Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rade Prica Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sat nuri sat,
    bizim koydeki tarlayıda sat
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• Son yılların en iyi başlangıcını yapmış takım.. sivas ı tekrar yenersek lideriz.. o maçta golü atan adamı satıp yerine kimseyi almayacak kadar hedefsiz takım olamayız.. olmamalıyız.. ben transferden umutluyum.. son günde olsa..biri gelecek.

cebimden iki yıldız vaadiyle gelen bir adam bugüne kadar hep tükürdüğünü yaladı.. bugün herkesi yanıltır umarım.

Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• nerde kaldı bu yav.. yönetim Allah belanı versin emi o kadar sattınız bi tane "adam" gibi topçu almadınız şu takıma.

Yorum

• son 2.5 saat bunların topçu falan alacağı yok. dün akşam maratonda izledim mehmet yıldızı istemişler sivastan mehmet yıldız kendisi açıkladı.
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• bu zmana kadar birsey yapamayan yonetim son 2 saatte futbolcu alıcak..

Yorum

• bu saatten sonra transfer de yapmasınlar bence....

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamlar satmıyoruz demiş.....boşuna beklemeyin belki son dakikada orhan ak olur....celaleddin saçlarımızı beyazlatmıştı ee artık orhan akta döker...hem kel hem fodul oluruz...
                hic degilse gelip sol kanat yedegi olurdu ama onuda rakibimiz(!) ankaraspor aldi

Yorum

• bu kadar şeref den yoksun bir ytönetim olamaz
                  Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Ersen i satmanın mantığını birisi bana açıklasın lütfen.O varken bile forvet eksiğimiz varken,satmak neden aklım mantığım almıyor

Yorum

• Gezmeye gelecek herhalde.....
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• öyle demeyin ersen gitti jun geldi diye bi açıklama yapılırsa şaşırmıcam
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersen i satmanın mantığını birisi bana açıklasın lütfen.O varken bile forvet eksiğimiz varken,satmak neden aklım mantığım almıyor

Basimizda kim var unuttun galiba?

Sen ne Mantigi ariyorsun kardes?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Umut - Ömer Rıza - Ergin - Jun.. Hey yavrum hey
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sat nuri sat,
                              bizim koydeki tarlayıda sat

bizim arabayida ya sat nuri elde kaldi

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne havadan nede karadan bu adam denizden gelecek herhalde iskeledemi beklesek...

zuahahahahahahaha

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X