncularımızın bireysel özellikleriyle övündük durduk, "kaliteliyiz" diye. Doğru, kaliteliyiz, ama "ispirto"yuz. Dolayısıyla işi gören kalitesiz benzin oldu, 1. sınıf ispirto değil.

Neydi onların yaptığı, bizim yapamadığımız...

Ayağa, seri pas.
                    3-4 pasta kaleye inme.
                    Kanatlardan adam kaçırma.

Meydan muharebesi dönemi bitti. ZD iyi bir adam olabilir. Mesela savaşta çok iyi bir komutan olabilir. Niye? Çok güvendiğin ne kadar adam varsa doldurursun cepheye. Sonra, diğerlerini de doldurursun. Düşman sana "kaç kişiyle çıkıyorsun, eşit olalım" diye sormaz. Ama futbolda 11 tane adam lazım. Ve senin "savaşçı" kontenjanın yüzünden "diğerleri" ya satıldı, ya küstürüldü, ya 14 ayda hazırlanamadan futboldan soğutuldu.

Bir de anlamadığım bir şey var.
                    Ben bir şeye inanmışsam her zaman onda ısrarcı olurum. Yani eğer bu "takıma 5 ön libero lazım" diyorsam hep öyle yaparım. Ama adam ne zaman yumurta dayansa onları azaltıp forvet, ya da duruma göre Ceyhun-Yusuf- Ömer Rıza gibi ofansif adamları sokuyor... Yahu, madem zora girince iş yapacak adam bunlar, niye adamları kafadan siliyorsun?

Neyse... Benim beklediğim sonuçtu, o yüzden şoka girmedim. Ama üzgünüm... Trabzonspor bu turu geçse de bu kadar üzgün olurdum. Böyle futbol mu olur?

Yorum

• Çetin
                      • 28.02.2006
                      • 3283
                      • Uzak Doğu

ne zaman gururlu teknik direktörler bizde çalışmaya başlayacak? bu kadar protestoya bu kadar hataya rağmen hala daha kalmak konusunda diretmek.. yazık
                      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• gaybana61
                        • 09.04.2007
                        • 370
                        • Mühendis

ziya bırak bizi rahat artık...

Yorum

• ErtuGrul

Durun ya ne istifasi adamin daha yapacak cok isi var, Yattara ile gokdenizide sattirsin sonra belki dusunur istifayi..bu adamdan istifa beklemek, devenin igne deliginden gecmesini beklemek gibi bir sey..ziya severlerde nasilsa birazdan cikarlar piyasaya istikarar icin devam edislin diye, biz daha cok baslik acar kapatiriz..ama her seferinde bu adam yine bu takimin basinda olur..
                          BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• yaranozlu
                            • 29.05.2005
                            • 4180
                            • makine müh.
                            • İstanbul

bu günler iyi günlerimiz, bugünleri de arayacağız. Ama paralı başkanımız sahip çıkar bize, çok parası var. O da olmasa... Bu taraftar her şeyi hak ediyor.
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Harun
                              • 31.05.2004
                              • 7993
                              • Tekniker
                              • Sakarya

Ziya Doğan'ın herhangibir oyun sistemi olmadığıından sahaya çıkan her oyuncu kendini serbest sanıyor.Umut'u yıllardır izleriz, ben hiç bir zaman ortasahanın gerilerine kadar gelip top aldığını görmemişimdir.Fakat bizde forvetten çok ortasahada geziniyor.Çünkü ona ona top atacak oyuncu yok oyun sistemi yok.4 lü çakılı stoperli bir defans anlayışı, iki tane top kullanmayı beceremeyen önlibero ile bu sistemin yürümeyeceği ortada olmasına rağmen inatla bu yanlışın üstünde duran biri hakkında istifa istenmesi kadar doğal birşey yoktur.

Bu adamın hucum anlayışına göre illa hucuma yönelik oyuncu olması şart değil.Takım halinde hucum edersen ileride kalabalık görünür illa gol atarız mantığı var.Elindeki kadro toplu hucuma müsait bir kadro değilki.Bir Hüseyin'in bir Ayman'ın ayağındaki topla toplu hucum nasıl yapılır çok merak ediyorum.

Dün kaleye Tolga'yı koymuş.Ahmet oynadığı maçlarda kusursuzdu.Hangi sebebten dolayıdır ki kendini takımına motive etmeye çalışan birini hemen kesip yerine başka birini koyuyorsun?Kaldı ki sezona bu kalecilerle devam edeceğini açıklamıştı.Şimdi Ahmet Şahin'in yerinde kim olmak ister,kim onu tekrar motive edebilir.

Aynı şey Ferhat içinde geçerli.Tüm maçlarda banko oynattığın adamı sırf Ayman ve Hüseyin sahada kalsın diye oynatmadın.Çünkü kendide biliyor ki Ferhat oynasa Serkan ortasaya kayacak ve ortadan biri çıkacak ama çıkaramadı işte.Oysaki Ferhat sağ tarafta, Serkan Ayma'nın yerinde, Hüseyin Tayfun'un yerinde, Hüseyin'in yerinde de Yusuf çok iyi oynayabilirdi.Ama bunada kafa lazım.

Yeni sezona şurda sayılı günler kaldı sadece bir transferimiz sahada oynuyor.Adnan oynatılmayacak madem niye transfer edildi?Benim bildiğim transfer eksik bölgelerdeki açığı alacağın adamla kapatmak için yapılır.Fakat bizde yedek kulubesinde alternatif olsun diye alınıyor.6 yabancı hakkından hiç birini kullanmamakta ayrı bir meziyet doğrusu.Onu tartışmak bile gülünç cidden.

Z.D. bu takımın daha iyi olacağaını idda ediyor.İnanan var mı bilmiyorum?Ben şahsen inanmıyorum.
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• &lazkopatti&
                                • 09.07.2007
                                • 629

ZİYA DOĞAN TAKIMI ZİYA'N ETTİ.
                                Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...