Ligin başından beri ilk defa yenik durumdayız. Şimdi göreceğiz Ziya hocayı, bakalım ikinci yarı neler olacak bu maçı çevirebilecek? çevirmeye yaklaşabilecek miyiz? Ziya hoca neler yapacak ikinci yarı? dikkatle izleyeceğim. Çünkü o kadar merak ediyorum ki...
yaa bu hüseyin bu takıma gırınce takımın butun dengelerı bozuluyor.. bırısı allah askına sunaa ıngıltere lıgının falan mac kasetlerını ızletsınde çağ dısı futbolundan kurtarsın..
Bu hocanın bu rakibe karşı kadrosu beni cıldırtıyor....Bu adamla bir adım ileri gidemeyiz....Ersene tekif gelmiş yönetim teklifi değerlendirçekmiş HAŞİM SAYİTOĞLU söledi mac başlamadan...Satın satın ne varsa satın.....
BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE
BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE
APO'NUN İTLERİ SABRIMIZ KALMADI
GURBETÇİLER GELİYOR S..... ANANI!!!!
ŞEHİTLER ÖLMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZZZZZ!!!!!!!!
Hep aynı celalettin ve tolga şişerme topları dikiyorlar havaya...orta sahada ceyhundan başka teknik kapasitesi yüksek oyuncu yok.....Ayman hüseyinin bindirmeleri ile olmuyor..Hasan girsin daha iyi aymanın yerine ...
Ligin başından beri ilk defa yenik durumdayız. Şimdi göreceğiz Ziya hocayı, bakalım ikinci yarı neler olacak bu maçı çevirebilecek? çevirmeye yaklaşabilecek miyiz? Ziya hoca neler yapacak ikinci yarı? dikkatle izleyeceğim. Çünkü o kadar merak ediyorum ki...
Riza hariç hiç öndede olamadıkki. Hep son dakka hep son dakka. Şansımız olsada son dakkada 2 tane atsak bare
Ne bir üniversite bitirmek ne zengin olmak. Tek dileğim seni şampiyon görmek... Trabzonspor
bu oyunla ısımız zor.
şeftalıspora yenılıyozya artık başka bısı demıyorum.
biz ne kadar da çırpınsak galıbıyetlerde 33 e 7 ondeyız dıye havada atsak sahada zıyan ın taktıgıyle oynayan ve ıyı oynadıgını sana bı zıhnıyet war
ıkıncı yarı cıkarcaksın huseyınııı alcaksın ersen martını bak babaklım bursa bızım sahamıza gelebılıyomu? ama dusuncek hoca nerde huseyının dokunulmazluğı varyaa... çağ dısı futbol oynuyosun huseyın efendı yanlara al gulum ver gulumle olmuyo bu ıslerrrr....
arkadaslar ziyaya kiziyoruz küfür ediyoruz ama bence bu sitemler yanlis yere gidiyor. hata bu kel ziyani getirenlerde. paragöz nuride. KEL ZIYA ISTIFA YÖNETIM ISTIFA YUUUUUUUHHHHHHHHHHHHH
Yorum