bütün maçları kazanacağız diye bir olay yokki bu imkansız geöen sene puan alamadıgımız deplasmandan puanla donduk bu gelişmenin göstergesidir... yetersiz olsada ortada bir gelişme vardır.
TSL 4.Hafta | Bursaspor 1-1 Trabzonspor [31.08.2007]
Daraltma
X
-
"İlk 10 dakikada 2-0 olmalıydı"
Bursaspor maçının ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan, rakibin çok istekli olmasının oyunlarını etkilediğini söylerken, "İLk on dakikada 2-0 yapmalıydık, ancak biraz beceriksizdik" şeklinde konuştu.
Maç sonunda çok zorlu bir deplasmandan 1 puan aldıklarını belirten Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan, şunları söyledi: "Üç puan almak istiyorduk, tüm planlarımız onun üzerineydi. İlk on dakikada 2-0'ı bulmalıydık, biraz şanssızdık aynı zamanda da beceriksizdik. Sonra inanılmaz bir kademe hatasıyla yenik duruma düştük. Ancak bunun üzerinde çalışıyorduk devamlı. Böyle goller yemememiz gerekiyor. Golden sonra daha iyi oynamaya başladık ve ikinci yarı oyuna hakim olduk, pozisyon ürettik. Ama üst üste yaptığımız pas hataları bizi olumsuz etkiledi. Böyle bir deplasmandan üç puanla dönmek isterdik. Rakibin çok istekli olması bizi etkiledi. Onların santraforu her harekette döndü, bizi kesinlikle döndürmediler, böylece 1 puana razı olduk. Amacımız 3 puandı fakat olmadı. Yapacak bir şey yok. İlerleyen günlerde daha iyi olacağız"Yorum
-
ya bu takımıdman yapmıyormu bursalı oyuncular doksan dakıka boyunca hep dırı kaldılar bu takım ıdmanlarda ne yapıyor allah askına pıknıkmı yapıyolar denız kıyısındaaa... yoksa havaalanında yolcularımı sayıyolar merak edıyorummm ... hıcmı ekmek yemıyonuzz bu ne kı boyleee..

"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"Yorum
-
ıkıncı yarıda tamamıyle ortasahasız bır oyun oynadık 60-70 metreden kanatlaraa vee forvete toplar şişirdikk...
mantelıte gun gectıkce kendını gelıstırmeye basladı ... boyle gıdersee maca cıkmadan trabzondan toplara vururlarr
deplasmanda sahaya cıkına kadar topta anca gelmıs olurrr... buna doğru gıdıyoruzzz.. haydı hayırlısı... yalnız bu
takımın kıyametı cok yakındırr... Perşembenın gelısı carsambadan bellıdırrr....Yorum
-
bizim yönetimde akıl olsa stepanov yerine hüseyini zenite satardı hiç olmazsa ölü bir futbolcudan para kazanarak tarihe geçerdiler ama onlarda o beyinde yok ben hüseyini çok iyi izlerim dediğin hep 5 mt yanına top atar ama hep yanına önüne birpas vermez verse de rakip futbolcuya gider
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
yahu senin bir kere jabi yi kadro dışı bırakma gibi bir lüksün yok ya
sen ne yapmaya çalışıyorsun ey gidi ziya efendi
hem aldın hem de kadro dışı bırakıyorsun
bu nasıl bir mantık
sanki senin takımın yıldızlar karması
yok işte yok
lanet olsun bu ziyznın takımın başına geldiği güne
hay yazıklar olsun be kendimi parçaladım resmen maçı izlerken
ama yok adam düz mantık işteFanki tonki zonki...Yorum
-
Korkaklığın takıma hocadan bulaştığı kesin. Yattara'nın girmesi için Ceyhun'un çıkması son tercih olmalı. Ziya Doğan'ın ciddi bir sorunu bu, oyuna bir hücumcu sokarken ona servis yapabilecek oyuncuyu dışarı alıyor nedense. Ersen - Yattara, Ceyhun - Yattara değişikliklerinden bıktım artık.
Tolga Seyhan çoğu hava topunu kazanamadı, kazandıklarıda rakibe gitti. Sağbekte harcanan Tayfun stopere dönmeli.
Bir de şunu ekleyeyim, "Allah aşkına kaleci alın şu takıma".BORDO MAVİYorum
-
dostum demınde puanla ılgılı yazı yazmıssınn .. kırıcı olmak ıstemıyorum ama mılletın derdı puan falan
değill ... farkettıysen senden baskada puan konusan yok ortalardaa... mılletın derdı RUHSUZ
OYUNCULAR... umarım anlatabılmısımdırr...Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum