Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Büyük Türk Mustafa Kemal Atatürk!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha önce bu başlıkta paylaşılmadı sanırım, müsadenizle;

Her Atatürk arşivinde bulunması gerekir diye düşündüm
    En son Mayls tarafından düzenlendi; 28.09.2008, 09:54.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bir başka versiyonu;

Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Atatürk yaşasaydı ne yapardı? Diyorduk ya.!

Aktütün'de 11 yaşındaki Sevgili Deniz Aysal kızımız canlı yayında tertemiz ve duru bir şekilde ne dedi;

''Atatürk olsaydı,biz okurduk.!''

Kısa net.

Yorum

• Olcay abi hepimiz çok doluyuz bu konuda ama yeri bu forum değil

Sen inceden inceye dokundur ben senin kadar nazik olamıyorum

Yorum

• 'Sabret, geçecek' dedik ama geçmiyor işte bi türlü be Atam!
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümid etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahna 7 bin senelik (en aşağı), bir Türk Beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgârlarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvelâ korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu, şimşek, yıldırım, güneş oldu. Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu portre 1976 yılında Erzincan'ın 10 km kadar kuzeyinde ordumuz tarafından kireç taşlarından oyulmuş.

Bu portre o kadar büyük ki, uçakla üzerinden 10 km den uçulduğunda bile görünüyor.

Zaten bu fotoğraf da 10 km den telefoto ile çekilmiş.

Dağa oyularak yapılmış bu Atatürk portresinden Erzincanlılar hariç kimsenin haberi yok.

Haklısınız. Dünya üzerindeki en büyük Atatürk portresi. Keşiş Dağları'nın üzerine yapılmış. İlginç de bir yapım hikayesi vardır. 3. ordu komutanlığının emriyle askerlere yaptırıldı. Görev verilen askerler, portreyi bitirene kadar terhis edilmedi.
                İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• Unutmadık ATAM..!

Bize verdiğin bu Cumhuriyet'in değerini kıymetini biliyoruz.. Bilmeyenler utansın.. Biz seni,senin mücadeleni bize armağan ettiğin bu yüce vatanı unutmadık,unutmayız..

Hep dilimizde keşke burda olsanda şu hainlere gereken dersi versen diye cümleler kuruyoruz.. Bize bu cümleleri kurduranlar,senin kemiklerini sızlatanlar utansın ATAM..

Ne mutlu CUMHURİYET'imize.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...

Yorum

• Ulu önderimiz bize manet ettiğin bu kutsal emanetin sonuna kadar yaşıyacak

Yorum

• İçim acıyor sadece...Seni anlamak anlatmak vazifem herkese...Ama üzülüyorum....Özlüyorum seni ama üzülüyorum hale...

Varlığın en büyük armağan bu ülkeye...!
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• ''Vatan mutlaka selamet bulacak,millet mutlaka mesut olacaktır.Çünkü kendi selametini,kendi saadetini memleketin,milletin saadet ve selameti için feda edebilen vatan evlatları çoktur.''

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Unutmadık ATAM..!

Bugünde hergün gibi seni çok özledik ATAM. Bu vatan sahipsiz değil..
                            Sana ihtiyacımız var kalk ATAM kalk..

Yorum

• anket açalım atatürkü görmek için gemişe hapsolmak isteyenler diye
                              BORDO-MAVİ REKLERİMİZ ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ

Yorum

• 2008 de cumhuriyetimze sahip çıkamazken 2008 de cahiller ordusuna cumhuriyeti anlatamazken,sen bu cumhuriyeti 1923 te kurdun,büyüksün atam.bu bayrak tepemizdeyse,bu ezanlar kulaklarımızda çınlıyorsa senin eserindir.ezanlar hürmetine ruhun şad olsun rahat uyu askerlerin burada.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X