Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Forum Yenileniyor!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forumun son hali böyle mi kalacak yoksa iyileştirmeler devam mı ediyor bilmiyorum ama bu hâli ile kalmaz umarım..

Verilen emeğe saygısızlık yapmak istemiyorum ama foruma ölü toprağını atıp gömdük resmen..

Eskiden tüm konulara yazılan mesajları alt alta "Forumda neler oluyor" başlıklı sekmede görüyordum.. şimdi bırakın bunu başlığa son yazan kişiyi bile göremiyorum..Trabzonspor maç başlığındaki mesajları okurken, bir anda şampiyonlar ligi maç başlığına yeni yapılmış yorumu görüyordum..

Şu anda forumda kim nereye yazıyor ne oluyor hiç bir bilgi yok.. hiç olmazsa konuyu açan değil son yorumu yapan kişi gözüksün..yeni mesaj var mı yok mu bilelim..
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Transfer başlığı değişik bi hal almış.
      Tam düzene giriyor derken tekrar arap saçı olmuş

Yorum

• transfer forumuna noldu yav eski hali daha iyiydi

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Transfer başlığı değişik bi hal almış.
          Tam düzene giriyor derken tekrar arap saçı olmuş
          İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          transfer forumuna noldu yav eski hali daha iyiydi
          yukarıda sayfanın başında son aktivite olarak açıyor, neden bilmiyorum, "gönderiler"e tıklarsanız eski haline dönüyor
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• gönderiler ve son aktivite

sürekli değişiyor , gönderiler kısmında açılmalı sayfalar

eski forum düzeni çok daha iyiydi

ben zaten tahmin etmiştim, değişikliğin eskiye göre kötü olacağını

niye ayrıca gönderilere tıklıyoruz, o da yetmiyor birde son sayfaya tıklıyorsun, fazladan 2 tık

eskiden magazin programı giriş müziği vardı , tık tık diye başlayan, ona döndü forum

eskiye göre ne artısı olmuş dersen , bir beğenme butonu gelmiş, o kadar
            TEKKEBALL

Yorum

• Eskidem can sıkıntısından bile foruma girip dolaşırım, şimdi giresim gelmiyor. Karışık, yazı-kullanıcı ekranı orantısız, pratiklikten uzak bir hal aldı. Acayip göz yorar oldu.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yukarıda sayfanın başında son aktivite olarak açıyor, neden bilmiyorum, "gönderiler"e tıklarsanız eski haline dönüyor
                Cevap için teşekkürler ama çok mu zor acaba sayfa düzeninin eskisi gibi olması.

Yenilikler aksayan yönlere uygulansa,
                Tıkır tıkır işleyen sayfa düzenine olmasa daha iyi değil mi.

Mesajların zaman sıralamasını çözemiyorsun, başlıkta anlam bütünlüğü bozuluyor.

Son mesaj son sayfada olsun,
                ya da uzatmayım eskisi gibi olsun abi, bu hali çok berbat.

Yorum

• Şu can sıkıcı şey hala var: engellediğim birinin mesajlarını hala alıntılanınca da görüyorum. E ne anladım engellemekten.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Her sayfa yenilemede gönderileri seçmek işkence gibi gelmeye başladı. Forum varsayılanı gönderiler şeklinde ayarlamak çok mu zor?

Yorum

• Default ayarlari yok mu bunun ? Bulamadim hicbir yerde.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sevgili forum yönetiçileri bu forumu bu hale getirmek için çok uğraştınızmı nasıl bi zeka bu ki rezil bir hale getirmişsiniz. Trabzonspor yönetimide aynı bu forum yönetimi gibi iyi giden bir şeyi nasıl bozarız kafasında bozmayın daha iyisini yapın amlaşılır olsun insanlar gezinirken keyif alsın. Kısaca rezil etmişsiniz sistemi.

Yorum

• Kullanıcı ayarları...Hesap...Ekran Modu...Gönderiler şeklinde değiştirdim ama değişen bi şey olmadı. Sürekli eski haline dönüyor

Yorum

• Telefondan internet tarayicisindan siteye girenler yani sitenin uygulamasini kullanmayanlara onerim tarayicinin seceneklerinden masaustu sitesini aktiflestirin, bende o sekilde daha guzel oluyor siz de bi deniyebilirsiniz.

Yorum

• Arkadaşlar. Bazı üyelerin mesdajlarını görmemek için ne yapmak gerekiyor? Bileniniz var mı? En azından transfer sezonu bitinceye kadar.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu can sıkıcı şey hala var: engellediğim birinin mesajlarını hala alıntılanınca da görüyorum. E ne anladım engellemekten.
                                Engellemek ne Anıl? Yani o kişilerin mesajı gözükmüyor mu sana? Öyleyse nasıl yaptın?

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X