Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rade Prica Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam da 2. bir Kanca vakası oldu yahu. Transfer mevsiminin başından beri Prica Trabzonspor'a geliyor. Geçen sene de kanca Brezilya'dan gelecek diye bekleyip durduyduk boş yere. Hoş gelse de ne yapacağını bilmiyoruz ya Ersen satıldıktan sonra forvete takviye yapmamak demek resmen ilk 10 a girmeye oynarız demektir.
    #7 King of Kings

Yorum

• Düşünün, adam yaşayacağı yeri görmeden imza atacak

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jun affedildi ve Bolu kampına götürüldü.Buradanda anlaşılıyor ki transfer filan yok.Eldeki imkanları kullanacaklar.Prica yada başka biri gelmez artık.Umarım beni mahcup ederler de 17.00'dan sonra özür yazısı yazarım.
        İnşallah özür yazısı yazmazsın.. Bu dakikadan sonra takıma ronaldoyu alsan Trabzonda iş yapamaz.. Bikere ziyaya son dakika transfri yapılmaz.. Adamı harcıycak emin olun.. Symkoviak jun jefferson musampa adamların futbolculuk kariyerlerini bitirdik resmen.. yazık değil mi bu adamlara bunlarda aile geçindiriolar..
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• gönderdiği futbolcuların onda biri kadar bir faydası varmı acaba capello ziyanın..............

Yorum

• ya bu konu kapanmadimi....satmiyorlarmis

Yorum

• ne oldu geldimi phhuahua
              İnsan ol evlat!

Yorum

• yok ben bundan umudu kestim ...

mehmet yıldız belki bence hiç almayalım daha iyi

Yorum

• kim niye uydurdu bu haberi........

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne oldu geldimi phhuahua
                    adamlar satmıyoruz demiş.....boşuna beklemeyin belki son dakikada orhan ak olur....celaleddin saçlarımızı beyazlatmıştı ee artık orhan akta döker...hem kel hem fodul oluruz...
                    poetricus

Yorum

• Bekleye bekleye bi hal olduk zate.Ben 15 yaşındayım ve dünyam karardı.Trabzonspor'un son şampiyonluğunu görüp 23 yıl bekleyenler ne haldedirler acaba.Allah sabır versin..
                      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• yaa adam salak mı mehmet yıldızı verecek bu saatten sonra
                        Bordomavi.net

Yorum

• kapatin su basligi basindan belliyidi bu adamin gelmicegi yada nuriyenin almicagi hicte heveslenmedim..
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• kimsenin geleceği yok yaa
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ne havadan nede karadan bu adam denizden gelecek herhalde iskeledemi beklesek...
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Bu transferin olmayacağına kanıt Jun'u affetmeleri.. Gerçi onu da becerip ellerinden çıkaramadılar mecbur alacaklardı takıma ya, gökten transfer teklifi inse de versek diye bekliyorlardı heralde.. Prica Transfermarkt'ta bir ara TS'da göründü, sonra tekrar Aalborg'a taşımışlar adamı belli ki yalan oldu..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X