İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Forum Yenileniyor!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Yenal SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Profilinizde saat ve tarih ayarını GMT + 3 yapınız. 8 milyon mesaj var burada. Çok saçmalarsa kapatırız onu.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce son gönderileri görebildiğimiz bir buton vardı, kaldırılmış. O geri gelecek mi? Veya forumun üst kısmına örneğin son 10 paylaşımı gösteren bir panel de iş görebilir.İlk olarak Yenal SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yeni Mesajlar, En Çok Okunanlar, En Çok Beğenilen Yorumlar gibi özelliklerle geri gelecek.
- Beğen 1
Yorum
-
Evet yeniliyoruz onu.
Yorum
-
Bir çözüm ürettik. Olursa bilgi verin. O saatteki logları inceleriz.
edit: bu mesajı gönderirken de 1 dkdan uzun süre yükleniyor'da kaldı. sıkılıp yeni sekmede açtım, gönderilmiş. diğer sekme hala yükleniyor gözüküyor 3dkyı geçti sanırım.
edit2: bu editi yaparken de bir 2 dk bekledimdaha fazla raporlamayacağım belli ki bir sorun var.
En son Ufuk tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.( ゚д゚)
- Beğen 1
Yorum
-
Foruma girmek ayri dert oldu mesaj gondermek ayri dert.forum 20-25 kisi etrafinda dönüyor.benim bildigim guncelleme yenileme gibi seyler yapiliyorsa bu eskisinden daha iyi olmasi icindir forum daha da geriye gitti kullanim kapasitesi olarak.alt yapiyi tam olusturmadan neden boyle birseye girisildi bilmiyorum ama bu gidisle foruma girecek uye bulamayacaksiniz ,ya adam akıllı şu işe eğilin artik surekli tekrarlanan teknik sorunlari giderin yada eski surume geri dönün yani hakikaten rezalet bir hal almaya basladi hergun surekli insanin sinirlerini bozuyor..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
gerçekten bu güncellemeden sonra forum inanılmaz geriye gitti. sürekli yavaşlama ve hata veriyor. eski sürüm gayet kullanışlı ve basitti. geçen de yazdım imkan varsa eski tasarıma geçilmeli. başlıklara tıklıyoruz mesela örnek veriyorum 350.sayfadaki mesajların hepsi yok. diğer sayfaya sarkmış oluyor. önceki tasarımda böyle sorunlar yoktu.
edit: geçen de aynı şeyleri yazmıştım ama görünen köy kılavuz istemez. şuan bir anket yapılsa açık ara eski versiyona geri dönelim seçeneği birinci çıkar.
yanal sağolsun bu başlıktaki herkese tek tek cevap vermeye çalışıyor, ilgileniyor. benim düşüncem hiç gerek yoktu güncellemeye. eski halinden memnunduk forumunEn son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Mesajlar butonu yine uçmuş
Gelişmiş arama ekranında son mesajları görüntüleyecek filtreleme yaptım, sonucu yer imlerine ekledim. Kendi yeni mesajlar butonumu oluşturdum bir nevitavsiye ederim.
( ゚д゚)
Yorum
-
V4'ten V5'e geçişin temel sebebi yazılımın end of life olmasıydı. Birgün V5 de olacak. V6 sürümüne geçilecek. Buradaki durum V5 çok daha fazla kaynak tüketen, çok daha karmaşık bir yapı olmasından kaynaklı. Sorunlar ortaya çıktıkça sunucu üzerinde bunları giderip sizlerin tekrar geri bildirimlerine göre farklı çözümler deniyoruz. Xenforo sevdalısı arkadaşlarımızın Xenforo ya da Vbulletin hakkında teknik bir bilgisi olmadan yorum yapmasına çok takılmıyorum. Bilmek zorunda da değiller tabi ki. V5'in yarısı kadar özelliğe bile sahip olmadığını bilseler böyle davranmazlardı. Sırf bir heyecan için de yaklaşık 400 dolarlık bir masraf aptallık olur bizim açımızdan.
Buradaki teknik sorunların %80'i giderilmiş durumda Kalan kısım da zamanla oturacaktır. Tasarımsal isteklere ise bu dertlerden sonra gireceğiz.
8 milyondan fazla mesaj olan, Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde yazıyorsunuz şu anda. Bu kolay bir şey değil. Bunu da göz önünde bulundurmanızı isteriz.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arzuladığımız panel halinde geri gelecekmiş ama geliştirme sürecinde tamamen kaldırılmasını ben de anlamıyorum.
Gelişmiş arama ekranında son mesajları görüntüleyecek filtreleme yaptım, sonucu yer imlerine ekledim. Kendi yeni mesajlar butonumu oluşturdum bir nevitavsiye ederim.
Yorum
Yorum